Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jestem lewakiem i jestem z tego dumny !

Polecane posty

Gość Do Juli
Jula -przyznaj się kończyłaś gimnazjum ? Takie zapętlanie pojęciowe jest typowe dla ofiar tego strasznego eksperymentu .Zmarnowane pokolenie.... Ad vocem . Motasz się - niby bliskie ci los marginalnych w sumie u nas mniejszości religijnych ( które dostają i tak wolne w swoje święta jak obserwuję) a brak ci tolerancji dla większości .Coś tu nie tak.Wybiórczo.. Powiedz wprost -ktoś ci zamotał że przywalić "katolom ' jest trendy. Że od tego poczujesz się "lepsza ' , "oświecona " .Wdrukowałaś sobie to w psychikę i się powielasz pisząc mętnie i nie do rzeczy . Nie rozumiesz klasycznego podziały na lewicę i prawicę . Miesza ci się to wszystko z kwestią obyczajową i propagandą medialnego mainsteramu . Pa Jula -idź się wyspać .

Gość trzepaczzzkaaa
moim zdaniem takie powielanie i potegowanie patologii jest WYBITNIE NIEPRAWICOWE!!!

A czemu z was nikt nie popiera prywatyzacji szkolnictwa i służby zdrowia. Przecież wtedy każdy z rodziców posyłał by dzieci do prywatnych szkół. Przeciez to by taniej wyszło, bo za szkoły i tak płacimy ogromną kasę, a do tego tylko trochę idzie na same nauczanie, bo większość idzie do urzędników, którzy z uczeniem nie maja nic wspólnego. Są przecież urzędy szkole, gdzie nie ma nauczycielek a są za to urzędniki.

Rak i nowe życie? Kurwa mać, zapierdalaj do szkoły, bo jesteś głupia i nie możesz pisać z nami, bo sprawiasz wrażenie upośledzonej. Kiedy kobieta chce się wyskrobać, płód ma fizyczne rozmiary i nie przypominają wyglądem tkanki. Z punktu widzenia biologii jest człowiekiem.

ale ty powtarzasz ciągle te same "tolerancyjne" banały o tym że "nie chcesz zabraniać" ale tak naprawdę własne zabraniać chcesz. sama piszesz że chcesz zabronić religii w szkołach. w szkołach na które podatki płacą katolicy. po to żeby za ich pieniądze wychowywać ich dzieci na ateistów. twierdzisz że masz "liberalne poglądy", czyli jakie? bo z heloizą to nie ma co dyskutować, to jakaś fanatyczka która zamiast argumentów wypluwa stek bluzgów. ale może znajdzie się tu jakiś "lewicowiec" co to ma trochę rozumu w głowie i potrafi posługiwać się argumentami.

Gość polipolog :P
prawica to stan polityczny a nie obyczajowy w krajach zachodnich to lewica jest bliżej kościoła śmiech z was

Teraz nauczyciele zarabiają dużo kasy chuj wie za co, podczas gdy cena rynkowa ich pracy powinna być niska z powodu olbrzymiej ilości absolewentów pedagogiki. Kolejny absurd socjalizmu. Patriotycznych lewaków mieliśmy 45 lat i tak dbali o Polskę, że wystarczyło pierdnięcie ZSRR i od razu musieliśmy to wąchać.

dajcie spokój z tą aborcja. lewacy opowiadają bzdury sprzeczne z wiedzą medyczną ale nie o to w tym temacie chodzi.

Gość Julia244324244
Do Juli- Ty jestes mocno ograniczony bo NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM. Nie pisałam NIGDZIE o ,, dowalaniu katolom ",ale widać ,ze masz jakieś problemy z rozumiem tekstu wiec nie chce mi się ci od nowa tłumaczyc. Tolarancja nalezy sie tak samo katolikom jak i wyznawcom każdej innej wiary

Gość polipolog :P
oferrmuś prawica na calym swiecie jest na czasie medycznie i obyczajowo tylko w PL to jakis dziwny twor kościelny

trzepaczzzkaaa-Ale nikt kobiety nie zmusza do rodzenia. Skoro kobieta nie chce mieć dzieci, to nie uprawia seksu. Dla mnie to logiczne, to tak jak by facet miał pretensje że musi płacić alimenty, skoro on jedynie uprawiał seks. Ale dla mnie to logiczne, że facet musi brać odpowiedzialność finasową za swoje czyny, tak samo jak kobieta musi brać odpowiedzialnośc za swoje czyny. Nie rozumiem czemu twoim zdaniem kobieta ma mieć prawo do zabójstwa. Dam ci przykład, otoż kobieta jest szcześliwą mężatką, ma mężą i 5 letnie dziecko, ale mąż zaczął pić, zaczął ją bić, stracił pracę, znęca się nad żoną, żona nie pracuje, mają 5 letnie dziecko i pijaka w domu. Czy w takiej sytuacji uważasz że matka ma prawo zabić swoje 5 letnie dziecko?

no dobrze. ale czy poza zwalczaniem kościoła i aborcją jest coś co was "przekonuje do lewicy". bo powiedzmy sobie szczerze, to są sprawy drażliwe ale dla przeciętnego obywatela to znaczenia mają niewielkie w praktyce.

ja jestem za prywatyzacją służby zdrowia. nie jestem skrajna, nie twierdzę, że lewica jest we wszystkim dobra. drażni mnie przedmiotowe traktowanie kobiet, jak idiotki. nie macie pojęcia ile może być dolegliwości i konsekwencji ciąży.

polipolog :P-Prawica jest także w Szwajcarii i Lichtestein, w Polsce jej nie ma. Gdyby była to były by niskie podatki i nie było by takiej patologi. W Polsce jest patologia, bo menelom państwo daje kasę aby mogli pić i nie zdechnąć z głodu.

