Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakitocytat

szukam pewnego cytatu, mądrości

Polecane posty

Gość jakitocytat

Szukam pewnego cytatu, czy pewnej mądrości. Mowa jest o tym, że ludzie postępują ciągle według utartych schematów, bojąc się ryzyka, nie łamiąc zasad. a czemu nie mielibyśmy spróbować np związku bez przyszłości nie myśleć co dalej, dać sie ponieść emocjom. chodzi tu własnie o takie związki ... kurde i nie moge znaleźć tego cytatu ;/

Gość konstancjjja
po co ci cytat, to i tak bez sensu

Gość kakakakakaka
Zmiany zachodzą tylko wtedy, gdy idziemy pod prąd, kiedy robimy coś całkowicie wbrew wszystkiemu, do czego przywykliśmy.

Gość kakakakakaka
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.

Gość jakitocytat
o ja, właśnie znalazłam przypadkiem go!!! ha! A może by tak pieprzyć konsekwencje? Może zaryzykować, stawiając czoła przegranej i po prostu nie myśleć, co będzie dalej. Czy warto? Jak to się skończy? Czy mamy szanse? Tak, macie. Siebie na chwilę lub nigdy. Razem tu i teraz lub nigdy. Po co żyć przeciętnym życiem w związkach zanudzających ten świat, jeśli można dać się ponieść uczuciom bez przyszłości? Tylko głupi wierzą, że jeśli coś nie ma przyszłości, to nie ma w ogóle sensu. Wartością związków nie jest ich trwanie samo w sobie, ale to, czego w nich doświadczamy.

Gość makaka kuczcza
"nie wachaj kupy to nie poczujesz smrodu" to to?

Gość Ruda euforia@
skad ten cytat i kto jest jego autorem?

a ja mam inne wrazenie ze wlasnie wszyscy wchodza w zwiazki bez przyszlosci tylko dla zabawy