Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsze jutro czy

Prosze o rady bo mnie gryzie ta sytuacja!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lepsze jutro czy

Mieszkam z narzeczonym w Danii. On zarabia wiecej niz ja. Ja zarabiam malo jak na tutejsze warunki Przyjechalam tu do niego. Nie mam tu raczej znajomych , 1 kolezanke i tyle. Zareczylismy sie ale zaczelismy sie klocic o pieniadze. On powiedzial ze za duzo wydaje na kosmetyki i ubrania z mojej pensji. Ogolnie zrobil sie sknera. Moze dltego ze zbiera na mieszkanie ktore chce kupic w przyzlosi Poklocilismy sie powaznie on powiedzial ze najlepiej zebysmy byli jakis czas oddzielnie i nie chce odbierac mi pierscionka. Co zrobil wczoraj otoz wynajal mi cos w rodzaju stancji i mam sie przeprowadzic i przemylec sprawy bo on mowil ze ja przyjechalam do niego i mam sie w pewnym sensie mu podporzadkowac. Prosze pomocie

Gość lepsze jutro czy
myslalam ze ktos oceni sytuacje bo ja bije sie z myslami czy to skonczyc czy nie , ciezko mi ...

kurde. Kobieto, SWOJE pieniądze wydajesz nie jego więc niech się buja

Gość zajebiozaDream
Nastepna co nie wie co robić, w przypadku gdy chłop nią pomiata. Niech se wsadzi w doope ten pierścionek, łaskę kurva robi, ze nie dobierze hehe

Gość gratuluję wyboru faceta
naprawdę nie wiesz co masz zrobić?

Gość Zssdttgggjkl
Wyglada na to ze znalazl nowa cipe

Gość lepsze jutro czy
chyba nie chodzi o inna kobiete chodzi o to ze on zrobil sie bardzo oszczedny i mi kaze oszczedzac pieniadze bo planowal wziac ze mna dom na kredyt a chce ten kredyt wziac szybko w przyszlym roku do tego mamy spore wydatki za wynajem obecnego mieszkania

Gość basikkkkkkk
ladna mi oszczednosc wynajmowac dwa mieszkania!!!

Gość o11
Nie wiem - zbiera na miszkanie - napewno dla Was. Myślał o przyszłości i to smo oczekiwał być może od Ciebie ? Porozmawiaj z nim ... . Rozmowa może wszystko wyjaśnić.

Gość lepsze jutro czy
ok

Gość seidicci
Głupia jesteś! Ja mieszkam z mężem fakt to mąż w norwegii, przez długi czas tylko on pracował, też zbiera na dom, a ja wydawałam jego pieniądze i zawsze traktował to z przymruzeniem oka choc fakt ja jestem rozsądna i nie wydaje non stop na rózne głupoty. Nie wyobrazam sobie zeby wyrzucił mnie z domu i łaske zrobil ze nie chce rozwodu - sluchaj jesli facet Cię kocha to nie ma bata nie zachowałby się tak! No nie ma możliwości, każdy który kocha chce mieć swoja kobietę w domu przy sobie a nie takie coś...