Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjssdkfhfjdkhs

Dlaczego ludzie na kafeterii tak bardzo krytykująwygląd innych

Polecane posty

Gość hjssdkfhfjdkhs

Wytykająim wszystko?

Gość gvygyu
a jak sie inaczej dowartosciowac?:D

Gość yyiioo;opopopopopopopopopopopo
Bo są zazdrośni.Też mnie to śmieszy :D Szukaja wad tam gdzie ich nie ma a sami pewne pasztety,że żal patrzeć.

Gość hjssdkfhfjdkhs
Ja kiedyśwstawiłam tu swoje zdjęcie i to był mój największy błąd. To było dwa lata temu i do dziśjestem zakompleksiona, przez to. Dowiedziałam sięco mam nieładnego w sobie, a że sąto rzeczy, których nie da sięzmienić, to zamknęłam sięw sobie i codziennie o tym myślę :(

Gość gdyby nie mieli racji
śmiałabys się z krytyki , widocznie trafili celnie

Gość ewqeqweqweqw
nie wiem, ja nie zwracam uwagi na to w ogóle, chyba te młode osoby obecnie sa coraz głupsze... bylam niedawno u znajomych, mają córkę, nabijała się z jakiejś nauczycielki że brzydko ubrana.... a musielibyście zobaczyc te dziewczynkę,spasiona i to jakoś dziwnie, brzuch jej wyglądał tak jakby była w 6 mcu ciąży, do tego ma zeza

Gość hjssdkfhfjdkhs
"gdyby nie mieli racji śmiałabys się z krytyki , widocznie trafili celnie" Pewnie tak. Ale przynajmniej wcześniej nie zdawałam sobie z tego sprawy i normalnie żyłam :( Teraz chodzęna psychoterapięale nie działa.

Gość ewqeqweqweqw
Ja tu tez kiedyś dałam zdjęcia pytajac na ile lat wyglądam. DAwali mi w przedziale ok. 22- 26, - a miałam 32 lata... Ale... dowiedziałam się tez że wyglądam okropnie staro LOL, i zaniedbanie... Nie ma w ogóle sensu słuchac co tu ludzie wypisują, czasem rzeczywiscie paszczury dają zdjęcia i myślą że sa modelkami, to je ludzie wyprowadzają z błędu... Ale ostantio np. jedna mamuska dła zdjęcia, i była piękna, cera sliczna, włosy ciemne, szczupła, to ktoś ztwierdził że jest zaniedbana bo miała skąpy makijaz...

Gość hjssdkfhfjdkhs
Nie wiem, ja mam taki dołek psychiczny, uważam się za najbrzydszą osobęna świecie... i ok, mogę być beznadziejna, ale dlaczego ludzie postanowili mnie tak potraktować? :( Nie mam siły już.

Gość Moniczka2i2312313
bo muszą sie jakoś dowartościować. Nie odważą sie komuś tak dosrac na zywo wiec na necie chca chociaz Zreszta jak tu nawet pisali ,ze Megan Fox jest brzydka ,albo przecietna to o czym my gadamy...

Gość Moniczka2i2312313
A o tym czyn jest sie ładnym swiadczy co mówią przede wszystkim faceci ! A nie jakieś zawistne kobiety na forum

Gość hjssdkfhfjdkhs
Ale żeby jeszcze powiedzieli to jakoś normalnie, a nie chamsko... no i ok, twarz jeszcze można zoperować, piersi powiększyć, ale sąrzeczy, których sięnie zmieni :(

Gość ewqeqweqweqw
albo SCarlet Johansson

Gość hjssdkfhfjdkhs
Ale żeby jeszcze powiedzieli to jakoś normalnie, a nie chamsko... no i ok, twarz jeszcze można zoperować, piersi powiększyć, ale sąrzeczy, których sięnie zmieni :(

Gość yyiioo;opopopopopopopopopopopo
właśnie dla nich miss świata jest przęciętna :D im więcej facetuj komplementuje wrzucone zdjęcie jakiejś kobiety tym baby głosniej ujadaja :D

Gość gdyby nie mieli racji
miałam takiego eksa tez ciągle mi mówił ze jestem zaniedbana bo nie nosze tapety , to były początki znajomości , kazałam sobie pokazac w czasopismach dla kobiet jak jego zdaniem wygląda kobieta zadbana pokazał mi plastiki typu doda , stał się eksem bez zastanowienia

