Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpięęęęęęęęe

Chciałam porannego sexu......

Polecane posty

Gość Cierpięęęęęęęęęę
ja pierdolę, aż mi się ryczeć zachciało :( Ja mówiłam czasem mojemu, sexu nie będzie, bo coś tam, to on - ok, nie ma sprawy. Sex nie jest kartą przetargową u nas. Nic za niego nie dostanę. Mówię mu !!!!dziewczyny, mówię mu..... :( Nadstawiam piersi do calowania, a on nawet buziakiem ich nie uraczy! :( Mówię mu, pomacaj mnie, a on - ale po co? Kurwa.............

Gość Cierpięęęęęęęęęę
Baretka, puszczam czasem wodze fantazji, ale to nie chodzi o to, że on w trakcie nic nie robi. Jest dobrym kochankiem w trakcie, jest ok. Ale on nie inicjuje zbliżeń , jak każdy normalny facet.

Gość Baretka
Jeżeli nic go nie kręci to pozostaje ci romans w pracy :) Seks z kochankiem po godzinach potrafi być naprawdę ekscytujący i dostarcza niesamowitych wrażeń. Polecam :)

mój kiedyś kupił mi buty, które bardzo mu się podobały. Nigdy nie zapomnę, jak potem całował mi stopy jak byłam w tych butach. Jak na niego aż tak działają, to dlaczego nie...)

Gość Cierpięęęęęęęęęę
mysle o romansie, mysle......... zwlaszcza ze chetni by sie znalezli...... My też masujemy sie, sa takie fajne teraz gadżety, bawimy sie wibratorem, czekolada itd.fajnie jest w trakcie, a potem znow ciszaaaaaaaaaa. I brak inicjatywy i latania za mna,

Gość Baretka
Idź w poniedziałek do pracy bez bielizny :) Zobaczysz jak będziesz reagowała na facetów - to cudowne uczucie, taka świadomość...

ja ostatnio kupiłam sukienkę, która sie jemu podobała, zakładam ją jemu czasami :)

caly temat to sciema :o ...... takich facetow na tym globusie nie produkuja poprostu..... 💤

Gość Cierpięęęęęęęęęę
Proszę cię nie pisz, że ściema...... :( Bo mi jeszcze szpilę wbijasz...... Jak nie ma takich??? Mój jest wyjątkiem?

Gość Baretka
Zacznij romans w pracy. Dowartościujesz się i będziesz miała dobry, ostry seks :)

oj jest przeszczęśliwy jak mnie w niej widzi ale potem ją ze mnie zdziera :)

Gość Cierpięęęęęęęęęę
w pracy nie, ale poza nią byłby ktoś chętny.... Pragnę się dowartoscowac, zobaczyc pożadanie w oczach faceta, ale nie chcę rozbijac rodziny i zdradzać. Wiecie jakie to upokarzające gdy mężatka pragnie zobaczyc pożadanie w oczach innego, bo wlasny maz ja olewa????

cierpię: co uważasz u siebie za najatrkcyjniesze? Nogi, piersi ,tyłek?Może znajomi komplementowali coś ?

powiedzmy ze moze gej by sie tak zachowal , albo jakis zupelnie niezainteresowany, albo taki na ktorego kobieta sama sie rzuca a on nie musi sie starac i polowac bo i tak ma kobiete na pstrykniecie albo (najgorszy scenariusz) ma jakas super laske do sexu na boku :o

Gość Baretka
Nic nie rozbijasz. To będzie tylko fizyczność. Najlepiej jeśli chętny też będzie żonaty.

Gość Cierpięęęęęęęęęę
Faceci komplemantują twarz, nogi, piersi... Właściwie bywa, że nie mogą wzroku oderwać gdzieś w sklepie, na ulicy, cały czas spoglądają. może to złudzenie tylko? Ale zaczepiają, mówią mi, że jestem ładna, piękna. Pomagają sami z siebie. Może on bzyka na boku...

taaaa, jesli ograniczycie sie jedynie do DYSKRETNEGO !!!! posowania no nie bedzie ranienia najblizszych :o

Gość Baretka
Spróbuj też kiedyś z dwoma facetami...

każdy chciałby mieć taką otwartą laskę jak Ty, co przejmuje inicjatywę, zwala swojemu facetowi w miejscach publicznych itp.

ja zauwazylem ze laski sie dowartosciowuja kiedy na nie lakomie spogladam , teraz robie inaczej ...... kiedy zauwaze ze jakas lala dyskretnie obserwuje moje reakcje na jej widok odwracam oscentacyjnie glowe ze zniesmaczona mina :p :D wygladaja potem jak pobite :D