Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpięęęęęęęęe

Chciałam porannego sexu......

Polecane posty

Gość Cierpięęęęęęęęe

a moj mąz mnie olał :( Ja pierdolę!!!

Gość kirkor
zrób sobie dobrze sama i niech wie że sobie z tym sama poradzisz niech mu to da do myślenia

Gość Cierpięęęęęęęeee
robię sobie milutko sama... Ale ileż można?????? Ja chcę żeby mnie facet podrywał, przygniótł, zerżnął. A nie ciągłe proszenie się. Żałosna jestem.

Gość kirkor
Jesteś atrakcyjną kobietą? Od kiedy tak jest? Powiedz mimochodem może kto inny będzie chciał. Jak często się kochacie?

Gość Za mało tu jest
Jaki masz kolor zasłon w oknach sypialni?

Gość Cierpięęęęęęęeee
Ja się mierzy atrakcyjność? Faceci mnie podrywają i oglądają się za mną na ulicy, są mili i pomocni. jestem w ich oczach atrakcyjna? Zawsze tak było. Może na początku jeszcze miał chętkę na moją dupcię, ale teraz to jestem dla niego aseksualna chyba :( Kochamy się różnie. Czasem codzień, czasem 3 x w miesiącu. Z tym, że to ja zazyczaj inicjuję sex. On twierdzi, że tylko o tym myślę i że jestem seksoholiczką :(

Czasami dobrze zrobić sobie dobrze samej, ale to nie to samo co z facetem poczuć go w środku, ciepło jego ciała...

mogłaś go, że tak powiem do tego... zmusić. Wiesz, jak siedzi sobie na kanapie usiądź na nim, zacznij namiętnie całować, a potem już samo pójdzie... możesz go ujeżdżać, żeby zaakcentować, że to Ty chcesz seksu... Sama nieraz tak robię, gdy to ja mam większą chęć od niego...

Gość Cierpięęęęęęęeee
A co ma do tego kolor zasłon???

Gość Cierpięęęęęęęeee
To ja tak robię, zaczepiam, dotykam, macam. A on, że.... głowa boli dziecko sie obudzi jest nieswiezy zmeczony pobrudzimy wszystko dzisiaj nie mam sil itd idt itd

Gość Za mało tu jest
Demonica27-> moja żona kiedyś zrobiła tak jak napisałaś. Usiadła na mnie jak leżałem na kanapie. Chciała mnie ujeżdżać, zaakcentowała jak bardzo tego chce. Ale nic z tego nie wyszło. Jakoś nie mogłem, bo dzieciak tak na nas dziwnie patrzył.

za mało: my nie mamy dzieciaka, więc ten problem jest nam obcy. On zresztą lubi, gdy go nakręcam. Może partner autorki się nią po prostu znudził... bywa.

Gość Za mało tu jest
Albo, kurwa, musiał iść wcześnie rano do pracy.

za mało: ja potrafię tak zrobić, jak on np. siedzi przy komputerze. Seks na krześle też jest fajny...

Gość haaaa87
otworz mu drzwi jak wejdzie, popchnij na sciane wez do dzioba..az dojdzie w pzredpokoju polknij wszystko jekin steknij i zrob se palcowena jego oczach hahahah moze pomoze

Gość Cierpięęęęęęęeee
Tak. I ostro i namiętnie i pobudzam sie przy nim i dotykam i nic. Podchodzę do niego, wkladam reke w majteczki a on caly szywnieje, wyciaga mi reka i mowi nie teraz :( Nie jest tak, że tylko leżę i czekam. Zachęcam, tańczę, rozbieram się. Potem się czuję jak głupia dziwka, bo on to zlewa.

cierpię: podziwiam Twoje starania. Fakt, że w takiej sytuacji musisz czuć się sfrustrowana. Trudno powiedzieć, dlaczego on nie ma ochoty. Może to jakiś problem zdrowotny...

Gość Cierpięęęęęęęeee
do pracy nie szedł na krzesło też mu wskakuję i pod biureczko do sciany przyduszam lody robię.....

Gość Cierpięęęęęęęeee
Tak czuję się sfrustrowana, nieatrakcyjna, wkurzona, co ze mną nie tak????????????

Gość Cierpięęęęęęęeee
Trzydziestolatkowie.

Gość Za mało tu jest
No tak, innej możliwości nie ma...

myślę, że większość facetów uwielbia jak kobieta go podrywa, tańczy przed nim a już szczytem jest pieszczenie sie przy nim :)

Gość Cierpięęęęęęęeee
On lubi, gdy się nim zajmuję. Lubi pieszczoty oralne. Lubi patrzeć, gdy się bawię. To chyba ja dominuję, ale dlatego, bo on nic nie robi. Ale może to nie tak, że on to lubi, tylko po prostu nie lubi zajmować się mną? Ileż można się starać??? też chcę żeby mnie wymacał, wytarmosił, złapał i zdarł ciuszek i wycałować piersi. On tego nie robi.

no to normalne, że tego chcesz. Trudno powiedzieć dlaczego on tak reaguje. A próbowałaś coś zmienić w seksie: jakieś nowe miejsca, zaskoczyć go gdzieś?