Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betinka80

Nielubieuk ma rację!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

no oprocz tam kilku domow i 2 samochodow to juz nic wiecej nie mam na sprzedaz.. no moze pare sukienek ktore mi sie znudzily wystawie na ebaya.. aha zaden z tych domow nie jest na wsi, zeby nie bylo :P

nie ma to hak chlop z polskiej wsi ktory furmanaka co tydzien do kosciola powiezie a i sie wczesniej wykapie po calym tygodniu;'-)

polski chlop to mieszka w willi, bo polska to kraj willi na wsiach, a wozi sie conajmniej limuzyna lub sportowym porsche :)

ROR nie wiesz, że podniecanie się podczas pisania nie jest zdrowe? Chyba, że pustkę w łóżku wypełniasz na forum kafeterii. Czytając twoje wypowiedzi sądzę, że pustka jest duża, a ty sama jesteś nieszczęśliwa. Plenerowa żono, za dużo seriali!! Twój Konkubent ma a nie Ty. Biedna emigrantka udająca Panią. Moja droga Panią człowiek się rodzi, a nie zostaje. Mówisz o tych ubraniach co kupujesz na wyprzedażach, a później zgrywasz wielką Panią??? ROR jak zwykle zacytowała i nic konstruktywnego nie napisała. Jednak pochwalę Cię za skrupulatność. Wspominając kłótnię miedzy Tobą a Zdesperowaną wiem że uczestniczyły tam inne osoby, przydupasy Zdesperowanej, które również na ciebie naskakiwali. Nie bądź taka skromna z odpowiedziami. Prawda boli czy twoja pamięć jest ulotna ? ROR jesteś jak Tupolew może umiesz wystartować ale nie umiesz wylądować i ponosisz klęskę za każdym razem

no moj "konkubent" ma 2 domy, tzn. jeszcze splaca kredyty, jeden jest prawie splacony,zostalo kilka tysiecy raptem. drugi kupil 3 lata temu na 25 lat kredytu. zeby nie bylo nieporozumien wyjasnilam ci to najlepiej jak potrafilam . ja mam domow troche wiecej, tzn kilka razy wiecej, w polsce :) zapewnie ta informacja cie ucieszy, bo w polsce mamy takie wspaniaaaaale domy!

ROR odpowiedź zajmie trochę więcej czasu bo każde wyciągnięte zdanie trzeba zacytować hahaha

"ROR nie wiesz, że podniecanie się podczas pisania nie jest zdrowe? Chyba, że pustkę w łóżku wypełniasz na forum kafeterii" xxxxx ja ci dobrzez radze - przestan fantazjowac na temat mojego lozka - i tak nie ejstes w moim typie;-) xxxx Czytając twoje wypowiedzi sądzę, że pustka jest duża, a ty sama jesteś nieszczęśliwa xxxxxx juz ci moiwlam zabko ze twoje opinie mnie nie interesuja;-) ale jesli grzeje cie pisanie ich - to prosze bardzo;-) xxxxx Plenerowa żono, za dużo seriali!! Twój Konkubent ma a nie Ty. Biedna emigrantka udająca Panią. Moja droga Panią człowiek się rodzi, a nie zostaje. Mówisz o tych ubraniach co kupujesz na wyprzedażach, a później zgrywasz wielką Panią??? xxxxx ty zajmij slpeiejn licczenieniem sopwjego stano "posiadania";-) xxxxx ROR jak zwykle zacytowała i nic konstruktywnego nie napisała. Jednak pochwalę Cię za skrupulatność Wspominając kłótnię miedzy Tobą a Zdesperowaną wiem że uczestniczyły tam inne osoby, przydupasy Zdesperowanej, które również na ciebie naskakiwali. Nie bądź taka skromna z odpowiedziami. Prawda boli czy twoja pamięć jest ulotna ? " xxxxxxx rzeczywiscie - nie pamitam takich rezczy - nie zyje zyciem anonimowych ludzi i nie zsamiecam sobie pamieci co kto komu powiedzial - ale jesli takie masz hobby to oki;-) wazne zeby hobby sprawialo przyjemnosci bylo odpowiednio poziomem intelektualnym dostosowane;-) xxxxx ROR jesteś jak Tupolew może umiesz wystartować ale nie umiesz wylądować i ponosisz klęskę za każdym razem' xxxxxx co nie zmienia faktu ze ty ciagle piszesz o mnei i do mnie - typowe jak sie ktoz zadurz wirtualnie;-)

