Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cococococlaa

Paczka z dawnych lat, kiedyś cudo dzisiaj załamka

Polecane posty

Gość cococococlaa

Kiedyś jak miałem 17-19 lat to mieliśmy taką paczkę, ja, trzy koleżanki i jeden kolega.Zawsze się wspieraliśmy, robiliśmy razem wypady w różne strony, ogniska, grille, imprezy no wszystko razem rozumieliśmy się bez słów.Później po liceum każdy poszedł w swoją stronę i nie utrzymywaliśmy z sobą kontaktów by na moment kiedy pojawiła się Nasza Klasa znów zacząć z sobą rozmawiać tyle że przez wiadomości wirtualne.Nie dawno spotkałem moje dwie koleżanki i totalnie nie wiedzieliśmy co gadać mało tego one się zmieniły o 180 stopni, nie wiem czy życie ich zmieniło ale to są całkiem inne obce osoby do tego takie prymitywy że kompletnie mnie zbiło z nóg.Nie dawno spotkałem też kolegę z naszej paczki nie dość że go prawie co nie poznałem to zrobił się z niego taki typowy cwaniaczek i kombinator.Nie wiem czy życie tak ich zmieniło czy ludzie się z latami zmieniają ale żeby na gorsze ? Dzisiaj mamy wszyscy ja 26 lat, koleżanki 25, 26, 26 a kolega 25.Ja się w ogóle nie zmieniłem dalej staram się pomagać innym nie jestem chamski i wulgarny.Cieszyłem się na spotkanie z nimi jak małe dziecko a tu taka "niespodzianka"

Gość prawo entropii
łatwiej się zmienić na gorsze niż na lepsze