Gość Moniczka2i2312313
no i bardzo dobrze ,ze go rzuciłaś... Dla sowjego faceta masz być piekna ,a ten dlaczego w ogole z Toba był jak mu cos nie pasowało?Ludzie często są zakompleksieni i chca sie wyładować na innych ..Life is brutal niestety, dlatego najlepiej nie pytać kobiet na forum o zdanie :) bo tu każdy może dosrać bez konsekwencji dlatego ludzie tak chetnie tutaj komentują. Ciekawe czy na zywo by sie tyle odważnych znalazło do komentarzy

Gość Moniczka2i2312313
A Polacy to już wyjatkowo podły naród. Okrutny i bezwględny taka prawda niestety

Gość hjssdkfhfjdkhs
Ale zastanawiam sięjak zweryfikować to, czy oni mieli rację i czy słusznie tonęteraz w kompleksach? :(

Gość ewewererrer
ja bym tu nigdy zdjęcia nie dala :D nie mam jakichs wielkich kompleksow ale uwazam, ze to dziecinne. a jak ktos da fote to owszem lubie przygadac bo ten ktos sam sie o to prosi

Gość obiektywnykochanek47
...bo maja niskie poczucie wlasnej wartosci i pelno kompleksow...w obawie o to ze ktos odkryje ich sekrety atakuja innych...najlepsza obrona jest atak...Pamietaj...dodatkowo sa to ludzie ktorzy nie maja posluchu wsrod ludzi ze swojego otoczenia i to poteguje w nich arogancje...:):))

Gość Kayjaaaaaa123
"Moniczka2i2312313 A Polacy to już wyjatkowo podły naród. Okrutny i bezwględny taka prawda niestety" dziewczyno, to co napisalas jest tak prawdziwe jak stwierdzenie ze kazdego z nas czeka smierc. naprawde, znalam wiele osob z wielu nacji i moge powiedziec z reka na sercu ze polacy to najbardziej podle i gruboskorne stworzenia. kiedys przejmowalam sie jakimis przykrymi opiniami na moj temat a dzis mi to zwisa bo jak moge przejmowac sie opiniami istot ktorymi gardze, nienawidze i mam w nosie? tobie autorko radze to samo. naprawde, wyglad jest nieistotny jak kolwiek bys nie wygladala. wiekszosc ludzi bedzie cie cenic i kochac za to jaka jestes a nie za to jak wygladasz. a jesli komus cos sie w tobie nie podoba to zlewaj go bo tylko smiecie zwracaja na takie bzdury uwage jak cudzy wyglad a smieciem przeciez nie bedziesz zawracac sobie glowy. a jesli tak bardzo cie ten ktos irytuje to przywal mu w pysk z zamknietej i sobie ulzysz :)

Być może dlatego że nie radzą sobie w życiu i wszystko ich denerwuje. A najlepszym rozładowaniem swoich emocji jest krytyka innych. Kogoś kogo się nie zna.

Gość Kayjaaaaaa123
A tak nawiasem mówiąc. Nie ma nic gorszego niż obleśna morda:classic_cool:

Gość zauważalne
Nawet jak ludzie wrzucają zdjęcia pięknych kobiet- aktorek, modelek piosenkarek, to ZAWSZE, ale to ZAWSZE ktoś skrytykuje, że paszczur:classic_cool: Nie am co się przejmować, to każdy krytykuje:)

Moim zdaniem za to wszystko ponosi winę Rząd! W Polsce nie ma przyszłości na lepsze jutro. Żyjemy od 1 do ostatniego najczęściej na kredyt.

Gość żeński miecz
to, że krytykują to jedno - anonimowość daje możliwość napisania wszystkiego inna sprawa to to, że nigdy nie rozumiałam po co ludzie wstawiają tu swoje fotki, zwłaszcza tak wrażliwi jak autorka

Najbardziej to zżerają nas opłaty. Większość wynagrodzenie idzie na opłaty czy podatki waty i inne rzeczy.

Gość sdsdsdsddf
no sorry ale jak jakas dziwa wstawia fotke w miniowie z cycami na wierzchu, zeby pokazac co to ona nie jest, to wcale sie nie dziwie, ze ludzie krytykują, zwlaszcza, ze zawsze jest jakis slaby punkt do ktorego mozna sie doczepic, np. male cycki czy krzywe nogi. wartosciowa kobieta nie wstawia swoich zdjec tutaj, zwlaszcza jakichs wulgarnych