Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fisia elisia

co myślicie o takim zachowaniu faceta? Desperat czy psychol a może zakochany?

Polecane posty

Gość fisia elisia

Jakiś czas temu na ulicy zaczepił mnie obcy facet. Powiedział, że kilka razy mnie widział i że chciałby mnie poznać. Ok zaczęliśmy rozmowę. Taką ogólną. Myślałam, że jak nie poprosił o numer telefonu to mam go z głowy... Ale okazało się, że teraz codziennie czeka w miejscu, w którym mnie poznał. Nie wiem za bardzo co o tym wszystkim myśleć. Jest aż tak zdesperowany, nieśmiały czy psychiczny? Czuję się z jednej strony osaczana a z drugiej nawet mnie to cieszy, że czeka na mnie....

Gość wiercidełko
Psychiczny. Normalny człowiek tak się nie zachowuje. "Czuję się z jednej strony osaczana a z drugiej nawet mnie to cieszy, że czeka na mnie...." Łechta Twoje próżne kobiece ego, schlebia Ci to gdyż jak każda kobieta lubisz uwaga skierowana jest na Ciebie.

Gość fisia elisia
no właśnie nie wiem co o tym myśleć :O też mi się to dziwne wydaje, że czeka. Nie wiem czy robi podchody, wydaje sie być nieśmiały jak z nim rozmawiam więc może czeka na moment żeby zaprosić mnie gdzieś. Kurcze naprawdę nie wiem o co mu chodzi :O

Gość fisia elisia
no właśnie nie wiem co o tym myśleć :O też mi się to dziwne wydaje, że czeka. Nie wiem czy robi podchody, wydaje sie być nieśmiały jak z nim rozmawiam więc może czeka na moment żeby zaprosić mnie gdzieś. Kurcze naprawdę nie wiem o co mu chodzi :O

Gość konkretny facet
to niech cie zaposi poznaj go, a potem ocen jaki jest czy psychol czy fizol itp

Gość facet38
Uważaj, bo to może być koleś w typie psychopaty prześladowcy. Nigdy nie dawaj mu numeru telefonu, bo stalking gotowy.

Gość fisia elisia
tez się właśnie tego boję, że może zaczyna się od czekania na mnie w określonym miejscu a później się zacznie wydzwanianie, śledzenie i takie różne chore historie. Nie wiem naprawdę co dalej z tym zrobić :O

Gość kolorowego dnia
zrób to co ci podpowiada kobieca intuicja :)

Gość cziczi
Dziwne. Lepiej go ignoruj, a najlepiej zmien trase.

Gość gacuś
ignoruj i nigdy nie dawaj mu szansy bo to nie jest normalne.

Gość laundryyy
Moze ci to schlebia,ze sie komus podobasz,ale kurde,to nienormalne zachowanie!! Zaden niesmialy facet nie robi tak!! Nikt normalny tak nie robi. Zalosne i chore. Nie przeraza cie taka osoba psychiczna??

Gość nie idź któregoś dnia tą samą
drogą, nie spotkacie się, najlepiej ze dwa trzy dni, potem idź jak zwykle, zobaczysz jak zareaguje na twoją zmianę. jak się wścieknie znaczy świr i wtedy wiej.

Gość fisia elisia
już próbowałam przez dwa dni iść inną trasą. Ale nie zauważył tego, bo niby wtedy akurat miał coś do załatwienia na mieście i go nie było

Gość laundryyy
A skad wiesz,ze mial cos do zalatwienia na miescie?? I co on dokladnie robi w tym miejscu? Co to za miejsce? Stoi pod sklepem,na skrzyzowaniu??

Gość gacuś
lepiej z takim nawet nie rozmawiać. traktuj go dosłownie jak powietrze bo jeszcze sobie wymyśli że ma jakieś szanse

Gość fisia elisia
bo próbowałam delikatnie wypytać czy czeka codziennie i właśnie powiedział że przez te dwa ostatnie dni go nie było. jest to dworzec pkp, wraca tamtędy z uczelni

Gość laundryyy
No nie wiem. Ja stawiam na swira. Pomysl,ze jak tylko sie z nim umowisz lub zblizysz do niego,mozesz miec pozniej przechlapane,co widac juz po jego zachowaniu. A probowal sie z toba umowic? Zaprosic cie gdzies?

Gość lilli ale jaką głodówkę stosuj
ej a może on po prostu czeka na pociąg :classic_cool: ?

Gość fisia elisia
nie, nie czeka na pociąg, bo mieszka w tym mieście akurat. Nie, nie próbował się ze mną umówić i właśnie przez to nie wiem o co mu tak naprawdę chodzi :O

Gość laundryyy
A ile ma lat? Jak wyglada? Jaki jest w rozmowie?

Gość fisia elisia
jest w moim wieku czyli 25 lat. W miarę normalnie wygląda, trochę zbyt mało męski jak dla mnie. Rozmawia się z nim normalnie, tzn nie jest jakoś bardzo zabawny, taka sucha rozmowa raczej. Zadaje pytania o moje zainteresowania, szkoły itp

Gość laundryyy
Sprobuj omijac ta okolice przez jakis czas. Zobaczysz jak sie potoczy. Swoja droga,jesli chicalby sie umowic,to zrobilby to,bo przeciez rozmawia z toba!! Wiec nie jest taki niesmialy. Wiec jesli tego jeszcze nie zrobil,to nie wiem. Nie chcialabym faceta,ktory nie umie sie ogarnac w wieku 25 lat,tylko zachowuje jak maniak. A skad wiesz,ze on studiuje? Nie wiesz tego na pewno. Nie wiadomo kim jest.

Gość fisia elisia
tak wiem, że nic tak naprawdę o nim nie wiem. Tak na dobrą sprawę to może mi powiedzieć wszystko a ja i tak nie mam możliwości sprawdzenia tego. Próbowałam poszperać w necie, sprawdzić go, ale nie znalazłam nic. Nawet w szkole o której mówił :O

Gość laundryyy
Nie jest to normalne zachowanie faceta,to na bank,przynajmniej w mojej opinii. Rozni ludzie chodza po swiecie,nie brakuje swirow. Byc moze jest w porzadku,ale nie rozumiem tego stania w jednym miejscu i czekania na ciebie. To chore lekko,zwlaszcza,ze macie po tyle lat :O

Gość fisia elisia
właśnie gdyby nie to stanie ja też bym pewnie nie miała wątpliwości co do jego osoby. Ale też mi się to wydaje nienormalne. Poza tym nawet ja wsiadam do pociagu to on jeszcze czeka aż on odjedzie :O Ja rozumiem gdybym mu machała albo chociaż na niego patrzyła, ale raczej unikam kontaktu wzrokowego i udaję, że go nie widzę :O

Gość laundryyy
A moze to bedzie wielka romantyczna milosc i za 20 lat bedziesz wspominac ze smiechem jakie mialas obawy :O

Gość fisia elisia
na romantyczna miłość z mojej strony bym nie liczyła :O cóż nie w moim typie chłopaczek. Zbyt mało męski i taki sierotowaty trochę :O

Gość laundryyy
No to ignoruj go.