Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola jawor jaworek

Jestem wściekła! Mój brat tak samo

Polecane posty

Gość do kordyna 23
co miałaś na myśli i do kogo kierowałaś słowa z tym szacunkiem? Do osób które atakowały autorke czy do autorki?

Gość do kordyna 23
a możesz powiedzieć którego bachora?

Gość ale kto jest tym bachorem
skurwionym. Bo zaczynam myśleć że mówisz o matce autorki.

Gość kordyna23
no ta kurwa szmata, corka i jej brat ciota 21 l a ona 19 l. to bachory jebane niewdzieczne, ojciec ich splodzil, a te kurwy niewdzieczne, chuja bym urwal a ta corke to byl skazal na wieczny odpoczynek w pizdzie

Gość niewiemcotoznaczy
ale wydaje mi się że warto postarać się może o jakieś środki z UE, na pielęgnacje ojca, bo są teraz takie możliwości, a UE wiele daje

Gość viola jawor jaworek
Ja ze swoim ojcem nie utrzymuje kontaktów i nie chce z nim nic wspólnego. Podobnie z ojcem mojej matki czyli moim dziadkiem... a dziadek to nie jest mój ojciec. Ale teraz jest dobrze, wyszedł z domu i do tej pory nie wrócił. Ja ani brat niczym się nie przejmujemy, za to matka bardzo to przeżywa.

Gość viola jawor jaworek
kordyna a ja nie pisze o swoim ojcu tylko dziadku. Wiesz że to jest różnica?

Gość kto nie wrocil
dziadek czy ojciec ?

Gość viola jawor jaworek
To znaczy dziadek powiedział że zostało mu 3 miesiące życia i chciał sie z nami pogodzic i zblizyc do nas. Matka bardzo to przeżywa że tak potraktowaliśmy jej ojca. Ale trudno, on zabrał swoje rzeczy, wyszedł i do tej pory nie wrócił. Nie ma go ani u babci w domu ani u wujka. Matka dzwoniła tu i tu. Co do ojca alkoholika to on rzeczywiście pewnego dnia wyszedł i nie wrócił. Myślimy że pewnie zapił sie na śmierć.

Gość kto nie wrocil
ale kiedy wyszedl wczoraj ?

Gość viola jawor jaworek
02:20 [zgłoś do usunięcia] a gówno mnie to obchodzi dzisiaj popołudniu, pakował pare swoich rzeczy i się po prostu wyniósł. Na szczęście obiecał że nie będzie nam zawracać głowy. To ja napisałam, chciałam się podszyc pod tą suke która uważa że źle zrobiliśmy, nie wiedząc ile tak naprawde w życiu przeszliśmy. Ile upokorzeń.

Gość kordyna 23
Często mam problemy z zatwardzeniem jak słysze takie coś. Nóż mi się kurwa w kieszeni otwiera.

Gość kordyna23
jestes niewdzieczna, zycze ci zebys miala rodzine dzieci moze wtedy zrozumiesz, a ty ciagle ze cos tam ojciec powiedzial ,albo ze cos wypil, czy pasek, wez troche sie zastanow, nie masz szacunku do zycia, niegodna jestes zycia, ojciec ci dal zycie, chcial cie uksztaltowac, ale ty wolisz sie kurwic na boku z ciotom z LO a teaz juz ze studiuow, zal

Gość gyrbyr
suk japkofy

Gość kordyna23
uwazam za koniec tematu, bachory siostra z bratem musza przestac byc skurwiale i ojca i dziadka szanowac

Gość do kordyna 23
Idź sie lecz psycholu w zakładzie zamkniętym albo naucz się kultury jak nie umiesz w cywilizowany sposób rozmawiać z ludźmi. Co to za tekst ? "ojciec was splodzil, poswiecil sie..." Spłodził ich przy okazji bo potrzebował sobie zaruchać i tyle a potem poszedł pić. Gdzie tu widzisz poświęcenie ? Spłodzenie dziedziaka jeszcze nie przydaje szacunku. Na szacunek trzeba sobie zapracować tym jak się żyje. Ich dziadek miał ich w dupie, mało tego namawiał matke autorki na aborcje, a faworyzował ich kuzynów jakby byli tymi pełnoprawnymi. Przeczytaj sobie topik leniu od początku zamiast wypytywać autorke o szczegóły czy chodzi o ojca czy dziadka. .

Gość i co?
Dziadek się znalazł?

Gość viola jawor jaworek
nie wrócił ale mnie i mojego brat nie wiele to interesuje. Za to moja matka bardzo to przeżywa bo nie ma go ani u babci ani u wujka.

Gość prowokacjaaaaaaa
chociaż mam kolege który nienawidzi dziadka dlatego że chciał zmusić jego matke przed 17laty do aborcji.