[zgłoś do usunięcia] Betinka80 ROR odpowiedź zajmie trochę więcej czasu bo każde wyciągnięte zdanie trzeba zacytować hahaha" xxxxxx nie zabko - nie kazdy siedzi rogrzany do zcerwonosci na krzesle przed vkompem;-) kiedys zrozumiesz;-)

ROR na twoim miejscu dałabym sobie wstrzymanie. Mniej impulsywności więcej szczerości w stosunku do samej siebie i otoczenia. ROR na chłopa z Polskiej Wsi trzeba sobie zasłużyć. Ty jedynie możesz pomarzyć, ale w twoim przypadku chłop to sprawa abstrakcyjna tak samo jak udany sex. Dla jednych tabletka ekstazy dla ROR forum kafeterii gdzie z każdym zacytowanym zdaniem przeżywa chwile uniesienia. ROR ciekawa jestem czy kiedy już skończysz pisać to czy zapalasz papierosa? Cieszy mnie fakt, że 30 letnia kobieta chwali się dorobkiem swojej rodziny!

"Betinka80 ROR na twoim miejscu dałabym sobie wstrzymanie" xxxxx tyle ze nigdy na moim miejscu nie bedziesz;-) nie dla psa kielbasa;-) xxxx ROR na chłopa z Polskiej Wsi trzeba sobie zasłużyć. Ty jedynie możesz pomarzyć, ale w twoim przypadku chłop to sprawa abstrakcyjna tak samo jak udany sex" xxxxxx a ta dalej fanzajujej o moim seksie;-) xxxxx Dla jednych tabletka ekstazy dla ROR forum kafeterii gdzie z każdym zacytowanym zdaniem przeżywa chwile uniesienia. ROR ciekawa jestem czy kiedy już skończysz pisać to czy zapalasz papierosa?" xxxxxx nie mierz swoja miarka - bo moze sie okzazac za krotka;-) tylko ci ktorym w zyciu brakuje realnych wrazen - truja sie uzywka wpostaci nikotyny, ja nie pale - patrze na takich z gory;-) xxxxxx juz ci mowilam nie ejstem w moim typie - ale pozowle ci dalej marzyc ;-) zbyt gnusna jestes;-)

"Cieszy mnie fakt, że 30 letnia kobieta chwali się dorobkiem swojej rodziny! " ­ no widzisz... niektorzy sa uprzywilejowani z urodzenia. ja zarobiona kase trwonie na sukienki :) wzglednie co jakis czas zmieniam samochod. fajnie mam co?

ROR już raz ci doradziłam nie ekscytuj się tak. To tylko forum i nie musisz zagłębiać się w temat seksu i łóżka. Widać na pierwszy rzut oka, że strasznie tego potrzebujesz. Mierzenie kogoś własną miarą nie będę stosować na kafeterii. W twoim przypadku również tego nie zrobię. Twoja ironiczne wypowiedzi sprowadzają się jedynie do twoich niezaspokojonych sfer... nie chce wnikać, jakie to dokładnie są sfery. Patrząc na ciebie nie trzeba dużo pisać to się widzi. Pewnie nie na forum już usłyszałaś "Nie podniecaj się tak...." Twoja perswazja mnie rozbraja. Cytujesz to co chcesz i wyciągasz z tego swoje zdanie, które ogranicza się jedynie do tematu związanego z prokreacją... a właściwie brakiem u ciebie prokreacji.