Gość Julia244324244
Nie było to co prawda pytanie do mnie ,ale odpowiedz jest prosta. 5-letniego dziecka oczywiscie nie ma prawa zabić . Co innego to płód ,który jest połączony z ciałem matki i tu ona może decydować jak o całym swoim ciele

Gość trzepaczzzkaaa
zwiad i co jak ktos nie chce mieć dzieci to cale zycie nie bedzie uprawiać seksu, wiadomo zawsze jest szansa że anty zawiedzie czy to tabsy czy prezerwatywa, w poczartkowej fazie ciąza to czesc ciala kobeity i powinna ona miec prawo o decyzji o tym co dalej

Jak nie chcesz ciąży, to jak się ruchasz to porządnie się zabezpieczasz. Bierzesz tabsy i pilnujesz, żeby facet miał gumę. Większość niechcianych ciąż jest dlatego, że idiotki rżną się po pijaku albo idą na żywioł.

Gość trzepaczzzkaaa
Śmieszny Student nie bądź taki mądry bo sa przypadki że anty zawodzą wystarczy ze dostaniesz sraczki i możesz być w ciązy, facetom jest łatwo powiedziec bo to nie ich cialo

"nie macie pojęcia ile może być dolegliwości i konsekwencji ciąży." 123 ale to prawica jest temu winna? 123 "ja jestem za prywatyzacją służby zdrowia." no to już jest ewidentnie postulat prawicowy. chyba że ty jesteś za taką "prywatyzacja" jaką proponuje PO. jak to powiedziała w słynnej podsłuchanej przez cba rozmowie posłanka sawicka "biznes na służbie zdrowia będzie robiony".

Gość trzepaczzzkaaa
student i tu masz racje wiekszosc ale nie wszytkie a w skali kraju to nie są jednostkowe przypadki

Gość Do Juli
Jula - wprawdzie jak nad tobą popracować to światełko w tunelu widać ale... Płód jest z matka połączony jeszcze w 40 t. c -czy wtedy też ma prawo go unicestwić ?

Gość Julia244324244
Różne są sytuacje , nie tylko takie gdy kobieta się upije ,a jej ciało to jej ciało i kropka. Może jeszcze jak sie uderzy w brzuch i poroni to ma odpowiadać za nieumyslne spowodowanie śmierci lub celowe zabójstwo ( gdyby sie celowo uderzyła?)

heloiza999 _podobnie jak nie zdajesz sobie sprawy z tego jak świat jest niebezpieczny, są wypadki samochodowe, móstwo ludzi ginie na drogach, twoim zdaniem trzeba zakazać jeździć autem? Może przymusowo u każdej kobiety twoim zdaniem trzeba stosować aborcję, aby kobiety nie narażać na powikłania ciążowe. Szkoda że ci nie przyszło do głowy że dużo bardziej dla zdrowia jest szkodliwa aborcja, niż sama ciążą. Wiesz że sportmenki kiedyś aborcję stosowały jako doping? Tak moja droga, aborcja to był rodzaj dopingu sportowego.

ciąża kojarzy mi się z yciem inkubatorem, kobieta się w tym w ogóle nie liczy. państwo nijak dba o jej komfort w ciąży i po porodzie, a nawet w jego trakcie...;-// a najlepsze jest to, że o rodzeniu dzieci decydują Ci, którym nigdy im rodzić nie przyjdzie, czyli faceci!!!!!! taka prawda, hipokryzja... a potem siedzi z żylakami, uszkodzonym zwieraczem odbytu, nadwagą, pochwą w szwach, bólami klatki piersiowej z niewyspania i jeszcze terror laktacyjny przeżywa, bo przecież musi być ciąg dalszy jej podtrzymywania przy życiu dla kogoś innego.... tyle trzeba znieść, plus mikrourazy kręgosłupa, zepsute zęby i hemoroidy. a wszystko dlatego, że facet pohamować się nie mógł i się zdarzyło. sorry, ludzie.....

"Płód jest z matka połączony jeszcze w 40 t. c -czy wtedy też ma prawo go unicestwić ?" połączony jest także w momencie porodu. czy do przecięcia pępowiny można rozbić łeb o ścianę a po przecięciu już nie?

Gość trzepaczzzkaaa
!offerma jakim prawem chcesz decydowac o ciele kobiety??

Co to za człowiek jak zabija swoje dziecko. Dzięki lewactwu to uważa się za coś normalnego. Ale czego się spodziewać po ludziach, co popierali Stalina czy Mao Tse Tunga.