Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

chudniecie po ciazy... wasze doswiaczenia

Polecane posty

cześć w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg, w szpitalu zostawiłam 10 kg a reszte zgubiłam w 5 miesięcy... ale nie bez wysiłku :) teraz jestem miesiąc po 2 porodzie i mam znów dobre 15 kg do zgubienia. a jak jest u ciebie?

a moje gubienie kilogramów polegało na diecie połączonej z masażami - 1,5 miesiąca 16 kg

ja w pierwszej ciazy przytylam 23 kg, tez ok 8-10 mi zeszlo przy porodzie, potem przez 3 miesiace tylko zupa z kurczakiem i ryzem i pieczywo chrupkie i -13, wiec waga sprzed ciazy zostala przywrocona, potem przez kolejne 2 miesiace staralam sie zdrowo odzywiac - bez tluszczu i calkowicie bez cukru i schudlam - 5 kg, ale zostala skora na brzuchu i nie wiem co teraz z tym zrobic..?:(

nie wiem ile masz tej skóry ale polecam masaże i intensywne nawilżanie. Są zabiegi alternatywa operacji plastycznych, jakieś nowości musiałabyś papatrzeć w necie, lasery itp

przez 3 miesiące wcinałaś tylko kurczaka i ryż - podziwiam!! ja się teraz nie moge jakoś zabrać za dietę :/ ciągle gadanie jutro, jutro...

ja karmilam piersia, a moj syn jest alergikiem, wiec nie mialam wyjscia, ostatnio bylam na konsultacji i nie mam ani grama na brzuchu tluszczu, wiec dieta odpada, zostaja tylko inne metody, anie wiem jak to wycwiczyc...

Gość ja przytyłam 25kg
z wagi 59-60kg w dniu porodu doszło do 85kg w szpitalu zeszło 10kg, potem przez 6 miesięcy karmiłam i miałam wilczy apetyt więc o diecie nie było mowy i doszło mi 2kg, ok 8 miesięcy po porodzie przez cc wzięłam się za siebie startowałam z wagą 77kg obecnie mam 63kg :) o dietach nie miałam pojęcia i zrobiłam pierwszą lepszą znalezioną w necie a zarazem najgorszą bo kopenhaską wytrzymałam 10 dni a nie 13 i schudłam 4kg po dwóch dniach 1kg już wrócił, na szczęście znalazłam dietę idealną dla siebie south beach na której schudłam w 2,5-3 miesiące 11kg, od 3 miesięcy utrzymuję stałą wagę mimo że pozwalam sobie na różne jedzenie nie tylko to dobre, planuję jeszcze zrzucić 4kg ale to jak będę gotowa znowu na dietę bo nie chce porzucić po kilku dniach. Jeżeli chodzi o ruch to ja postawiłam na spacery codziennie godzinkę w zależności od pogody, nie ćwiczyłam i nie zamierzam bo szybko się tym nudzę.

Gość u mnie było podobnie
po drugiej ciąży jak u Ulki. Ryż, gotowana marchewka i pierś z kurczaka, gotowana. Kolki u dziecka. Ale ja zamiast chudnąć, tyłam. Później się okazało, że choroba się u mnie budziła. Więc odchudzanie nie dało żadnych efektów, najpierw trzeba było się zacząć leczyć. Po pierwszej ciąży udało mi się zrzucić dość dużo. Śniadanie duza kanapka. Obiad, na obiad zamiast ziemniaków był ryż, a ogólnie sosy nie sosy, normalnie. :) Kolacja surówka z kapusty i do tego słodzona herbata. 40 minut ćwiczeń dziennie i codzienny masaż brzucha pod chłodnym prysznicem ostra gąbką i skóra się pokurczyła. Miałam taką wiszącą torbę ze skóry, brzydkie to bardzo było.

Gość gość
Witam, skutecznym preparatem jest suplement diety o nazwie Piperinox, numer 1 w rankingu 2018, który nie tylko redukuje tkankę tłuszczową, ale również oczyszcza organizm z toksyn. Więcej informacji oraz możliwość zakupu pod wskazanym linkiem http://nplink.net/JJvdj0WA