Betinka ale to przecież Ty cały czas wjeżdżasz na temat seksu.poczytaj jeszcze raz to co piszesz.

Zdesperowana nie zazdroszczę;-) Nie mam mentalności nastolatki z pod galerii. Sukienki to nie cel w życiu. Jednak każdy ma swój cel i zdolności. Ty masz pojemne usta i dużo kolorowych kosmetyków i łaszków w szafie

Betinka ja już wcześniej pisałam na temat, tyle, że Ty jesteś zbytnio zajęta wykłócaniem się z ROR.

Moja droga wina leży po środku. To, że przez moją osobę dyskusja lekko się ożywiła, ale to nie ja sprowadzam każdego zacytowanego zdania do prokreacji. ROR widać ma problemy z wyrażaniem swojego, konstruktywnego zdania i jej odpowiedzi polegają na cytowaniu tego co ona sama chce. Dla mnie to jest żałosne i mało oryginalne

Nie jestem lekarzem i trudno jest mi stwierdzić gdzie leży odpowiedź w przypadku ROR. Jej cytowanie, a właściwie wychwytywanie poszczególnych zdań świadczą o braku konkretnych odpowiedzi na zadanie pytanie. Z czegoś to musi wynikać. Nie będę już używała słowa na trzy litery, bo zaraz ROR zabłyśnie "inteligencją" i będzie drążyła temat zaspakajania potrzeb człowieka. No cóż może kiedyś doczekam się błyskotliwej odpowiedzi od ROR w której poza zlepkiem kilku cytatów napisze coś od siebie. Lubię szczerość nie papugowanie.

Widzisz Tobie nie podobają się wypowiedzi ROR a mnie nie podoba się to co wypisujesz o Anglii. Ja wyjechałam i mimo to, nie zaglądam Ci do gara pisząc, że jesz syf, nie oglądam Ci domu, pisząc, że mieszkasz w gównie, więc z łaski swojej, mogłabyś to uszanować.Pisałaś o kulturze osobistej, tym co wypisujesz na temat Anglii okazujesz swój brak kultury i nie pluj na ludzi, którzy wybrali inny kraj na swoje życie.Mieszkasz w Polsce? To ciesz się tym.

nie pytalas o moj cel w zyciu tylko sama zaczelas pisac o jakichs zakupach, sprzedazach i domach.. najpierw nakierowujesz na temat a potem masz pretensje ze ktos podchwyca watek i odpowiada ci na pytania lub raczej zaprzecza stekowi twoich bzdurnych domyslow :) nie mialam zamiaru pisac ci co posiadam i skad, ale sama mnie ciagnelas za jezyk. niestety moja odpowiedz okazala sie inna od oczekiwanej wiec trzeba bylo wbic szpileczke z innej strony. ot na ten dobry przyklad dopierdolic sie kulturalnie (a gdziezby inaczej) to zawartosci mojej szafy i marki kosmetykow (czyzbym zrozumiala ze ubrania leza w kwestii nastolatek, czyzbys sama wychodzila z domu w byle lachach i o bladym licu?). ­ a moim celem w zyciu jest byc szczesliwa. i przezyc to zycie w miare radosnie. i dopilnowac zeby moj syn je przezyl rownie beztrosko. ot takie proste.

Zdesperowana żono nie ciągnęłam cię za język. Nie wymagałam od ciebie żebyś w jakiś sposób otwierała się na forum publicznym. Po prostu jesteś jaka jesteś i masz do tego prawo. Inna pewnie kobieta rozpoczęłaby zdanie od słów "dziecko... Ty pochwaliłaś się tym co jest dla ciebie najważniejsze czyli rzeczy materialne. No cóż nie wiń mnie za swoją szczerość, a raczej trochę głupotę. Dobrze, że w sensownym zdaniu na koniec napisałaś coś o dziecku.

