Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betinka80

Nielubieuk ma rację!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

betinka 80 A prawda to Ciebie boli, że gówno masz i gównem plujesz.A może to Ty jesteś jedną z tych, co po powrocie z UK i po zderzeniu się z polską rzeczywistością, jesteś teraz pod opieka psychologa, tylko szkoda, że ten psycholog nie zabrał Ci dostępu do neta i kompa, może byłoby o wiele przyjemniej na kafe.

betinka 80 Co do okazywania prawdy, to zależy jaka prawda Tobie odpowiada, a do Anglii nikt Cię nie zapraszał i nikt nie wyganiał z Polski, no chyba, że rodzice mieli już Ciebie dość i za kudły wygonili z domu nieroba.

"Plenerowa żona, Styczniowy przyjaciel, Ex de bell nie mają racji i zarzekają się jak im tam dobrze." ­ ok, zmieniam zdanie, jest mi kurewsko niedobrze ale siedze tu juz tyle lat bo mnie tutaj zamkneli na klucz a klucz wyrzucili.

hej dziękuje za te słowa Betinka80. cóż tak to właśnie w Anglii jest nie mówie że Polska jest idealna, bo nie jest ale przynajmniej mamy jednokulturowe społeczeństwo, brak problemów z imigrantami. pogodę też fajną choć przyznam nie lubię późnej jesieni i zimy. nie bez powodu wielu brytyjczyków przenosi się do kanady czy australii gdyż nie może znieść tego syfu. Ludzie nigdy nie wypowiadałem się na temat ludzi ale zauważcie że wielu brytyjczyków i to szczególnie młodych to grubasy które są żywione śmieciowym jedzeniem. takie jedno zdjęcie z leeds http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/Leeds_(15)%2C_September_2009.JPG Owszem w anglii można żyć ale to kosztuje ale po co obniżać sobie jakość życia i gnić w gównianym szeregowcu w jakiejś nieciekawej dzielnicy. a nie wierze że zarabiająć minimalna będzie was na to stać. uważam że wyjazd do anglii jest dobry tylko wtedy gdy w polsce żyjesz w gnoju na bezrobociu i nic sobą nie reprezentujesz oraz niemasz pracy , bo w innym wypadku niema sensu.

nielubieuk To że Anglicy odżywiają się nie zdrowo to żadna nowość, ale to nie znaczy, że wszyscy Polacy mieszkający w Anglii, jedzą tak samo.Ja lubię dobrze a zarazem zdrowo zjeść i sama lubię dużo gotować, więc nie porównuj ludzi nauczonych od młodych lat, do gotowania sobie samemu z ludźmi którzy widzą tylko take away jako sposób przeżycia.

To samo tyczy się np. syfu w domach, jak co nie którzy mają, to że inni tak żyją, nie oznacza, że ja żyję identycznie.

NIELUBIEUK Nie kazdy zarabia najnizsza krajowa, nie kazdy mieszka w zagrzybionym szeregowcu. Wiekszosc ma jednak wieksze ambicje niz ty i z powodzeniem je realizuje. Bo po twoich postach mozna wywnioskowac, ze jednak stac cie bylo jedynie na zycie w takich a nie innych warunkach, zarles byle co i byle gdzie, pracowales za psie pieniadze i na czarno. Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie.

a w polsce to sami szczupli, zdrowo odzywiajacy sie ludzie tak? gdyby tak bylo to mc donalds nie mialby prawa bytu w polsce, tak samo cola czy czipsy.. kiedys w polsce ludzie byli rzeczywiscie szczupi. ale to bylo kiedys, bardzo dawno temu. czasy sie zmienily. wyobrazmy sobie ze mamy 5 polakow. wg statystyk w polsce jeden z nich bedzie otyly, 2 z nich bedzie mialo nadwage i tylko 2 bedzie miescilo sie w normie. szczuply polak to teraz tylko mit..

Gość KateMidd
Dobre!!! Uśmiałam się- użytkownik 'nielubieuk' prowadzi sam ze sobą konwersacje. Betinka80 to ta sama osoba. I tylko zaśmieca to forum, ale tym razem było to zabawne. Drogi 'nielubieuk' czy tez 'betinko80' w końcu coś ci się udało - rozbawiłeś/aś mnie do łez.

Wiedziałam, że będę zrozumiana w sposób niezrozumiały i chamski. No cóż mogłam się tego spodziewać. Po raz kolejny nielubieuk powiedział prawdę wspominając o nadwadze. Szkoda tylko, że ktoś wam chce pokazać prawdę, a wy nie przyjmujecie jej do wiadomości. Oszukujcie się dalej. Zobaczymy czy dobrze na tym wyjdziecie. Nie wiem jak można być tak zaślepionym. Nie wiem czym jesteście tak zaślepieni?? Tym że macie grzyb w mieszkaniu, wilgoć??

betinka --> to ty mialas grzyb i wilgoc w mieszkaniu.. niejednorotnie sie tym chwalilas/es..

