Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betinka80

Nielubieuk ma rację!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Styczniowy to czysta prawda!!! Przecież Ty jak reszta macie klapki na oczach i widzicie to co chcecie. Polska jest o bardzo piękna. Ciesz się podróżą bo jedziesz to kraju bogatego!!!

pieknego? tak. ale nie bogatego, bez przesadyzmu... kazdy z nas w polsce mieszkal i wie jak jest. poza tym kazdy z nas polske odwiedza, no i tak.. piekne centra handlowe tez sa, i nawet stadiony fajne pobudowali (przy okazji powiekszajac dziure budzetowa do rozmiarow czarnej dziury..). nie niewazne. kazdy oczy ma i widzi. no chyba ze ktos jest TVN-owskim lemingiem i jedynie slucha i slepo wierzy.. styczniowy przywiezie zdjecia to zobaczymy czym jest bogactwo :)

Gość och wy glupcy
klocicie sie o nic, a prawda jest taka ze niedlugo nigdzie nie bedzie dobrze i nie bedzie dokad uciec, globalizacja a co za tym idzie korporacje, ktore maja kase zeby przekupowac rzadzacych wszystkich krajow juz to robia, polske, slowacje zrujnowali teraz rujnuja uk, zaden kraj sie nie ostanie, daza do wyrownania standardow zycia dla wiekszosci ludzi, a to oznacza w dol, klasy sredniej nie bedzie, beda tylko albo bardzo bogaci, paru pprzydupasow ktorzy beda ulegli systemowi i biedni, ktorzy beda musieli walczyc o przetrwanie i koegzystowac z patologia. czy chcecie czy nie ten proces sie juz zaczal, jezeli ue sie nie rozpadnie, mamy przerabane a juz napewno nasze dzieci, bez przyszlosci, bez nadzieji...tylko powazna wojna moze nas uratowac, na poczatku bedzie koszmarnie ale potem bedzie znowu 20-30 lat spokoju i w miare jako takiej rownosci, bez tego nasi rzadzacy i korporacje beda dalej wprowadzac swoj plan...

Betinka moze odpowiesz mi na zadane przeze mnie pytania. Czy moze poprostu nie potrafisz, bo wiesz, ze Polska wypada bardzo slabo w porownaniu z UK? A moze poprostu boisz sie przyznac, ze jednak Polska nie jest takim super fajnym krajem jak probujesz tu nam wmowic :D:D:D czekam na odpowiedzi.

"tylko powazna wojna moze nas uratowac" ­ wojna nas nie uratuje... wojna tylko pogorszy sprawy. sami bedziemy blagali o globalizacje.. ale w twoim poscie jest duzo racji, niestety..

Styczniowy nie bądź taki chojrak. Masz wysokie mniemanie o sobie!!! z ironią odnosisz się do Polski. Kraj jakim jest Polska to piękny zakątek Europy. UK wypada przy Polsce blado!!! Taka jest prawda, a Ty si-xo nie bądź taka do przodu bo popuścisz!!!

Widzisz Betinka, sama nie potrafisz przedstawić żadnych konkretów.Dla Ciebie Twoje bujdy są tylko ważne.Reszta to chojracy. Myślisz, że jak napiszesz kilka postów, jak to w Anglii jest źle i będzie jeszcze gorzej, albo ta w kółko ciągnąca się gadka na temat szarych szeregowców, to wszyscy strasznie zaczną się bać, podwiną tyłki i będą uciekać z powrotem do Polski?

Korwin Mikke tez w Angorze, się rozpisywał na temat leczenia w Anglii, kolejny który gówno widział, gówno wie, ale najwięcej krzyczy i wpieprza się tam gdzie jego nikt nie prosi.A może Ty i on to jakaś koligacja rodzinna?

Pan Mikkke ma dużo racji!!! Anglię należy leczyć. To wybitny Polski Patriota tak samo jak Pan Prezes Jarosław Kaczyński. Ty na ten temat mało wiesz i mało widziałaś tak samo jak twoi znajomy. Szacowne grono, które trzyma się razem bo raźniej a osobno to podwijacie ogony!!!

chyba jakiś kafeteryjny projekt, nie można być tak ślepym, głupim i wypranym z mózgu?

