Gość pomięszana Napisano Listopad 20, 2012 bardzo ciekawe rzeczy opowiadacie:) Moze z powodu tych dziwnych efektow dodatkowych tabletki sa zapisywane tylko przy bardzo duzej nadwadze, kiedy zagraza ona rozijaniem sie chorob cukrzycy itd. A przy nizszym nadbagazu nie zapisuja, bo skutki grozniejsze niz snama nadwaga. Cholernie doswiadczona grupa mi sie trafila :) Chcialabym dzis pojechac na jak najmnieszej ilosci kalorii - taki dzien spokoju dla zoladka przeprowadzic. Napisze wieczorem, czy sie udalo. milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 20, 2012 podsumka: jablko, salata z pomidorem, kefir i kotlet schabowy +pomidor. Teraz juz czerwpna bedzie, ewentualnie w zanadrzu jeszcze jeden kefir stoi. jak dl a mnie czerwona dziala tak samo jak czarna i zielona. Keidys jej nie lubilam, a teraz czysta przyjemnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joane77 0 Napisano Listopad 20, 2012 ja jakoś nie mogę się przekonać do czerwonej herbatki-jakoś nie podchodzi mi ten smak-specyficzny...ja dzisiaj też ładnie się trzymam dietki-waga zepsuta-więc się nie ważę jak najęta(kilka razy dziennie ;-) :-) ;-) )-i to jest dobre!!!to były skrajne zachowania-zamieszkałabym na wadze gdybym mogła;-) Nadal nie mogę się wyrzec kawy-ciężko bez niej i zle-czas to przyznać jestem obrzydliwym nałogowcem...Dziś był bardzo ciężki dzień w pracy-dopiero wróciłam od 6 rano!a jutro i po jutrze 2 razy po 16 godzin-masakra!!!miłej nocki dziewczynki-trwajcie i trzymajcie się dzielnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 21, 2012 wczoraj wieczorem dalam ciala i na koniec zjadlam jeszcze orzechow tlustych. A tak sie ladnie w ryzach trzymalam. Za to dzis od rana zjadlam tylko kawalek jablka, bo w pracy stres i flaki scisnely sie na amen. Wrocilam do domu i robie leczo. Kiedy zacznie pachniec, zapewne trzewia zechca cos przyjac do srodka. joane jesli robisz 16 h to trudno nie byc nalogowcem kofeinowym. Czesto masz taki zapier ol? Ja wagi tez nie mam, nie wymieniam baterii, bo zauwazylam, ze kiedy nie wchodze na wage to mniej sie frustruje. Na razie wystarczy mi, ze ogolnie troce mniej w pasie i minimalnie smuklej wygladam. Dziewczyny piszcie piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzczupłaDuchem 0 Napisano Listopad 21, 2012 U mnie tak sobie, wczoraj dałam ciała wieczorem:) A teraz po obiedzie ryba smażona i sałata- zaparzę sobie yerba matę- wczoraj kupiłam:) i ze dwie szklanki czerwonej- ja piję ją duszkim, nie mam problemów. I wiecie, kupiłam też krople na odrobaczenie Bo podobno każdy, kto ma psa czy kota ma też robale. I jak to jest: odrobaczamy zwierzęta co roku, a siebie nigdy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Listopad 21, 2012 I ja wczoraj naburaczylam...Wróciłam z siłki i wstawiłam kurę do pieczenia,niby na dziś do pracy;)Jak wyjęłam tak pachniała,że nie mogłam się powstrzymać i opindoliłam pół ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzczupłaDuchem 0 Napisano Listopad 21, 2012 Pół?! To sporo:) A ja teraz gotuję paróweczki z indyka, mam zamiar zjeść je bez chleba. Co z tego, jak mąż właśnie postawił przede mną piwo:) A, najwyżej trzy lata będę się odchudzać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 22, 2012 jesli mialybysmy uszyc flage i godlo dla tego watku to na sztandarze powiewalby jak na moje OPINDOLONY KURCZAK. Od razu mi sie humor poprawil ! Po silowni kurczak w ustach nie powinien byc targany zbytnimi wyrzutami. Nie ma innego wyjscia dla mnie. Trzeba byc gotowym, ze czasem jeden dzien sie straci na jakis "zawał dietetyczny", a kolejnego trza zapomniec i kopsnac sie po salate do sklepu. Chcialabym tez wyrobic w sobie taka zmiane, ze jesli juz serio bede chciala grzeszyc to nie smieciami chemicznymi typu chipsy, gumizelki popkorn itd tylko czyms wlasnej roboty albo suszonymi owocami, bakaliami itp. Wczoraj bylam bardzo grzeczna, ostatni posilek o 19. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 22, 2012 szczupla jesli inwestujecie w domu w jakies drozsze krople to pamietaj, ze przy odrobaczaniu nalezy unikac cukru i maki jesli juz to razowo. W necie jest sporo o diecie i ziolach przy czyszczeniu z grzybow i robali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzczupłaDuchem 0 Napisano Listopad 22, 2012 cześć. zamierzam w weekend zabrać się za to odrobaczanie. Na szczęście cukru i mąki białej nie jem teraz, bo przeciez się odchudzam, albo przynajmniej jem zdrowo. wtedy też poczytam więcej na ten temat. Krople nie są raczej drogie, trochę żałuję, bo w necie mmiałam lepsze, za te co kupiłam działają tylko na pasożyty jelitowe. A jaką ja mam pewność, że w wątrobie mi coś nie siedzi? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 24, 2012 tak rzadko piszczecie, ze nie mam motywacji by wchodzic :( wreszcie pojawily sie jakies dostrzegalne zmiany w biodrach i talii. Cale szczescie, bo bez efektow czlowiek traci zapal. Nie jestem pewna ale u mnie chyba najwazniejsze jest unikanie kolacji lub ich okrajanie do skromnych posilkow. Wczoraj w ramach zaspokojenia silnej chuci na slodkie zakupilam 2 czekoladowe cukierki i smakowaly jak nigdy Jesli chodzi o robale to sadze, ze wiekszosc obywateli jest posiadaczem, ale swiadomosc niewielka, bo pierwotniaka golym okiem nie zobaczysz. A ludzie jedza beznadziejnie i uznaja ze to norma ze po 40stce jeslita i inne organy nawalaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Listopad 24, 2012 Pomięszana jesteMy ;) No ja po wczorajszych służbowych Andrzejkach w pubie dziś ograniczam się do maślaneczki. Jak tam dziewczynki u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 25, 2012 Na stronie orsa y zobaczylam czarna sukienke i chodzi mi po glowie, ze jeszcze te kilka kg i moze bym sie nadawala do takiego odzienia. Wczoraj wieczorem impreza, alko, wiec dzis tez oszczednie musi byc. Na razie kawa. Zobacze co sie da zrobic w kwestii wyciecia z jadlospisu kolacji. Jak pislam wydaje mi sie, ze to kluczowa sprawa u mnie. Nic na sile oczywiscie, jak bede glodna to jakies chude zakaski pomidory itp beda pod reka. Jesli przez tydzien udaloby sie z tymi kolacjami to dam glowe ze spadnie waga do przyszlej niedz. A przyszla niedz to juz grudzien!!! Sylwester za pasem babeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Listopad 25, 2012 No właśnie...Niewiele ponad miesiąc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rteghygdr5jh Napisano Listopad 25, 2012 Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam! Mi pomogła w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Tu macie skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/2012/11/19/yerba-mate-wlasciwosci-odchudzajace/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 26, 2012 zakupialm surowego ogorka, jogurt dzis na kolacje bedzie micha mizerii. Planowana o 19. To moj tydzien okrojonych kolacji :) nie wymiękac mi tu !