Gość yggdg
to prawda, ze w uk jest syf i brud. ja mialam okazje mieszkac w 4 europejskich krajach. jesli ktos przyjechal z polski, gdzie nie mial pracy, albo zarabial glodowa stawke, to teraz mysli, ze Pana Boga za nogi zlapal. mnie po prostu taki slepy zachwyt rozsmiesza. w uk rzeczywiscie sa zaplesniale, stare, brudne domy z smierdzacymi dywanami, w dziwnym stylu. pogoda jest paskudna, dookola pelno ciapatych i czarnych (wspaniale mozna nauczyc sie jezyka), jedzenie jest nafaszerowane chemia, ludzie sa brudni, zaniedbani, smierdzacy. niestety teraz jestem w uk i walcze z problemami zoladkowymi i skornymi (paskudna jakosc wody). nie wmawiajcie mi prosze, ze uk jest lepszym krajem niz polska, bo to jest po prostu smieszne

ale my nikomu niczego nie wmawiamy, tylko to wy non-stop wyjeżdżacie z tymi rasistowskimi już uwagami na temat Anglii i ludzi którzy tam wyjechali, tak jakbyście nie mieli innych problemów.

ale nie pytalas o dziecko tylko sama pisalas o domach, zrozum to kobieto ze jak ktos mnie pyta o cos konkretnego to tak samo odpowiadam na temat! wiem ze tego nie lubisz ale teraz zacytuje co mialas do powiedzenia : ­ "oszczędni wybierają rudery na zadupiu czyli na wsi jak Plenerowa żona. Muszą wiązać koniec z końcem" ­ "a Ty masz coś swojego? Jedyne co miałaś dawno już sprzedałaś Droga si-xa Ty absolutnie nie masz nic na sprzedaż. Jedyną rzecz jaką miałaś straciłaś i to dawno" ­ "Plenerowa żono, za dużo seriali!! Twój Konkubent ma a nie Ty. Biedna emigrantka udająca Panią" ­ ... ani wzmianki nie widze tu o dziecku czy o celach zyciowych tylko w kolko klepiesz o tym jaka jestem biedna i ze nic nie mam:)

i te domy to normlanie twoja jakas obsesja! kurwa ciagle tylko domy w uk domy w uk to i tamto i sramto. mam wrazenie ze caly dzial ostatnio to tylko klepanie w kolko o tych domach.. to sie nazywa: ­ O B S E S J A !!!!!!

Gość Ale po co ....
Betinka80 W kółko piszesz to samo i po co? Każdy już wie co myślisz na ten temat i wystarczy. Po co to ciągniesz i piszesz głupoty, oba kraje mają coś w sobie niesamowitego i wystarczy. Jeden ma plusy i minusy tak samo jak drugi i tyle. Nigdzie nie jest kolorowo, nawet w tej naszej pięknej Polsce.

Gość alfajed
przestancie odpisywac trollowi to i watek padnie

Wtrącę się, mam nadzieję, obiektywnie. Dobry specjalista ze znajomością języka będzie zarabiał dobrze i żył godnie w jakim by kraju nie był. Takich dobrych specjalistów jest niewielu. Przeciętny Brytyjczyk, jak i przeciętny Polak zarabia mało i przeliczanie funtów na złotówki nic nie daje, bo koszty życia tu i tu są zupełnie inne. Więc jak Polak zamieszka na kupie, będzie harował po 15 godzin na dobę i jadł byle co, to jasne, przywiezie sobie do kraju odłożoną kasę. To samo miałby w Polsce mieszkając na kupie i pracując po 15 godzin na dobę. Studiowałam anglistykę, połowa moich znajomych ze studiów wyjechała do uk z perfekcyjną znajomością języka i cóż... różowo to im wcale nie było, bo sam język bez fachu nic nie daje. Wiedzieliście, że 80% Brytyjczyków przyznaje się do kupowania przeterminowanej żywności, bo jest tańsza? Że dużo osób ma własne ogródki warzywne, bo nie stać ich na kupowanie warzyw w sklepie? W każdym kraju są biedniejsi i bogatsi, lepsze i gorsze dzielnice. Porównywanie jest bez sensu.