Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga samotna wigilia daleko

Kogo nie stać na wyjazd na Święta do Polski?

Polecane posty

Gość gość
Po pierwsze kogo w Polsce stac na chodzenie calymi rodzinami do restauracji? Rzadko; We Francji jest to popularne, bo ludzie dostaja czeki do restauracji itp, a w Polsce??? Nawet zarobic sie nie da porzadnie, Pstareka jest w kazdym kraju i te wszystkie gadzety swiateczne; Kuligi itd to tez w innych krajach istanieja i termy ale ty gowno wiesz czlowieku i piszesz wkolo to samo.

Gość gość
do 00:11 nie kazdy ma potrzebe isc do luksusowej restauracji. Jamie Oliver jest spoko. a przy takich dominos czy subway to jest szczytem luksusu.# pozdrawiam....

Gość gość
bingol to troll wynajety przez PiS. pelno tego w sieci niestety

Gość gość
Swinio tylko polskie swieta sie licza i polska choinka i snieg. Nie bedziesz nam Polakom w PL z dziada pradziada piepszyc o jakichs xmas co masz w uk i czcicie mamone i szatana. Nie widzisz roznicy swinio bo masz juz mozg przezarty oparami od ciapatych goowien. Liz ogolone jaja turasom swinio.

Gość gość
A ja zostaje w irlandii, z ukochanym. Choinka, lampki, wino :-) Do Polski nie lecę

Gość gość
Mogę przyjechać i stać mnie na to, ale po co? W PL nie ma niczego czego nie miałbym tu gdzie jestem. Powiem więcej: tutaj są prawdziwe święta a w PL tylko złuda świąt.

Gość gość
W PL nie chodzi sie do restauracji bo obiady sie przygotowuje w domu swinio. Ty pewnie nie umiesz nawet ziemniakow obrac i zapeerdalasz na drogich restauracjach. Haha! Tylko polska choinka sie liczy swinio, w doope se wsadz swoja chinska w uk BUHEHEHE:D

Gość gość
Nie lecisz do Polski bo cie na bilet nie stac :D takie twoje zarobki:D

Gość gość
ty poje/bi/e ja mam choinkę żywą w UK gotować umiem i to tak żeby ci oczy wyszły. ale nie... w sumie bo ty tyko golonka, żurek, schabowy, rosół, ty ma proste podniebienie, niewyrobione smaki, to ciekawe światowe kuchnie by ci nie smakowały :P :P a restauracja 110 funtow na 4 osoby dwa dania to nie jest droga. droga wydaje się może Tobie. bo ty w Uk jak mieszkałeś to byłeś może w Pizza hut albo subway, ityle a to nie są restauracje... aha i sam sobie przeczysz, debilu - nie raz nie dwa pisałeś choćby ostatnio, że tak tanio w Polsce zjeść POZA DOMEM. a teraz piszesz że w Polsce nie jada sie w restauracjach :D A skoro przeczysz sam sobie to masz duży problem... z głową...

Gość gość
I jak już ktoś tutaj pisał w tym wątku, święta nie są ani polskie, ani chrześcijańskie - zastąpiły pogańskie obrzędy i także w Polsce, jak na siłę wciśnięto m. in. Polakom chrześcijaństwo. jezus sie w grudniu NIE urodził i NIE był tak biały jak na obrazaqch go malują ... ale ty za proty jestes, nie wiesz nawet do jakich źródeł sięgnąć by poczytać o genezie Bożego narodzenia ... (nie, nie mam na myśli interntu jako źródła)... choinka to POGAŃSKI symbol, także w POLSCE ... NIEUKU

Gość gość
Więc niestety ale muszę Cię zmartwić... "polskie" święta są tak samo nieprawdziwe i sztuczne jak tutejsze xmas... a teraz pogódź sie z tym, bo tak jest. było. i będzie.

Gość gość
aha i ciekawi mnie, bo oczywiście OCZYWIŚCIE !! :D brak ci argumentów, więc nie odniosłeś się do posta z wczoraj jakos po 23 ciej jak ktoś pisał że w UK ś jeziora, lasy śnieg renifery nawet. no prosze - masz renifery w Polsce? :) to w Uk jest największy i najczystszy jeśli chodzi o wody (potoki, strumienie) park narodowy w Europie!!!

Gość gość
czy wam wszystkim odbilo? Rzucacie sie blotem pokazujac "wspaniala katolica polskosc". Swieta sa super, jezeli sa szczere i wsrod ludzi, co sie kochaja, a nie widza raz do roku zeby pokazac nowa sukienke za stolem. W UK sa super restauracje, wlasnie tak ok £25 za osobe. Mozna swietnie zjesc. Drozsze wcale nie beda lepsze, a beda po prostu drozsze (z gwiazdkami michalin, slawni kucharze, itc). Troche szacunku do siebie, zycze milego weekendu. Ja swieta w tym roku spedzam w Skandynawii i sie ciesze, bo bede z mezem i jego dziadkami. Szkoda tylko, ze mamy nie zobacze, dalsza rodzina mnie nie obchodzi.

