Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianka80

Moj maz mnie zadręcza

Polecane posty

Gość marianka80
Pozwol Kaliban ze Cie zwyczajnie w swiecie zignoruje i nastepnych cudownie komentujacych od leni rowniez

Myślę , że postraszyć go możesz. Ja również miałam pretensje że tylko mąż pracuje ale ja sobie nie dałam by tak mnie traktował. Moim zdaniem on wyżywa się na tobie za swoje nie powodzenia i zazdrości że ty siedzisz w domu a on codziennie musi wychodzić do pracy a mężczyźni z reguły myślą że w domu wszystko samo się robi a my leżymy. Powinnaś postawić mu ultimatum jeśli nie chce was stracić i nie chce zostać tam sam. Powinien sobie wszystko przemyśleć bo to nie jest życie ciągle się kłócić i kłócić w końcu się z nienawidzicie.

Gość bgnhgnjgjh
aleś jest durna. ty masz najciezej ty masz jajgorzej a on ma raj w pracy. twoj maz ma racje. myslalas ze wyjdziesz za maz i bedziesz siedziec przed tv i seriale ogladac. ciesz sei ze masz madrego meza, kazdy powinien swoja do roboty wywalic, bo nigdy nie wiadomo co przyniesie zycie. a nuz za jakis czas sie rozejdziecie i co wtedy? zostaniesz bez kasy i bez niczego. jedz do Polski jedz, twoj maz wie doskonale ze szybko z tej Polski wrocisz bo niby kto cie bedzie utrzymywal? twoi rodzice? haha skoro w uk pracy nie mozesz znalezc to w Polsce dopiero nie znajdziesz

Gość marianka80
wszystko co tu piszesz ja wiem...tyle ze do niego jak grochem o sciane,brak mi juz sil i ochoty na walke.Trwa to od pol roku,ile mozna?

Gość bgnhgnjgjh
jak ci tak źle to odejdz od niego, ale tego pewnie tez nie zrobisz bo kto będzie utrzymywal dwa pasozyty?

ja nie znam żadnej kobiety mieszkającej w UK, która ma małe dzieci i pracuje. to im się po prostu nie kalkuluje. ­ a jak mąż nie pasuje to go zostaw. tam samotne matki chyba też mają się nieźle, dojąc państwo ile wlezie.

Gość marianka80
Idioto akurat przeczytaj moze dokladnie ze pieniadze mam!!!mam wlasne mieszkanie warte jakies 250 tys i nalezy tylko do mnie.Mam tez pieniadze ktore zarobilam przed slubem,a nie zapomnij ze majatek malzonkow jest wspolny czyi w wypadku rozwody rowniotko zabieram polowe,czyli jestem ustawiona na pol zycia conajmniej.Boli Cie ze nie w pieniadzach problem?????????????

Gość marianka80
Kaliban prosze Cie wyjdz :D masz skrzywienie do kobiet,widac to po twojej stopce...jestes nieobiektywny koles

Gość bgnhgnjgjh
spoko masz mieszkanie, masz gdzie mieszkasz ale z czego bedziesz zyla? oszczednosci kiedys sie skoncza a mieszkania chyba nie sprzedasz???? widze ze twoja wizja jest bardzo krotkowzroczna

no to weź zostaw tego męża, a nie jęczysz jak dżena dżejmson udająca orgazm. ­ my ci tego gacha wybieraliśmy? sama sobie takiego przygruchałaś i zrobiłaś z nim dzieciaka.

marianko- czemu Ty tracisz sile na odbijanie pilki ludziom, ktorzy Cie obrazaja.W tym co piszesz jest 100 % racji.Rob tak , bys nie zalowala zmarnowanych lat i swojej psychiki. Jesli bedziesz lata w zlym zwiazku , to nigdy juz nie bedziesz umiala stworzyc normalnego, cieplego domu, gdzie kazdy ma swoja role . Taki zwiazek odciska pietna na kazdym.Na dziecku przede wszystkim. Role sie zmieniaja, bo czas i sytuacje sie zmieniaja.Zycze Ci powodzenia .Z tym facetem kiepsko widze walke na argumenty :-(

No właśnie, źle ci - rzuć męża. Oboje będziecie szczęśliwi - ty będziesz mogla w Polsce przejadać swoje miliony, a on szukać kogoś bardzie przystającego do jego wizji świata. ­

Gość marianka80
Eleene racja,poprostu chyba juz nie moge przejsc obijetnie wobec krytyki,nawet tak nieuzasadnionej,stad te odbijanie pileczki.Ciezko o dotarcie do Niego,dlatego juz postanowilam ze to koncze...moze sie kiedys obudzi,czego mu zycze,ale zostanie sam,bez zony ktora chciala miec kochajaca rodzine i bez dziecka,ktore wiem ze kocha...szkoda mi go troche.

