Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka??

jakich facetów od razu skreślacie

Polecane posty

Gość bagietka??

??

Gość dziewczyna po awf...
na wózku, niewidomych, utykających brzydkich synów pijaków z rodzin patologicznych

Gość Koniowodny
Fragmenty ankiety przeprowadzonej wśród kobiet w USA: Jaki powinien być mężczyzna, którego pragnę? (odpowiedzi kobiet w wieku 25 lat) 1. Powinien być przystojny. 2. Powinien być pełen charyzmy. 3. Powinien być niezależny finansowo. 4. Powinien umieć słuchać. 5. Powinien mieć poczucie humoru. 6. Powinien być sprawny fizycznie. 7. Powinien być dobrze ubrany. 8. Powinien mieć dobre maniery i umieć docenić piękne rzeczy. 9. Powinien robić miłe niespodzianki. 10. Powinien być romantyczny i pomysłowy jako kochanek. Jaki powinien być mężczyzna, którego pragnę? (odpowiedzi kobiet w wieku 55 lat) 1. Nie powinien być zbyt brzydki (może być łysy). 2. Nie powinien ruszać, dopóki nie wsiądę do samochodu. 3. Powinien mieć stałą pracę, która pozwoli mu raz na jakiś czas wykosztować się na obiad w restauracji. 4. Powinien potakiwać gdy z nim rozmawiam. 5. Powinien od czasu do czasu pamiętać puenty dowcipów. 6. Powinien mieć wystarczająco dobrą kondycję, aby grać w karty. 7. Powinien nosić koszulkę, która zakrywa mu brzuch. 8. Powinien kupować coś więcej niż chipsy, gdy wybieramy się na romantyczną randkę. 9. Powinien pamiętać o opuszczaniu klapy sedesu w toalecie. 10. Powinien golić się w większość weekendów.

Gość jednoosobowy głos tłumu
kazdego

Gość po prostu bardzo dobrze
zajętych oraz brudnych

brudnych w sensie brudasow co widac ze sa zapuszczeni

dokladnie tych co sie nie myja, znaczy luszczy im sie juz skora

Gość ania z kielieckiego....
niepełnosprwanych alkoholików narkomanów chamów

Gość njkl;;;;';'
Mieszkających do 40 u MAMUSI ....

Gość Bananaaa
takich, którzy używają słowa "kur..." jako przecinka, bo to znaczy, że nie mają nic ciekawego do powiedzenia

Gość melissa_ciekawa
brudnych zajetych z brakiem kultury zarozumiałych zapatrzonych w siebie..związek to wyzbycie sie egoizmu - liczy sie my a nie tylko ja. uwielbiam czystych kulturalnych facetwo ubranych stosownie do okazji, uzywajacych niebalanych słów, wyrazen zwrotów, uprzejmych, sympatycznych, ktorzy zabieraja kobiete w ciekawe miejsca np planetarium,byłam, i fajnie sie z nimi romawia spedza czas.

No wiadomo że każda kobieta ma swój typ faceta. Zgadzam się z tym że facet też powinien o siebie zadbać. I dać poczucie bezpieczeństwa kobiecie!

Gość zdecydowanie nie
Własnie jarek,jak dla mnie to podstawowe cechy:)

Gość ja offerma
ja nienawidze kobiet. Wszyskich

Niektóre kobiety czy dziewczyna mają trochę wysokie mniemanie o sobie podobnie facetach których chciałby by poznać bądź się związać. Np Facet powinien mieć na każdym spotkaniu z kobietą Czystą koszulę i wypastowane buty. No i powinien być z pewnością nie powinien mieć zarostu.

Gość zdecydowanie nie
Czasem kilkudniowy zarost jest sexy :P W każdym razie jak dla mnie, to jak facet przygotuje się do randki,świadczy o tym czy mu zależy na kobiecie:)

Jak dla mnie facet nie musi nosić drogich i markowych ubrań!!! Lecz czyste i wyprasowane.

Gość kikijanka
Melancholikow nie majacych nic ciekawego do powiedzenia W wyprasowanych,ale STARYCH ciuchach W dziurawych badz brudnych butach Ze strasznym uzebieniem!!! Z brudnymi paznokciami

Gość zdecydowanie nie
O to to, a takie myślenie to zazwyczaj wymówka dla leni( że kobita wymaga drogich i markowych) Chyba, że jakaś pustaczka, ale podobno takich nie lubicie :P

Gość kikijanka
Niezaradnych Mieszkajacych z rodzicami Nie placacych za siebie Prostych,prymitywnych,tandetnych Po solarium!! Albinosow!! I szczeny,tzn usmiech konski.

Plujących na chodnik - choćby byli młodymi bogami! z brudnymi włosami, zębami, paznokciami pijących piwsko codziennie , również przez popołudniem z win znających tylko wino marki wino słuchających techno i tylko techno albo tylko i wyłącznie metalu uważających się za domorosłych filozofów i smętnych smiejących sie głupkowato nie mających pracy z powodu tego, że jej nie szukają! itd

Dla mnie Kobieta powinna być sobą i nie udawać kogoś innego niż jest w rzeczywistości!!

Gość skóra w miśce skóry
facetów mieszkających z rodzicami :o