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Listopad 26, 2012 Dobry wieczor przy poniedzialku!!! Ja dzis nalozylam ych nie mialam na sobie spodnie ktorych nie mialam od zeszlych wakacji :)Ale mialam radoche :) Niestety tydzien zaczal sie kawalkiem szarlotki z okazji Katarzyny kolezanki z pokoju;)Nie chcialo mi sie robic szopki z okazji znowu sie odchudzam;)Potem juz tylko piers z ogorkiem kiszonym i miska cienkiej pomidorowki.Teraz zapijam cola zero,bo jakos potrzebowalam czegos smakowego do picia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 27, 2012 hehehe ja wyjelam ostatnio z szafy spodnie, ktore kupilam nie wiem po co jakis rok temu. Wiedzialam, ze musze do nich schudnac sporo ale i tak wzielam, chyba cena byla jakas mega promocyjna:) Ale przyjrzalam sie im i na razie nie wkladam, by sie nie dolowac. Sa w stanie nienaruszonym od czasu zakupu. Bog da to nie sparcieja w szafie :) Dzis bedzie drugi dzien mizernej kolacji ok 19. Obecny schemat: owocowe sniadanie razy 2, solidny obiad i licha kolacja. Wieczorem jestem glodna, a rano wstaje i w ogole glodu nie czuje przez kilka godzin, czyli organizm wcale tej kolacji nie potrzebuje tylko jej żąda z przyzwyczajenia. Jestem dobrej mysli, mimo ze tempo zmniejszania obwodu jast bardzo wolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomięszana Napisano Listopad 27, 2012 a jakbym miala ochote na szarlotke tez bym zjadla. Ale jakos nie ciagnie mnie szczegolnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhugrfd Napisano Listopad 27, 2012 Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam! Mi pomogła w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Tu macie skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/2012/11/19/yerba-mate-wlasciwosci-odchudzajace/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzczupłaDuchem 0 Napisano Listopad 28, 2012 dziewczyny cześć! Przestałam pisać, bo zajęłam się innymi trochę sprawami, poza tym coraz mniej mam chęć pisać na kafe. Ale wpadłam tu, bo może komuś pomoże taka dieta http://www.zdrowie-az.pl/diety-odchudzajace/dieta-antoine.php Się zastanawiam:) Co o tym myślicie? Ja dopiero wieczorem tu wrócę, pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin_76 0 Napisano Listopad 28, 2012 cześć dziewczyny! Zaniedbałam się z pisaniem, ale w pracy miałam taki nawał, ze przez ostatni tydzień spałam tylko 2-3 godziny. Chodzę jak śnięta... co do diety to do przedwczoraj się trzymałam tak dzielnie że sama miałam ochotę wydrukować sobie dyplom okrojonych kalorii (gdybym tylko znalazła na to czas). Ale za to przez dwie ostatnie nocki nie wyrobiłam ciśnienia i wsuwałam suszone owoce w ilosciach takich, że strach wejść teraz na wagę... buuuuu! no ale mam nadzieję, że dziś pomimo, że znów pewnie pójdę spać bardzo późno to nie dam się- przynajmniej nie tak łatwo hihihihi.... piszcie więcej, please! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin_76 0 Napisano Listopad 28, 2012 tak dla wykupienia win, że nie pisałam tak długo napiszę dowcip, który mam nadzieje, ze Was rozbawi tak jak mnie: Idzie wilk przez las i spotyka Czerwonego Kapturka. "Czerwony Kapturku, czy mogę pocałować Cię tam gdzie nikt nigdy jeszcze Cię nie całował?" Czerwony Kapturek patrzy na wilka z politowaniem i mówi "No chyba w koszyk!" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Listopad 28, 2012 Hehehe dobre :) I tym akcentem zycze dobrej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin_76 0 Napisano Grudzień 1, 2012 ale tu cisza... dziewczyny czy to zapowiedź konca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach