Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghyy

Jaki mam wybrać papier toaletowy do łazienki?

Polecane posty

Gość ghyy

Proszę o poradę drogie mamy. Tylko proszę to na prawdę poważny temat i nie wiem co robić. Muszę kupić papier toaletowy. I zastanawiam się jaki. Zapachowy,kolorowy,a może też we wzorki? Na pewno trzy warstwowy. Problem jest taki,że ja bym wolała różowy,mąż niebieski,a dziecko...no i tu kolejny problem nie wiem czy mu wgl papier potrzebny,jak moje maleństwo ma dopiero prawie 5 lat? Sama już nie wiem. Dodam,że nie mam pieniędzy na trzy różne papiery toaletowe, bo musiałam kupić podpaski always(te fajne co reklamują często)...o no właśnie myślicie,że dobre będą? Lepsze ze skrzydełkami czy bez? Ach już sama się we wszystkim gubię. Może ktoś coś doradzi,pomoże, bo przez ten papier ciągle kłócę się z mężem,a nie chce by odszedł, bo zostanę bez internetu(on go opłaca) a co bym w tedy bez was zrobiła kochane. Ps.Dodam,że w łazience mam płytki.

To ja sie podłączę żeby nie zakładać podobnego tematu :p może mi ktoś powiedzieć jaki papier ma takie twarde rolki w środku bo są mi potrzebne? :) i całkiem na poważnie pytam, żeby nie było

Gość najzdrowszy szary lub
bialy.takich rzeczy nie wiedziec ło matko

Gość jsjshshhh
do autorki musisz niestety przestestowac wszystkie rodzaje i to jak sie rozpuszcza w wodzie, żeby ci kibla nie zapchał

Gość gość
Ja wybeiram zawsze zapachowy.

Gość gość
najlepszy islamski koran

Gość gość
drogie mamy tp i ja sie i podlacze. Co mam jutro zrohic na obiad? Ostatnio maz ciagle sie na mnie drze ze niedobry i potem straszy mnie ze odetnie internet. Ciagle mi wypomina ze jestem na jego utrzymaniu. A jak mam isc do pracy pracy jak trzeba obiad zrobic dzieciom jak wracaja z gimnazjum podlogi umyć. No jak? I tak juz jestem tym zmeczona a jeszcze do pracy mam isc? Dobrze ze dzieci maja wakacje to troche mnie odciaza bo maz mi w niczym nie pomaga

Gość gość
Nudzi wam sie, nie? Hehe beka

Gość gość
Ale dlaczego? Ja pytam poważnie

Gość gość
Ja mam papier firmy www.duncan-papier.pl i jest bardzo dobry. Nie rwie się, ładnie pachnie i jest przyjemny w dotyku.

Gość gość
Zakup papieru toaletowego to nie łatwa decyzja! Nie wystarczy mieć świadomość, że ma się płytki w łazience. Ważny jest ich kolor i jakość. Do do koloru i kształtu płytek należy dobrać odpowiedni mydło (i tu powstaje dylemat: w płynie czy w kostce, o jakim zapachu, o jakiej konsystencji i w jakim kolorze, do jakiego rodzaju skóry, z jaką częstotliwością będzie używane, jaki stopień twardości ma woda itp.). Fakt, że zakupiłaś podpaski always wymusza na Tobie zakup mydła w pynie. Dopiero po doborze odpowiedniego/idealnego mydła możemy myśleć o wyborze papieru toaletowego. Bowiem to fakt jakie posiadamy mydło jest kluczowym przy zakupie papieru. Należy zwrócić uwagę wówczas nie tylko na ilość warstw, kolor czy zapach. Ale również na jakość wykonania, gatunek drzew z jakiego został wykonany, kompatybilność z naszym ph skóry, jakość oddawanych przez nas stolców itp. Podsumowując: zakup odpowiedniego papieru toaletowego to nie lada wyzwanie. Proponuję droga autorko, abyś w tym przypadku nie ryzykowała i zatrudniła specjalistę, który zajmie się zakupami!

Gość temacik
super temat-wreszcie o naprawdę potrzebnych i ważnych rzeczach:)

Gość gość
Up

Gość gość
prosty, szary- jest ekologiczny bo z przetworzonej makulatury, i nienafaszerowany chemia

Ja nie kupuje co prawda szarego papieru ale to prawda jest najzdrowszy, ,,wszystkie "inne są chlorowane .

Gość gość
Jaki byś nie kupiła to i tak będzie do duuppyyy