Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frodo the niziołek

Szukam tytułu 2 filmów : horrorów - help!

Polecane posty

Hejka.Szukam 2 horrorów, takich nowszych, z pewnością 2000. Jeden miał motyw zerżnięty z Kolekcjonera kości, mianowicie mordowano ludzi zgodnie z morderstwami w jakiejś książce kryminalnej. Niedużo pamiętam tylko jedno morderstwo - powieszony chłopak spadł na auto miziającej się parki. Pamiętam też że mordercą była babka i koleś. W drugim chodziło o to, że laski wrobiły kolegę, że zabił swoją dziewczynę. W rzeczywistosci ona tylko udawała martwą. I te laski podpuszczały gościa, co teraz, jak się pozbyć ciała, a on , chciał ją pociąc na kawałki i wtedy naprawdę ją zabił. Kojarzycie coś z tego? Nikt znany tam nie grał, przynajmniej sobie nie przypominam.

Drugi- wejdź na You Tube wpisz horrory lektor pl- tam na pewno jest- o grupie lasek ze studenckiego stowarzyszenia, potem je siostra jednej z nich po kolei wykańcza :)

Tak:D Dzięki wielkie, to o ten film chodzi. Teraz jeszcze ktoś miły znajdzie mi ten drugi i mam wieczorek kinomana. A Ty Polly jak będziesz w Bydzi to stawiam browara.:)

Kurdę tego pierwszego nie kojarzę, a zawsze mam wrażenie, że oglądałam już chyba wszystkie...

Tzn nie jestem pewnie czy widziałem na yt oba. Ale ten pierwszy był w stylu Następnej w sensie wizualnym, czyli też 2000 no i nie jakiś super bajer wysokobudżetowy z obsadą.