Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Gość malinowaaa
Myszulinka ja wstrzymam sie chyba aż do nastepnej soboty jeśli wcześniej nie będzie @. A Ty zrobisz jutro jeszcze test dla pewności?

Chyba zrobie jeszcze jeden test , chcialabym widziec dwie wyrazne kreski. Malinowaaa, a Wy wspolzyliscie(staraliscie sie) i teraz czekasz na okres? tak? dobrze zrozumialam we wczesniejszych Twoich wypowiedziach?

Gość malinowaaa
Myszulinka planowałam na razie zrobić przerwę od tabletek i zacząć starać się pod koniec grudnia ale poniosło nas o wiele wcześniej:) w 14, w 16 i 17 dniu cyklu więc prawdopodobieństwo ciąży jest ogromne. Tak w czwartek powinnam dostać @, jeśli nie będzie to w sobotę zrobię test. Będę bardzo szczęśliwa jeśli okaże się ze jest w ciąży. :)

Prawdopodobienstwo ciazy jest jak najbardziej:) a jak dlugi mniej wiecej masz cykl ? zycze Ci z calego serca dwoch kresek !!!

Gość malinowaaa
29 dniowy cykl. Ale teraz po odstawieniu zobaczymy. ale tak mysle czwartek - piątek. W brzuchu mi tak dziwnie-tak coś ciągnie jakby... Ach tak bym chciala juz wiedzieć!:)

Malinowaaa, rozumiem, ze chcialabys wiedziec. Ja tez bylam taka niecierpliwa, że robilam 2 testy wczesniej , ale za szybko i wychodzily oczywiscie negatywne. Dalej nie umiem w to uwierzyc , że nosze w brzuchu swoje malenstwo! juz sie nie umiem doczekac kiedy poczuje jego ruchy !!! Kochana , nie rob jeszcze testu bo wyjdzie Ci prawdopodobnie negatywny , a w ciazy mozesz byc , a tylko niepotrzebnie bedziesz sie stresowac i martwic. Trzymam kciuki za Ciebie! i zagladaj tu do mnie :) bede czekac z niecierpliwoscia jaki u Ciebie wynik wyszedł.

Hej dziewczyny. Ja z mężem staram się w sumie od drugiego cyklu tylko ze poprzednia owulke zle wyliczylam. Mam nadzieje ze tym razem sie uda bardzo bym chciala. Zaciązonej mamusce serdeczne gratki a za reszte trzymam kciuki!!!:)

Witaj Mezatko! Dziekuje bardzo. Ja za to zycze Ci upragnionej ciazy!!! odezwij sie do nas potem jaki staranka przyniosly efekt . Oby nas to bylo jak najwiecej - przyszlych mam !

Gość malinowaaa
Ok będę tu zaglądać i informować na bieżąco, z testem jak już mówiłam czekam do soboty. A Ty jutro robisz drugi? No i kiedy powiesz mężowi? Pewnie Cie aż "skręca" żeby mu powiedzieć... :) Witaj Mężatka. Na Twoje relacje również czekamy i trzymam kciuki za owocne starania:)

Ja wg kalkulatora jestem w 12 tygodniu,ale wg usg 11 :) Dzieje się tak ponieważ miałam nieregularne miesiączki i do zapłodnienia musiało dojść tydzień później po prostu .Mam już sobą 3 usg, na pierwszych dwóch widziałam tylko białą kropeczkę, na trzecim (2 dni temu)mój maluszek już machał nóżkami i rączkami,podnosił główkę, coś niesamowitego !!! Zobaczysz,że nie masz się czym martwić tylko dbać o siebie i cieszyć się wczesną ciążą:D Swoją drogą ja mieszkam w UK i moja pierwsza wizyta przypadka dopiero na 13 tydzień więc dla mnie jakaś paranoja,że tak późno, dlatego byłam już prywatnie 3 razy , hihi taka jestem niecierpliwa i ciekawa, a zarazem pełna obaw :)

Gość gaguga
Witam. Autorko gratuluję! my staraliśmy się od lutego i w końcu zwatpilam i poszłam do lekarza - zapisał mi cło i... Nie dostałam już okresu :-D:-D zrobiłam test wyszel pozytywny, potem bete- negatywną, potem koljny test znów pozytywny i całkiem skolowana poszłam do lekarza. Okazało się że to 7 tydz jest serduszko, tetno, więc wszystko ok. Teraz robiłam badania i czekam na wyniki. Ale tyle się nasluchalam o poronieniach do 12 tyg że aż boję się cieszyc

Malinowaaa, powiedzialam mezowi wczoraj o ciazy. Troszke byl w szoku , ze tak szybko sie udalo , ale cieszyl sie! kurcze dziewczyny... juz nie umiem sie doczekac az zobacze moje dzieciatko :) Mysza 91, napewno jest to cos niesamowitego - zobaczyc swoje dziecko , jak sie porusza , uslyszec bicie serduszka. Naprawde nie umiem sie doczekac :)