Gość princepoloxxl
marianka80 ma zupelnie tak samo jak ty!tez mieszkam w uk , ciezko na wszystko pracowalismy a teraz gdy urodzilam mu dwojke dzieci, wszystko jest jego i ja mam nie pyskowac! wszystko robie zle, prawa jazdy nie mam (jestem w trakcie robienia ale czasem mam dwu trzy miesieczna przerwe w lekcjach bo nie mam z kim dzieci zostawic) o wszystko sie kloci, i cala wine zwala na mnie! tez mam dosc!

Łe tam taka żona, siedzi na dupie i jedyne co robi to "podskakuje". Nie ma za czym tęsknić. ­

Gość bgnhgnjgjh
Nie boj się on znajdzie sobie nową, ambitną i tez beda mieli dzieci, nie ty jedna jestes na tym swiecie. za to ty w tej Polsze zginiesz marnie, pracy nie dostaniesz, a pieniadze ci sie szybko skoncza. alimentow od meza tez nie dostaniesz bo po 1 musialby byc rozwod z jego winy a nawet gdyby byl to i tak sedziowie nie sa chetni przyznawac alimenty na zone gdy ona sama jest mloda i zdolna by pojsc do pracy, na dzieciaka dostaniesz max 400zł. Fajnie co nie?

nie moze byc Ci szkoda kogos, kto Cie niszczy.Rozumiesz? Maz wie o co Ci chdzi .Probowalas wielokrotnie to tlumaczyc.Nie walczy sie w zwiazku.To nie jest wojna i tu nie wygrywa sie bitew.Malzenstwo to KOMPROMIS. Tego nie ma w twoim malzenstwie widocznie. On litosci dla Ciebie nie ma , skoro zona musi uciekac od niego , by nie dac sie podeptac i zgnebic. Z malzenstwa powinno czerpac sie radosc, chec do zycia, poczucie bezpieczenstwa. Jesli tego nie ma , to takie malzenstwo jest spisane na straty wczesniej, czy pozniej :-(

Gość princepoloxxl
co wogole o tej godzinie robia faceci na kobiecym forum??pewnie jestescie bez pracy i mieszkacie u mamusi i nie macie innych zajec! jesli rozwod bedzie w uk to bedzie placil alimenty czy chce czy nie! to jest tez jego dziecko .odczepcie sie od autorki! kolejny przyklad na to ze bardzo ciezko znalezc parwdziwego mezczyzne! wiekszosc z was to lajzy!

Gość kredka bambino
wiesz co jak dla mnie masz poprostu postawe rozczeniowa. "Jego obowiazek to zapierdalac na nas" a ty co, ksiezna? Tusz dupe, a nie opierdalasz sie po chacie i jeszcze ci zle. Napisze jeszcze raz skoro pracowalas przed porodem masz prawo wrocic do pracy po macierzynskim, ale nie pewnie sie nie chce, co :o zalosne

Albo pracuje zmianowo. Lekarz, IT, freelancer, robotnik w fabryce 24 h, rabuś - nocny czychacz :P A ty od razu bezrobotny. Tylko w takim kręgu się obracasz, że masz tak wąską perspektywę? ­

Gość Nie zwracaj uwagi na te
podłe wpisy, ja przyznaje Ci 100% racje, jego obowiązkiem póki co jest zapierdalać na Ciebie i dziecko, co sobie myślał, że urodzisz, dziecko w kąt i do pracy? Po co masz sobie zniszczyć życie z manipulatorem? Pójdziesz do pracy a on wymyśli coś innego i dalej będzie się nad Tobą psychicznie znęcał, wróć do Polski a on niech się udławi tą swoją kasą.

kredka bambino -weź ty się babo głupia za nauke bo ortografią nie grzeszysz, a dopiero potem pouczaj innych.

A alimenty dostaniesz, wierz mi;)

Zamiana i połykanie literek to jeszcze nie błędy ortograficzne. Co najwyżej - niechlujstwo. Tobie też właściwe - poszukaj jakiegoś innego argumentu do zdeprecjonowania forumowicz/czki, który/a ma inne zdanie... ­

Gość kredka bambino
ooooooooo wielka polonistka sie odezwala. I nie bedziesz mi dameso mowila gdzie mam sie wypowiadac a gdzie nie. Taka prawda autorce sie nie chce pracowac i juz.

Gość kredka bambino
a glupia babe sloneczko podziwiasz codziennie w lustrze :D

poprostu to połykanie literek:)

Nawet gdyby nie chciało jej się pracować poza domem, ciężko pracuje w domu, sprzątając, gotując, wychowując dziecko. Tatuś natomiast przychodzi na gotowe i jeszcze ma pretensje:-D

I szczerze Ci współczuje żabo, urodzisz dziecko a kanibal wyrzuci Cię do pracy, w ramach równouprawnienia, szkoda tylko, że tak wielu mężczyzn nie jest w stanie obiadu nawet ugotować:)