Si - xa na ciebie i tak jest za późno. Nie umiesz trzeźwo myśleć. Nie wiem z czego możesz tu żartować? To że mieszkasz na wsi gdzie najbliższy dom masz 30 minut dalej.

oj to nie taka wies jak masz w polsce, ze krowy i swinie i wielkie pole przy lesie.. do pracy mam 15 min samochodem autostrada, do ogromnego centrum handlowego z restauracjami i kinami mam 20 min pieszo.

sixa vel plenerowa żona nie wiesz że w polsce są takie wsie owszem były takie u nas ale 20 lat temu. teraz wiele wsi w polsce to przedmieścia.

no ok, nie mam nic do polskiej wsi. w polsce na wsiach zreszta sie najlepiej zyje.. pod warunkiem ze to nie jakas zapadnieta dziura pod granica bialoruska..

Nielubieuk kiedy takie wsie były w Polsce? Za czasów komuny. Dziś to są wille, olbrzymie gospodarstwa. Nie mały piętrowy domek i cały dzień kafeteria. Wiem, że to Plenerowa żona czy Zdesperowana żona z kiepskim makijażem i odpowiedziami, które niczego logicznego nie uczą. Nielubieuk już zobrazował jak Polska Wieś wygląda. Nawiasem mówiąc angielskie jedzenie jest okropne!!! Nie wiem jak można odpady jeść na co dzień!

aha na polskich wsiach same wille... no tak bo tam sami bogaci ludzie w tej polsce mieszkaja... dobra, szkoda z toba gadac bo komedia sie robi :)

Jak już wcześniej pisałam Betka czy inna sretka, nikt Ciebie za kudły nie ciągnął do Anglii, więc odpuść sobie to sranie na Anglię, bo zaczynasz być nudna.Albo wypowiedź się w realu, bo tutaj to możesz sobie pisać co Ci ślina na język przyniesie.Ciekawe czy w realnym świecie, też taki kozak z Ciebie, ale jestem pewna na 100% że nie.

Komedie to robisz z sama siebie. Weź się do pracy a nie będziesz udzielała się w temacie na który klepiesz te same słowa. To, że żaden normalny facet nie spojrzał na ciebie to szczęścia poszukałaś w UK. Tam patrząc na Anglików i ich aparycję można tylko powiedzieć jedno "O mój Boże!". Już wolę mieć faceta bez domu na wsi jak np nielubieuk ale kogoś kto nie ma klapek na oczach i wie kiedy i co powiedzieć. On nie chwali się jak to wspaniale mieszka. Prawda jest taka, że nie tyra w UK i szanuje się i ma charakter i swoją godność!

sorry ale w niedziele o godzinie 20 nie pracuje :) poza tym jestem wlascicielka dzialu poza polska wiec ciesz sie ze wogole pozwalam ci sie tutaj wypowiadac.

Ty właścicielką działu? a Ty masz coś swojego? Jedyne co miałaś dawno już sprzedałaś

"miastowy Jja tez uwazam ze uk to syf. Zarabiam bardzo dobrze ale poza tym to same minusy tutaj czyli pogoda ludzie jedzenie no i budownictwo. Dlatego za kilka miesiecy wracam do polski. W duzym miescie w polsce jest lepeij niz w uk" xxxxxx jestes pierwsza osoba w zyciu kt "spotykam" i ktora "zarabia bardzo dobrze" i trabi o tym na lewo i prawo na publicznym forum;)

"nielubieuk hej dziękuje za te słowa Betinka80. cóż tak to właśnie w Anglii jest nie mówie że Polska jest idealna, bo nie jest ale przynajmniej mamy jednokulturowe społeczeństwo, brak problemów z imigrantami" xxxxx a czyli to polski-rasista ;-) to wiele tlumaczy skad ta "niechec";-) xxxx pogodę też fajną choć przyznam nie lubię późnej jesieni i zimy. nie bez powodu wielu brytyjczyków przenosi się do kanady czy australii gdyż nie może znieść tego syfu" xxxxxx oraz wielu australijczykow i amerykanow do UK ;-) xxxxxx Ludzie nigdy nie wypowiadałem się na temat ludzi ale zauważcie że wielu brytyjczyków i to szczególnie młodych to grubasy które są żywione śmieciowym jedzeniem. xxxxx tak , w niednych dzielnicach - zaniedbani i otyli ludzie;-) tak jak w polsce w miasteczkach ludzie ktorzy do fyzjera chodza gl z okazji slubow i pogrezbow;-) xxxxx Owszem w anglii można żyć ale to kosztuje ale po co obniżać sobie jakość życia i gnić w gównianym szeregowcu w jakiejś nieciekawej dzielnicy. a nie wierze że zarabiająć minimalna będzie was na to stać." xxxxx no jelsi celujesz w minimalna stawke to zwasze bedzie ci sie zylo MINIMALNIE dobrze;-)) ;-)) co za mentalnosc;-) xxxx uważam że wyjazd do anglii jest dobry tylko wtedy gdy w polsce żyjesz w gnoju na bezrobociu i nic sobą nie reprezentujesz oraz niemasz pracy , bo w innym wypadku niema sensu. xxxxx to twoje zdanie ;-) ja mysle ze spedzenie calego zycia w polsce to strata czasu;-) nie mieszkam w UK ale bardzo czesto bywam;-)

"Betinka80 Wiedziałam, że będę zrozumiana w sposób niezrozumiały i chamski. No cóż mogłam się tego spodziewać" xxxxxx to jak umiesz przewidywac - to znacza ze kreci cie "chamskie" traktowanie ;-) xxxx Tym że macie grzyb w mieszkaniu, wilgoć?? xxxxx ale ma laska doswiadczenia zyciowe ;-)

"Betinka80 To, że żaden normalny facet nie spojrzał na ciebie to szczęścia poszukałaś w UK" xxxxxx o to juz wiemy czego betinka zazdrosci;-) xxxx Tam patrząc na Anglików i ich aparycję można tylko powiedzieć jedno "O mój Boże!". Już wolę mieć faceta bez domu na wsi jak np nielubieuk ale kogoś kto nie ma klapek na oczach i wie kiedy i co powiedzieć. On nie chwali się jak to wspaniale mieszka. Prawda jest taka, że nie tyra w UK i szanuje się i ma charakter i swoją godność!" xxxxx to rozkladaj nogi - byle szeroko;-) ;-) ;-) moze ncie nielubek wybzyka to sie uspokoisz;-)

ROR twoje wyłapywanie i cytowanie moich wypowiedzi jest żałosne. Może zaczniesz wspominać swoje słynne powiedzenie? Już raz byłaś żałosna, a raczej powinnam powiedzieć to w liczbie mnogiej bo razem z Plenerową żoną kłóciłaś się na temat związków. Z tego co pamiętam to ty powiedziałaś, że żyje w konkubinacie. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Nie zdrowo jest się podniecać, a ty widocznie tylko w ten sposób rozładowujesz swoje napięcie seksualne! Droga si-xa Ty absolutnie nie masz nic na sprzedaż. Jedyną rzecz jaką miałaś straciłaś i to dawno. Popraw najpierw makijaż. Mniej tuszu więcej ogłady. Nielubieuk jest za grzeczny. Łatwo poznać kto ma kulturę.

"Betinka80 ROR twoje wyłapywanie i cytowanie moich wypowiedzi jest żałosne. Może zaczniesz wspominać swoje słynne powiedzenie?" xxxxxx moze zaczne a moze nie zaczne ;-) keep watching;-) xxxxx Już raz byłaś żałosna, a raczej powinnam powiedzieć to w liczbie mnogiej bo razem z Plenerową żoną kłóciłaś się na temat związków. Z tego co pamiętam to ty powiedziałaś, że żyje w konkubinacie. Nazywajmy rzeczy po imieniu" xxxxx nie wiem co ty pamietasz i nie wiem o czyjej zonie mowisz;-) a co mnie obchodzi ze ktos zyje w konkubinacie;-) jak lubi to co?;-) a twoja opinia mojej osoby jest strara czasu - jest mi to obojetne ale jesli czujesz kompulsarywnosc informowania mnie to oki;-) xxxxxx Nie zdrowo jest się podniecać, a ty widocznie tylko w ten sposób rozładowujesz swoje napięcie seksualne!" xxxxxx pprzestan fantazjowac o moim zyciu seksualnym;-) lepiej dalej napinaj miesnie krocza wyobrazajac sobie jak to jest zle w uk;-) xxxxxx Droga si-xa Ty absolutnie nie masz nic na sprzedaż. Jedyną rzecz jaką miałaś straciłaś i to dawno. Popraw najpierw makijaż. Mniej tuszu więcej ogłady. Nielubieuk jest za grzeczny. Łatwo poznać kto ma kulturę'xxxxxx w przeciwniestwie do ciebie - bo ty grzecznoscia nie grzeszysz;-) as easy as it is;-)

otoz to.. zdecydowalam sie na wyjazd i szukanie sobie brytyjczyka bo zaden polak bez domu na wsi mnie nie chcial :(