Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ar3Kk.

Kolezanka - bedzie cos z tego?

Polecane posty

Gość Ar3Kk.

Spotykam sie z kolezanka. Nie sa to za czeste spotkania, ale jest na razie milo, sympatycznie - flirtujemy sobie. Ostatnio pierwsza zaczela mnie calowac w policzek na pozegnanie. Gdy ja dotykam, przytulam ona nie protestuje. Czasami sama mnie gdzies zaprasza. Nie czeka tylko i wylacnie na moj ruch. Martwi mnie jedna kwestia: pojawil sie w jej otoczeniu jaki koles, ona mowi na niego kolega, raz na jakis czas wspomina o nim, glosno mysli w stylu: ciekawe co u niego slychac. Ostatnio nawet rzucila mi pytanie: co mysle o jej koledze. Widzialem go kilka razy, krotko rozmawialem z nim w towarzystwie mojej kolezanki. Co myslicie o takiej relacji pomiedzy mna a kolezaka? Bedzie cos z tego wiecej, niz takie spotykanie i calowanie w policzek?

Gość Apasz25
On ją porucha, Ty dostaniesz resztki jak mu się znudzi..., czekaj jełopie dłużej i się zastanawiaj

Gość hehe :D
gamon jestes. bierz sie za dziewczyne, bo ci ten koles sprzatnie ja sprzed nosa i znow bedziesz pisal na kafe, ze wszystkie kobiety to szm... ty.

Gość kamil1979jgora
zaproś ją na wspinaczkę na Pico del Telde, jak to usłyszy to cię spławi i będziesz miał problem z głowy