Gość gość
Buaheheheeeee obiad za£25. Za tyle to mam zarcie na 3 dni i bez syfu typu E costam czego pelno w uk. Jezus byl bialy swinio idz do kosciola to sie dowiesz poganska swinio.

Gość gość
jezus bialy sie byl.... wygladal jak arab i byl niski, jak wszyscy w tamtych czasach. przykro mi. Wizerunek jezusa jest skopiowany z wizerunkow zeusa. Historia (sztuki) sie klania.

Gość gość
Tak sobie tłumacz muzułmanski tłuku :D ja tez moge powiedziec ze Hitler był brytyjczykiem swinio. W doope mozesz sobie wsadzic twoje fanaberie:D

Gość gość
Rozrywka nie z tej ziemi, zarcie gowien w restauracjach gdzie pluja do zarcia hehehehehhhaahhhaahahihihihi:D jak sie chwala przyglupy kto wiecej wydal hehahihihih.:Dtepaki

Gość gość
A poza tym to gowno wiedza co sie dzialo 100 lat temu a co dopiero tysiace czy miliony. Haha ludzie debile cos wymyslili a inni wierza w bajeczki hahahehe co za mlotki. Dinouzaury, bogowie i inne bzdury. :D mam codziennie niezla beke z tych wymyslow.:D

Gość gość
Mamy z kumplami codziennie niezła beke z tych pseudorozrywek przygłupów w uk:D Noo co jeszcze powiecie wsbzdety za 1400funa:D

Gość gość
To powiemy ze poza Londynem 1400 f netto to jest fajna pensja. Ale Ty mieszkales (o ile ... bo nie wierze) w Londynie w 8 czy ile tma na mieszkaniu I na nic nie bylo cie stac nawet jak miales 2k (a to klamstwo...) Poza Londynem jak jest para/malzenstwo I jedno I drugie maja te 1300-1500 netto to jest miodzio zycie . Ale Ty nie kumasz Aha - to jak sie ustosunkujesz WRESZCIE do tego parku Narodowego z najczystszymi wodami w Europie?? No oczywiscie ze nic nie na piszesz bo cie boli, ze taki park jest w Szkocji a nie w Twojej kochanej Polsce :-P

Gość gość
I w doopy sie dymacie z kumplami przyglupy hahahihihehe :D

Gość gość
1400 f to jak 1400zł w PL swinio. Wiec zyjesz jak patologia za bezdurno. Idz opowiadaj bajki bachorom swinio.

Gość gość
Czekam na odpowiedz o parkach Narodowych :D :D I reniferach :D I nie to nie jest jak 1400 zl. To ja jak 5x tyle jesli kierowac se Twoim rokiem myslenia bo skoro w Polsce wszystko 5x tansze a ZAWSZE tak piszesz, to badz konsekwentny ! Jesli rozumiesz znaczenie tego slowa... Kazdy rozumny czlowiek wie, ze 1400 f netto po Londynem to cos jak 2500 netto poza Warszawa...

Gość gość
Ja mam 1150 srednio. Maz ok 1500. Kwoty netto Wszystkie rachunki I oplaty to 1330 (Sunderland ). Jedzenie dla dwojga ok 500. Policz ile mamy co miesiac na co tylko chcemy. Czy ktos w Polsce ma tyle w zlotowkach skoro nagle przeliczacz 1:1 na co tylko chce lub zeby odozyc CO MIESIAC? Nieliczni w Polsce co miesiac moga wywalic na co sie podoba lib odozyc ok 8 stow. OK spadaj stad szkoda czasu na Ciebie; ide za godzine do kina pora cos najpierw przekasic pa :)

Gość gość
No c****ja cie to Bingol interesuje ? :D:D zycie innych I jak spedzaja swieta !? :D zebys ty mial z kim je spedzic i co do gara wlozyc !!

Gość gość
Ja mam 1150 srednio. Maz ok 1500. Kwoty netto Wszystkie rachunki I oplaty to 1330 (Sunderland ). Jedzenie dla dwojga ok 500. x Czyli musisz mezusiowi dawac tyłka zeby nie skonczyc pod mostem BUEHEHEHEHEHHEHEHEHEHHEHE wyszło szydło z worka swinio AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Gość gość
Bingo a to Twoja zona Ci nie daje mam rozumiec ??? Ooojjj biedny bingol nie ma seksu to dlatego taki sfrustrowany I jadem zioniesz lepiej niz smok ogniem Nadal nie odpisales o parkach Narodowych :D

Gość UK już w Polandeszu
Bingol, "Black Friday" już w PL w tym roku, nie zadepcz jakiejś babci aby za 50zł taniej kupić telewizor, buehehehehehe

Gość gość
Jezus i jego rodzina byli najprawdziwszymi Żydami. Jezus był nawet rabinem.

Gość gość
To prawda wuefista przyznal sie kiedys po pijaku ze ma zone i córke