Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12358

Oda do Fikuśnej!

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 4
Przyniesc kisiel ?

Gość IMO12358
Potrzebuję dane fizyczne Żaby, Zuzanny i Fikuśnej, aby zamówić odpowiednią ilość kisielu i otworzyć miarodajne zakłady bukmacherskie. :classic_cool:

Gość IMO12358
Fikuśna - nie Fikaj, bo będę musiał udowodnić Ci, żem i od ciebie silniejszy. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 4
19:02 [zgłoś do usunięcia] żab-X zuza - nie zamierzam bić słabszych ­ A kto - wedlug Ciebie - jest slabszy ? I od kogo ?

fikulec, znajdź sobie chociaż JEDNEGO adoratora i wtedy próbuj się mądrzyć. na razie to pies z kulawą nogą się za tobą nie obejrzał, a podobno non stop przebywasz wśród facetów. ­ a jak cię ktoś wreszcie łaskawie bzyknie, to nawet przystanę i posłucham twoich mądrości na temat związków :D

Gość Lucy stara panna
żaba przy kompie związek rozwija posty na kafe o2 nabija krzywi się, zżyma i sama nie wie czy jest w tym niebie, czy szuka siebie przy innym menie, który być może żabci nie zechce - wtedy nieboże pluć będzie bardziej niż do tej pory lecz czy mieć będzie u offa fory? tego nikt nie wie, nawet Lucyna która jak każdy zna tutaj IMA więc to że weszła choćby i nawet nie znaczy przecież że parwik target no ale żabka ma widać problem więc nudę w związku przekuwa w odę o starej pannie, która rzekomo a zresztą - więcej mi nie wiadomo bo nie pamiętam, co napisała więc brak jest sensu by odpowiadała na te przydługie rymiki moje które zapomnę nim moje zwoje zaczną innymi sprawami żyć i out of kafe znowu być

Gość IMO12358
żab-X "(..)na razie to pies z kulawą nogą się za tobą nie obejrzał(...)" Obraza! :O :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 4
Fikusna - pieknej kobiecie zawsze jest ciezko. Musi sie opedzac od tlumow wielbicieli jak od natretnych much, musi walczyc z zawiscia brzydkich kolezanek , musi sie pilnowac przed zemsta tych , ktorych odtracila. Same klopoty. Czasami dobrze jest byc pasztetem.

Gość IMO12358
Tak, to musi być straszne jak jest się atrakcyjnym. Okrutne życie i otoczenie podaje wszystko na srebrnej tacy. Cóż to musi być za cierpienie. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 4
Pomysl tylko o tych ciagle zawistnych spojrzeniach konkurencji i o tych klodach ciagle rzucanych pod nogi przez odrzucone obiekty. Przeciez to horror...

Gość Zuzanna Amelia & 4
Fikusna - a tak z reka na sercu : to czego Ty tak naprade chcesz ?

Gość Zuzanna Amelia & 4
W czym problem ? Zaden z tych co sie deklaruja nie jest w Twoim typie , nie masz zaufania do ich deklaracji czy chcialabys ale sie boisz ?

Gość IMO12358
Kochający = Przystojny. :classic_cool:

oczywiście musi mi się podobać :) wielu facetów mi się podoba - to nie problem nikt mi się nei deklaruje! jeden sie zadeklarował, przystojny szatyn, ale po dłuższej rozmowie zniknął 😴

Gość Zuzanna Amelia & 4
Fiku - czy to byl nasz wspolny znajomy ?

Gość IMO12358
fiku mikuuu "(...)przystojny szatyn(...)" Właśnie. :classic_cool:

myślę że większośc kafeterianek uznałaby go za brzydala :D ale taki słodizak wyglądajacy na kilka lat mneij niż w rzeczywistości ma :)

Gość Zuzanna Amelia & 4
Abu

Gość IMO12358
fiku mikuuu "myślę że większośc kafeterianek uznałaby go za brzydala" Pewnie wszystkie uznałyby go za przystojniaka, ale tak tutaj prawisz, aby ukazać swoją "głębię". :classic_cool: