Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynapyta

chłopak po spotkaiu nie odzywa sie prawie tydzien

Polecane posty

Gość dziewczynapyta

napisać pierwsza? czy dac spokój, bo ma mnie w dupie.? ale mi szkoda troche;/ chciałam go poznac lepiej

Gość dziewczynapyta
nie dałam:O

Gość lcshl
Jak nie dałaś to się dziwisz że się nie odzywa? Już się nie odezwie

Gość dziewczynapyta
nie jestem dziwka!

Nie odzywaj się pierwsza niech on zrobi to pierwszy ale wydaje mi się że jak do tej pory się nie odezwał to już nie chce się z tobą spotykać. Jeśli chłopakowi zależy to zaraz po zakończeniu randki pisze sms ( przynajmniej u mnie tak było). Nie przejmuj się na pewno znajdziesz takiego co będzie mu na tobie zależało:) a po ile wy macie lat?

Gość dziewczynapyta
21. 22 . Smutno mi :(

Gość bebok112
Są dwie opcje, albo cię olał, albo bierze cię sadystycznie na przetrzymanie i tym chce sprawdzić czy ci na nim zależy i liczy że zadzwonisz pierwsza. Takie wystawianie na próbę powinno go od razu zdyskwalifikować, bo to prawie jak znęcanie się i bazowanie na poczuciu winy. Pewnie teraz się zadręczasz i zastanawiasz się , że może zrobiłaś coś nie tak - to właśnie poczucie winy.

Gość dziewczynapyta
no tak ale jak sie odezwie pierwsza aon mnie oleje? wyjde na idiotke;/ nie chce żeby to wyszło że ja za nim latam ale z drugiej str..

chyba ma Cię w doopie, ale jak wyślesz kontrolnego esa dla własnego spokoju to się przecież nic nie stanie i nie wyjdziesz od razu na taką co za nim lata :O tzn tak mi sie wydaje :classic_cool: nie mysl o tym co on pomysli tylko pomysl o tym, że Ty w koncu bedziesz miala jasnosc 🖐️

Gość dziewczynapyta
ehh;/