GAGUGA , gratuluje rowniez ciazy :) ! U mnie bylby to 5 - 6 tydzien :) wizyte u ginekologa mam w przyszly piatek, ale bede dzwonic , zeby troszke to przyspieszyc , bo polozna mnie sie pytała kiedy chce , bo ogolnie caly ten tydzien jest wolny. Ja wybralam piatek , ale chyba to zmienie , bo juz nie umiem sie doczkac pierwszej wizyty :) Malinowaaa , chcialam dzisiaj zrobic test , ale zapomnialam , ze dzis jest swieto i wszystkie apteki jak i sklepy typu Rossmann sa zamkniete wiec testu chyba dzisiaj nie kupie i nie zrobie :( a wczoraj tez zapomnialam kupic test. Myslalam , ze kupie dzisiaj i tez dzisiaj zrobie , bo skoro przedwczoraj dwa testy robione popoludniu wyszly pozytywne , to dzisiajrobione popoludniu tez powinny wyjsc , ale "bardziej pozytywne" - tak myslalam. A tu pech... ehh

Gość Ehoja
Ja wczoraj zrobilam 2 testy - 2 pozytywne, z nieporannego moczu. W poniedziałek i środę zrobię betę żeby zobaczyć czy przyrasta prawidłowo. Staralismy się ponad 4 lata roku, więc jestm pełna i w ciąży poczuję się dopiero jak potwierdzi ja lekarz i zobaczę bijące serducho... Autorko, który masz dzień cyklu?

Witaj Ehoja. Roumiem Twoje obawy ,ale chyba moge pogratulowac Ci ciazy. U mnie jest dzis 37 dzien cyklu. Test robilam przedwczoraj poznym popoludniem. Na kazdym tescie wyszla druga blada kreska , blada - ale widoczna :)

dziewczyny jestem zalamana! :( robilam teraz test kolejny (3). Chcialam zobaczyc wyrazniejsze dwie kreski i pierwsza kreska kontrolna wyszla wyrazna , ale drugiej nie ma wogole , bo z tej strony gdzie sie powinna pojawic jest tak chocby zalane okienko czerwona barwa :( Czyzbym jednak nie bylo w ciazy :( :( :( jestem zrozpaczona :(

Gość Szpindlerowy mlyn
Testy trzeba robic z porannego moczu albo kiedy dlugo sie nie zalatwialas w ciagu dnia, nie pic za duzo przed zrobieniem testu, jak masz mocz mniej stezony to i wynik negatywny

W piatek robilam 2 testy i wyszly mi pozytywne , ale druga kreska byla slaba, lecz widoczna. Teraz wlasnie zrobilam 3 , lecz okienko w polowie bylo zalana czerwona barwa :( tylko kreska kontrolna byla wyrazna :( Czyli nie wszystko stracone???:(

Gość malinowaaa
Witajcie dziewczyny. Myszulinka przykro mi ze test tak wyszedł:( ale czy to jest taki sam test co poprzednie? Może ten ma inną wyczuwalność ciąży? po za tym tak jak dziewczyny mówią zrobiłaś go w południe, a najlepiej rano. Nic się nie martw jeszcze nic nie wiadomo, może ten test jakis do kitu. kup jeszcze jeden, jakiś najlepszy i zrób rano Kochana.

Malinowaaa, wlasnie nie moge stwierdzic czy ten test dzisiejszy byl negatywny , bo prawa czesc okienka , tam gdzie mialaby byc kreska druga , byla cala zalana ta czerwona barwa tak jak napisalam. Bardziej chcialabym to odebrac jako wadliwy test , bo przeciez wyszly mi dwa pozytywne wczesniej. No i okresu nadal brak.

Myszulinko niemartw się, będzie dobrze :-) Testy czasem robią psikusa, szkoda tracić czasu i kasy na wiele testów. Najlepiej ginekolog ci powie po badaniu czy w ciąży jesteś tak czy nie? To Dzięki tej wizycie lekarskiej miałabyś 100% pewność! :D upragnionego dziecka :-) powodzenia :D

Gość malinowaaa
Myszulinka czyli test był do kitu. Wybierz się może na Betę albo do gin.to będzie najpewniejsze tak jak napisała Katlen. A ja ciągle czekam na sobotę, ajjj jeszcze tyle dni...

Myszulinka nie martw sie moze ten test byl wadliwy dlatego tak wyszedl jak nie mozesz doczekac sie wizyty to zrob bete i sie nie zamartwiaj jestesmy z Toba!! Malinowa trzymam kciuki za pozytyw!!

Dziewczyny jestem zalamana :( :( dzisiaj robilam kolejny test , ale nie z porannego moczu , tylko ok. 10.00 rano go robilam i wyszedl jak dla mnie negatywny :( fakt nadal nie mam okresu i brzuch pobolewa ale ten test dzis wyszedl negatywny :( na Bete dzisiaj juz pojsc nie moglam , bo tylko pobierali krew od 7-9 :( Wizyte u ginekologa mam w srode. nie wytrzymam w tej niepewnosci :(:(:(