Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inżynier serwisowy zbanwa

OPISUJEMY OPINIE NA TEMAT MIAST W POLSCE

Polecane posty

Gość ja tam najbardziej lubię swoje
Trójmiasto, starowka w gadansku coraz ladniejsza, coraz to nowe knajpki, cos sie dzieje, w Sopocie tez, do gdynoi trac=dycyjnie na zakupy. Oliwa ma swoj klimacik,Morze. las, oddech W Warszawie nie cierpie okolic Centralnego,za to uliczki Mokotowa ok,W Szzciecinie strae Wille na Pogodnie, Krakow kocham caly. Starowka lubelska mnie zachwycila. lubie Kazimierz, rynek w Poznaniu,Naleczow , Zakopane> W Lodzi piekne kamienice na Piotrkowskiej. w Bydgoszczy kanaly . Torun caly sliczny, bardzo zadbane jest Wejherowo.W katowicach wiele ciekawych kamienic, zeby je tak oczyscic... Malbork z takim pieknym zamkiem - a samo miasto - porazka.

Gość opiniotwórca...
A mnie się Gdynia bardziej od Gdańska podoba, toż to perła przedwojennego modernizmu!

Gość podpisuję się pod słowami
krytyki na temat Łodzi.Łódź to paskudne,brudne,biedne,depresyjne miasto,pełne kiboli,pijaków,wszelkiej możliwej patologii:o Mieszam w łodzi od prawie 5 lai mam dosyć! Urodziałam się,mieszkałam w Opolu.Teraz mieszkam w Łodzi i popadam w coraz większą deprechę!!!!!!

Gość Łódź jest beznadziejna
nie ma w niej żadnych zabytków,starówki.NIC nie ma! Miasto bardzo zaniedbane,brudne,pełno pijaków i kiboli!!!!!!

Gość Wrocław jest najlepszy oraz
Trójmiasto i Kraków.