Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apokaliptika

21 latka..

Polecane posty

Gość apokaliptika

jestem 21 letnią dziewicą.. co o tym myślicie?

Gość apokaliptika
boję się trochę, że spotkam kogoś z kim mi w końcu wyjdzie i jak mu powiem, to stwierdzi, że to dziwne.

Gość IMO12358
Kafeteria! Gdzie co druga jest dziewicą. :D

aha ale wiesz jak tak powie to znaczy że ten związek jednak nie będzie dobry bo coś Wam w sobie nie będzie pasowało grunt to szczerość od początku

Gość przesrane
wspolczuje wam

Gość apokaliptika
no oczywiście, że COŚ nie będzie pasowało. ale to by oznaczalo, że dziewictwo jednak nie jest aż tak cenne, jak to niektórzy mowią, bo dla niektórych moze byc to dziwne. niektóre chłopaki w tym wieku cenią sobie dziewczyny niezależne, ktore traktują seks jak przygode, a tu nagle taka która nigdy jeszcze nic. wydaje sie wtedy ze jest spięta. i uciekają.

co to ma za znaczenie czy jesteś dziewicą czy nie? chyba ważniejsze DLACZEGO tak lub nie może być dziewica bo jest ortodoksyjna, bo ma inne priorytety i z jakichś powodów nie odczuwa popędu, może być taka z zaburzonymi relacjami międzyludzkimi (jak ja) może być niedziewica - po jednym nieudanym związku, po gwałcie, puszczalska itp jest milion dwieście możliwości

Gość apokaliptika
wszystko brzmi negatywnie;/

ucieknie tylko ktoś kto i tak cię nei kochał ani nie trkatował jak partnerkę życiową i dobrze że ucieknie :)

nie o to mi chodziło jak to brzmi XD tylko że chyba ważniejsze jest żeby Cię lepiej poznał jako osobą nie jako dziewicę/niedziewicę XD

Gość apokaliptika
rozumiem. chciałam tylko się dowiedzieć, czy w dzisiejszych czasach dziewica, nie kojarzy się z trędowatą. oczywiscie ja tak tego nie widzę, ale pytam was.

Gość Gent
Skup się na tym, co masz pod sufitem, a nie - między nogami. ;-)

Gość apokaliptika
o to się nie martwię.. :) co widać po tym, że wciąz jestem dziewicą.. a okazji parę było. ale czekam na odpowiednią osobę. a z kimś w kim byłam zakochana mi nie wyszło

nie patrz nigdy co społecznie odbierane jako pozytywnie i tak wszystkim nie dogodzisz;)

Gość apokaliptika
:)

"chciałam tylko się dowiedzieć, czy w dzisiejszych czasach dziewica, nie kojarzy się z trędowatą." "oczywiscie ja tak tego nie widzę" - i to powinno ci wystarczyć, w koncu zyjesz dla sibie a nei po to by spełnaić oczekiwania innych

Gość urokupełen
idiotyzm czysty - wiadome - gloryfikacja dziewictwa to tez jest dziwna sprawa - uwazanie dziewictwa za najcenniejsza rzecz jaka mozesz ofiarowac facetowi to przesada ale koles ktory cos takiego wysmiewa jest zwyklym idiota.

Gość Gent
Miałem na myśli intelekt, rozwój umysłowy. Bez żadnych odniesień do niższych partii ciała. Czy u Ciebie wszystko musi się kręcić wokół spraw cielesnych? No cóż, głodny myśli o jedzeniu...

Gość apokaliptika
ale ja się nie odnoszę do cielesności.. mówie, że mam trochę rozumu, jeśli zadbałam też o to, żeby nie przespać się z pierwszym lepszym. dodatkowooo.. uważam, że jestem rozsądna i inteligentna, wiem, że nie mnie to oceniać, ale akurat charakter u siebie cenię bardzo i do tej pory nie narzekałam.. potrafię sobą zainteresować, a nawet zafascynować

Gość Gent
I rozsądna, inteligenta 21 - latka zastanawia się, jak jej przyszły, hipotetyczny mężczyzna odbierze fakt, że ona ciagle jest dziewicą... Naprawdę mnie zafascynowałaś...

" potrafię sobą zainteresować, a nawet zafascynować" ­ Coś dziwne w takim razie, że ci nie wyszło z tym w kim byłaś zakochana. Widocznie mało interesująca jesteś.

Gość urokupełen
i to wlasnie czyni taka postawe godna pochwaly. Skoro utrzymanie dziewictwa nie bylo spowodowane tym ze nie bylo chetnych a tym ze ma dla Ciebie jednak jakas wartość to nie powinnas sie przejmowac docinkami innych:)

Gość apokaliptika
życie nie jest takie proste, jakie widocznie wam się wydaje być. i nie łapcie mnie za słówka. to było pytanie, które zwyczajnie mnie trapi, gdyz tego nie doświadczyłam.

21 lat i największe osiągnięcie to błona. Oby tak dalej :D

Gość apokaliptika
a wiecie jaki jest WŁAŚCIWY powod tego, dlaczego teraz się o to pytam.. bo spotykam się z kimś młodszym ode mnie i wydaje sie ze fascynuje go fakt, ze jestem starsza i widocznie mysli ze jestem bardziej doswiadczona. naprawde go lubie. i mysle ze gdyby hipotetycznie doszlo do tego ze sie w nim zakocham. to moze go rozczarowac fakt, ze inaczej sobie mnie wyobrazal. stąd cały ambaras. gdybym spotykala sie z kims starszym, myslę, że bym o to jednak nie pytała.

autorko, nie próbuj spełniać jego oczekiwań, bądź sobą I ALBO SIĘ WAM UŁOŻY ALBO ROZEJDIZECIE SIĘ Z POWODU INNYCH OCZEKIWAŃ

Gość apokaliptika
co nie zmieina faktu, ze jezeli on bedzie we mnie zakochany, to nie sprawi mi to róznicy. a nawet zaimponuje. @Darker - błaga Cię, płytkie te Twoje docinki. tu nie zadziała Brzytwa Ockhama