Jak możesz mnie tak osądzać?? Ponieważ mam swoje poglądy i mam oczy. Trzeba myśleć i łączyć fakty tak np. nielubieuk!!! Jeśli ktoś ma klapki na oczy nie umie dostrzec prawdy.

Gość jesienna chandra
ZACZNIJ SZANOWAC INNYCH!!! oni beda szanowac ciebie. logiczne co nie. nazywasz nas gownem---zatem i ty gownem jestes. jak bym cie spotkala na mojej drodze, wyprostowalam bym ci myslenie i to szybko! chcesz??zapraszam do Londynu..pokaze ci te zakatyki ktore tak pokazujesz,i obiecuje ze zapamietasz je raz na zawsze. Dasz zyc ludziom i opdierdolisz sie od cudzego zycia . Pilnuj swojego ogona i nie wsadzaj nosa tam gdzie nie trzeba.

Miałam ubaw!!! Zapraszam do Krakowa czy Wrocławia tam jest pięknie. Trochę logiki i dostrzegania prawdziwego piękna. Polska jest najpiękniejszym krajem Wschodniej Europy.

byłaś w Czechach chociażby? 'przemówienie' nie miało nic dać, jestem już tak stara, że się na ten temat nie łudzę'_

Gość jesienna chandra
Ja tez i to jeszcze wiekszy :D:D Swietnie sie sklada bo pochodze z Krakowa :D: ty artysto budownictwa od siedmiu bolesci buhahaha

Gość do Betinki
a dupa , wcale nie najpiekniejszym , co my mamy, ciut prawdziwych zabytków w Krakowie , morze brudne i zimne , w górach przereklamowane Zakopane , Warszawa to wiocha no jeszcze kilka by się perełek znalazło fakt wojna zniszczyła

szczerze to Gdańsk się dużo ładniej prezentuje niż Kraków - moje wspomnienia z Krakowa to ulice kamieniczek- jedna slicznie odrestaurowana, druga ruina, dwie następne odnowione, z trzech kolejnych tynk sie sypie... sorry, ale to trochę jak z kobietą umalowaną i wytworną na pierwszy rzut oka, a jak się odwróci, to pończochy się prują, sukienka puściła w szwie, a pod zapachem perfum czuć smród...

Gość koszagada
Hahahahah! nie ma takiego kraju jak Czechoslowacja :classic_cool:

Była Czechosłowacja przeczytaj sobie w książkach. Piękny i bogaty kraj. Tak samo jak Ukraina.

Gość Angela Brown
ja bylam w Czechach-na Czechoslowacje sie nie zalapalam... Praga -piekna jak zawsze i najstarsza.nawet nie musi nic odbierac mojemu miastu Wroclaw ;-)

widze Betinka, ze jednak nie masz nic do powiedzenia na temat moich pytan. Wiec sama sobie odpowiem, wiesz, ze Polska to o wiele ubozszy kraj niz UK i nie potrafisz temu zaprzeczyc. Udajesz, ze nie widzisz moich pytan? Czy poprostu zabraklo i nteligencji zeby sie z nimi zmierzyc?? :D:D:D

Nie pochlebiaj sobie dziewczynko. Oczywiście, że mogę odpowiedzieć na twoje proste, płytkie pytanie, które i tak nic nam nie wniesie. Cytuje: "Wyście sobie, a my sobie, każdy sobie rzepkę skrobie". Mam nadzieję, że tyle wystarczy na zaspokojenie twojej wiedzy

betinka pierdoli trzy po trzy i widzę że nawet już zna moich znajomych i to jak ja żyję, no proszę jaka z niej agentka. kto podwija ogon to podwija, na kafeterii jesteś taka wszechwiedząca a tak naprawdę wiesz jedno wielkie gówno, na temat prawdziwego życia w Anglii. A te bajki wyssane z palca to możesz swoim psiapsiółom opowiadać a nie nam. Co do Mikke, to wiedziałam., ze jakieś koligacje. A propos Kaczuszki to wyjeżdżaj mi z kimś, kto ma nie po kolei w głowie.Bo na temat psychicznie chorych się nie będę wypowiadać.

oczywiście, że nie możesz głuptasku, umknęło również twojej uwadze, że rzeczony JKM odebrałby prawa wyborcze kobietom gdyby mógł... w sumie patrząc na takie przypadki jak twój to mu się nie dziwię...