Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12358

Oda do Fikuśnej!

Polecane posty

Gość IMO12358
ike "(...)na pewno myślę ja" Bujna wyobraźnia niekoniecznie pokrywa się z myśleniem. :P

Gość Zuzanna Amelia & 4
Blu - to Ty milosc Lusi wyznajesz a ode mne fote wyciagasz. Wszyscy faceci sa tacy sami.... ­ IKE - cos sie zaczynasz platac z tym mysleniem.

Blu - to Ty milosc Lusi wyznajesz a ode mne fote wyciagasz. Wszyscy faceci sa tacy sami.... ­ jesteś pewna Lusiu, że JEDYNIE??? :D

Gość IMO12358
ike "czyli lubisz" To tylko terytorializm. :P

"na pewno myślimy wszyscy oprócz ima i jeszcze paru osób w sumie to na pewno myślę ja ręczę jeszcze trochę za luśkę i odrobineczkę za iftara" no proszę, jak dobrze pójdzie to masz szanasę na drugą kadencję królowej kafe (że konkurencja teraz żadna łaskawie przemilczę) :)

"Bujna wyobraźnia niekoniecznie pokrywa się z myśleniem. " dlatego ciebie wykluczyłam :classic_cool:

(że konkurencja teraz żadna łaskawie przemilczę) ­ i znów oplułam monitor 😭

"jesteś pewna Lusiu, że JEDYNIE??? " a Ty - znając trochę Zuzkę - byś się na moim miejscu martwiła? szczerze? ;-)

lusia konkurencji nigdy nie było:) raz się imowi po pijaku wymsknęło a biedny ZS uwierzył:P i do czego go to doprowadziło?

Oświadczam oficjalnie że rozwodu Lusia nie dostanie ,ona jest moja Oj Zuzka ,fotka to nie zdrada ,chcę tylko popatrzeć ;)

Gość stare towarzystwo wzajemnej
Adoracji

Gość IMO12358
Lucy Windsor "(że konkurencja teraz żadna łaskawie przemilczę)" Lucyno! Ty tak sama w siebie godzisz? :P ike "dlatego ciebie wykluczyłam" Po prostu nie mieszczę się w Twoim światopoglądzie - wszakże szerokimi horyzontami zostałaś obdarzona gdzie indziej. :classic_cool:

wszakże szerokimi horyzontami zostałaś obdarzona gdzie indziej x a gdzie???

"wszakże szerokimi horyzontami zostałaś obdarzona gdzie indziej" ty dla odmiany nie zostałeś obdarzony NIGDZIE :P

Gość IMO12358
"stare" Nie obrażaj Ike! :P

Gość pierwsza młodość to była
dośc dawno temu

Gość Zuzanna Amelia & 4
21:37 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "jesteś pewna Lusiu, że JEDYNIE??? " a Ty - znając trochę Zuzkę - byś się na moim miejscu martwiła? szczerze? ­ Lusiu a coz niby mial oznaczac ten tekst ?

pierwsza młodość to była dośc dawno temu x x trwaj chwilo trwaj :P

"Oświadczam oficjalnie że rozwodu Lusia nie dostanie ,ona jest moja" no dobra, raz na 5 lat sobie pozwolę :P Blu 😘 "Lucyno! Ty tak sama w siebie godzisz? " tnie, po prostu patrzę realistycznie, nie mam osobowości dominująco-przywódczej i więcej niż dwa nicki do zarządzenia by mnie przerosło :)

a Ty - znając trochę Zuzkę - byś się na moim miejscu martwiła? szczerze? Lusiu a coz niby mial oznaczac ten tekst ? To znaczy Zuzka że nie pokażesz swojego zdjęcia:D

Gość IMO12358
ifka* "a gdzie???" Tam gdzie kończyłoby u niej się myślenie...zakładając, ze teoretycznie gdzieś się zaczyna. :classic_cool: BluMen orginal "No właśnie, gdzie jest mój oponent zawsze szczery" Jam gotów bronic Mistrza Szczerego do ostatniego tchu ironii! *rzuca rękawicę* :classic_cool: ike "ty dla odmiany nie zostałeś obdarzony NIGDZIE" Jedni dostają mniej , inni dostają ZBYT wiele. :P

Lusiu, nie sądziełam, że będziesz jak lwica walczyć o Niebieskiego :D