natka9210 0 Napisano Listopad 2, 2012 Wczoraj kochałam się z chłopakiem i pękła prezerwatywa jak doszedł we mnie . 4 miesiące temu urodziłam synka czy jest możliwe że będę w ciąży . Okres miałam 15 października Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Napisano Listopad 2, 2012 masz dni płodne wiec prawdopodobienstwo ciazy jest bardzo duzę,pedz do lekarza po tabletke PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zau Napisano Listopad 2, 2012 A skąd mamy wiedzieć jak długie masz cykle? W każdym razie możliwość ciaży jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka9210 0 Napisano Listopad 2, 2012 cykle mam 28-30 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka9210 0 Napisano Listopad 2, 2012 I dziś mnie podbrzusze boli nawet no-spa nie pomogła . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HeidKlum Napisano Listopad 2, 2012 tak to jest mozliwe, az dziwne ze pytasz na forum zamiast zasuwac do gina po tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaby raki motyle Napisano Listopad 2, 2012 pytaj dalej na forum a za 9 miesiecy znowu bedziesz mamusią....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka9210 0 Napisano Listopad 2, 2012 Dzisiaj giny maja już zamknięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaby raki motyle Napisano Listopad 2, 2012 wystarczy jechac na dyzur do szpitala,no ale dla mnie to mozesz dalej czekac i miec kolejne dziecko :D Tak w ogóle to lepiej nie bierz sie za sex jak jestes taka nieodpowiedzialna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka9210 0 Napisano Listopad 2, 2012 Jestem odpowiedzialna . Tylko chciałam się dowiedzieć co Wy o tym napiszecie . Nie znasz , nie oceniaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaby raki motyle Napisano Listopad 2, 2012 nie jestes, dopiero co urodziłaś,teraz jest duze prawdopodobienstwo kolejnej ciazy a ty siedzisz w domu i pytasz na forum, a rano powinnas byc u lekarza i wziać pigułke po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka9210 0 Napisano Listopad 2, 2012 Po za tym o pierwsze dziecko długo musieliśmy się starać . To może teraz nic nie będzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaby raki motyle Napisano Listopad 2, 2012 wiesz jak pech to pech,los bywa przewrotny i złosliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zau Napisano Listopad 2, 2012 No żebyś sie nie zdziwiła. To że się wcześniej staraliście długo nie znaczy że teraz też tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka9210 0 Napisano Listopad 3, 2012 Zobaczymy jak to będzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach