Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madłmazel91

Potrzebuje pilnej porady kogoś, kto się zna na prawie karnym- BŁAGAM!!!

Polecane posty

Gość madłmazel91

Jestem zrozpaczona. Zanim poznałam mojego chłopaka, on jakieś 4 lata temu brał udział po pijaku w rozboju z innymi kolesiami, pobił też policjanta w tym wydarzeniu. Dostał rok w zawiasach na 3 lata i 1000 zł grzywny. Totalnie sobie to olał i grzywny nie spłacił aż do chwili, gdy do niego przyjechali i go zabrali do aresztu. Czy wystarczy spłacić zaległy dług, tą grzywnę żeby wyszedł? :O Jestem załamana tym wszystkim. To złoty chłopak a to był jego wybryk z przeszłości i teraz za to płaci. Czy on będzie siedział ten wyrok, który otrzymał wcześniej? Błagam o pomoc :(

Gość breslauerin
"złoty chłopak"- :O rozbój, pobicie policjanta i twierdzisz, że to "złoty chłopak"??? to zwykły kryminalista który mam nadzieję, że zgnije w więzieniu. Naprawdę jesteś tak paskudna, że nie możesz naleźć sobie kogoś porządnego?

Gość recydywisty zlew na
ten policjant to chyba nielubany był, dziwie sie że temu twojemu na dołku gęby nie obili :) a ty jakas wybrakowana jestes że nie mozesz normalnego miec :O

Gość madłmazel91
jestem dziewczyna ganstera nie to co wy nudziary

Gość madłmazel91
on nie jest kryminalistą !!! kiedyś wpadł w bardzo złe towarzystwo a ja go z niego wyciągnęłam. Chcę mu pomóc- jest ktoś konkretny?

Gość specjalista od prawa karnego91
Słucham :classic_cool:

Gość breslauerin
o nie "wpadł" w złe towarzystwo, tylko był tym "złym towarzystwem". Przestań go usprawiedliwiać, jest winny i powinien ponieść karę. Trzeba brać pod uwagę konsekwencje swoich czynów.

Gość madłmazel91
nie mam pieniedzy ale zapłacę w naturzę - pocałunek w usta albo seks oralny w gumce

Gość offerma23
widac nie taki złoty skoro głupiej grzywny nie zapłacił zgnije w pierdlu i dobrze, nie ma litości :D a ty posuzkaj normalnego a nie awanturnika bo sama możesz w ryj zarobic

Gość madłmazel91
specjalista91 którą formę zapłaty wolisz?

Gość gucio_pafnucio
A niech siedzi w tym więzieniu, po za tym i tak za słabą karę dostał. A Ty autorko powinnaś dać sobie spokój z tym typkiem. Będzie Cię wykorzystywać do paczek, widzeń itp....

Gość sasanka z mielna
kara została odwieszona wiec posiedzi teraz - w sumie dobrze mu tak :classic_cool:

Gość madłmazel91
nie wiem czy go kocham, ale jestem z nim w ciązy i dlatego martwię się o niego, kto utrzyma mnie i dziecko? :(

Gość musisz iść do sądu
dokładnie wydział karny podać sygnature sprawy i dowiedzieć się czy sąd zostawił ''otwartą furke'' czyli mozliwość zapłaty i zwolnienie z aresztu ,zależy czy są okoliczności łagodzące sprawy, nie chce cie martwić ale jeśli w gre wchodzi również wyrok w zawieszeniu do tej samej sprawy to prawdopodobnie zostanie on odwieszony dlatego nie płać zanim się nie dowiesz miał kuratora ?

Gość sasanka z mielna
nie udzielą jej info bo nie ejst rodziną 🖐️ zagadaj z jego matka

Gość sasanka z mielna
:D piona :D

Gość madłmazel91
nie miał kuratora, ja jestem jego pierwszym partnerem seksualnym

Gość madłmazel91
czy jak zwróce sie o pomoc do providenta to oni sprawią że mój chłopak wyjdzie na wolnośc?

Gość musisz iść do sądu
powie że jest rodziną i podadzą ,nikt tego nie sprawdza tym bardziej jeśli chodzi o chęć zapłaty KASA liczy się w polsce

Gość gucio_pafnucio
Oj niekoniecznie! Wcale mogą jej nie podać informacji na temat tego typka.

Gość praw(n)ik91
sprawa jest bardzo poważna - pani chłopakowi grozi do 10 lat więzienia! :classic_cool:

Gość NIE ŻAL MI KRYMINALISTY!
Taki powinien siedzieć w więzieniu.Teraz otrzyma dodatkowo 10 lat pozbawienia wolności.Nie żal mi takich co dokonują rozboju! Pewnie ty jesteś nie lepsza? Jeszcze mówisz ze to dobry chłopak? PATOLOGIA jak nic!

Gość niedajerady1992
Witam! Mój tata hest teraz zatrzymany tymczasowy wyprowadził się z domu miesiąc temu, bardzo chcę mu pomóc.. Jest oskarżony o kradzieże, ale to nie jego wina napewno!! Jestem skłonna myśleć że jest pod wpływem leków bardzo prosze o pomoc... Ma 55 lat a jego nowa małpa 27 i ona to robiła wcześniej,. Teraz mu karze to robić , on boi się z tamtąd wyrwac bo raz już mu zagrozili.. Prosze pomóżcie...

Gość gość
Jak zaplacisz to go wypuszcza napewno, moj tesc mial tak samo

Gość gość
tak myślisz?? to jakaś banda jest?? ile takiemu komuś trzeba płacić..