Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasikonik34636

Myślę o znalezieniu sobie kochanka...

Polecane posty

Gość pasikonik34636

bo mój facet ma praktycznie zerowe potrzeby i niskie libido:( Uprawiamy seks co 2-3 tygodnie, zawsze z mojej inicjatywy i praktycznie bez gry wstępnej. Mam już tego dosyć. On jest wiecznie zmęczony albo ma jakiś inny problem. Sama jestem dość atrakcyjna, lubię seks, eksperymenty w łózku, długie pieszczoty, a on ma to gdzieś. I teraz mam dylemat: Albo się rozstać, bo uważam, że brak seksu w związku to powód do rozstania, ale jednak kocham tego faceta, poza tym nieszczęsnym seksem wszystko jest idealnie i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Albo znajdę sobie kochanka. Wiem, że to nie w porządku, ale tyle razy próbowałam poprawić nasze życie seksualne i nic. Ciągle chodzę sfrustrowana i nieszczęśliwa. Co myślicie?

Gość kobietka ma dylemat
przemyśl, czy uniesiesz to psychicznie

Gość pasikonik34636
No właśnie cały czas myślę i nic nie mogę wymyślić:o Związek jest świetny, tylko ten seks to porażka na całego. Jak się poznaliśmy wydawał się taki świetny w łóżku, chciał nawet trzy razy dziennie, aż sama się dziwiłam, że mi się taki fantastyczny facet trafił. A po kilku miesiącach stracił zainteresowanie tematem. On uważa, że seks 2 razy w miesiącu jest wystarczający i skoro ja chcę częściej, to znaczy, ze jestem seksoholiczką:o Nic nie pomaga, więc bije się z myślami:/

Gość deszczowa piosenka 24
Możecie jeszcze spróbować iść do specjalisty, psychologa od par albo seksuologa, nie macie nic do stracenia, a może coś mądrego doradzą, a jeśli facet nie będzie chciał iść, to możesz iść sama opowiedzieć o sytuacji.

Gość pasikonik34636
Już proponowałam wizytę u specjalisty (próbowałam już wszystkiego). Obraził się śmiertelnie, zrobił awanturę i stwierdził, że mam sobie isc sama, bo to ja mam problem (że niby jestem seksoholiczką - bo chciałabym 2-3 razy w tygodniu:o). Nawet chciałam iśc sama, ale to pewnie nic nie da, a poza tym kosztuje kupe kasy.