Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Gość brzoskwinnnia
Myszulinko ja tez bardzo bym chciala, bys nie przezyla rozczarowania, bo niestety znam ten bol. I wierze, ze tak sie nie stanie. Jutro melduje sie o 9 i czekam na pozytywna beta, bo inna NIE MOZE byc :) trzymaj sie cieplutko

Gość brzoskwinnnia
Myszulinko ja tez bardzo bym chciala, bys nie przezyla rozczarowania, bo niestety znam ten bol. I wierze, ze tak sie nie stanie. Jutro melduje sie o 9 i czekam na pozytywna beta, bo inna NIE MOZE byc :) trzymaj sie cieplutko

Brzoskwinko , jutro bede troszke pozniej tu , bo o 9 musze byc w przychodni , a musze kawalek do niej podjechac. Wiec dam znac pozniej , ale napewno tu napisze dziewczyny! obojetnie jaka by nie byla Beta - napisze napewno !!!

Gość brak objawów :/
myszulinka a przed zrobieniem testu miałaś jakieś objawy ? sugerujące że możesz być w ciąży jestem 7 dni po owulacji i z niecierpliwością czekam na możliwość wykonania testu ciążowego ponadto nie mam objawów kilka dni po owulacji kuł mnie prawy jajnik a teraz to często czuję brzuch ale nie jest to ból tylko ciężko mi to uczucie opisać i to w sumie tyle a jak było u ciebie ? dodam jeszcze że kochałam się 3 dni przed owulacją w dniu owulacji i 1 dzień po nie muszę mówić że bardzo bym chciała żeby się udało ale nie mam objawów :/ podpowiesz mi jak to było u ciebie kiedy byłaś po owulacji czy mam się niepokoić brakiem objawów ?

Gość Chcesz mieć
objawy kilka dni po zapłodnieniu? Prosze Cię nie bądź w gorącej wodzie kąoana;)

Gość malinowaaa
Dziewczyny koniec moich złudzeń :( niestety dostałam @ i to wcześniej niż myślałam. A brzuch boli mnie przeokropnie... Niestety tym razem się nie udało ale pocieszam się że to był dopiero pierwszy cykl po odstawieniu tabletek i może to lepiej, bo szczerze trochę się bałam o zdrowie dziecka,czy zaraz po tabletkach będzie dobrze się rozwijało. Tak czy inaczej łykam cały czas Folik i po @ zabieram się za przytulanko;p Myszulinko trzymam kciuki i czekam jutro na Twoja wiadomość,bo będę tu zaglądała. Czuje ze to będzie super wiadomość. Pozdrawiam

Do Brak Objawow - Witaj. Mnie od samej owulacji pobolewaly jajniki , a im blizej "dni okresowych" tym bardziej bolal juz mnie brzuch , az do teraz. Piersi wogole mnie nie bolaly, no.. oprocz kilku dni ostatnio , ale bolaly mnie same sutki , ktore jak juz wczesniej napisalam sa nabrzmiałe i maja ciemny czasami kolor ( az fioletowy ). Do tego mam bardzo duzo sluzu od samej owulacji i niedawno zauwazylam , ze mam bardzo twarda szyjke macicy, jest wysoko i jest zamknieta. A jej ujscie jest tak jakby otoczone caly czas czopem sluzu , stad uczucie ,ze ciagle jest "tam" wilgotno. Malinowaaa, kurcze przykro mi :( Teraz nic tylko zabierac sie do roboty !!! A moze juz w tym cyklu zajdziesz w ciaze!

Malinko , jakos mi sie przykro zrobilo , ze Wam sie nie udalo. :( Ale wierze , ze kolejne przytulanka przyniosa zamierzony "efekt" ! Sciskam Cie mocno!

Brzoskwinko , tak czytajac wstecz nasze wypowiedzi to zle zrozumialam Twoje pytanie . Ty zapytalas sie mnie czy sie zakladamy , ze Beta wyjdzie mi pozytywna... Wole sie nie zakladac , bo mam naprawde rozne przeczucia. Kurcze temat zalozony w piatek a wpisow coraz wiecej. :) No , oby tak bylo caly czas. Malinowaaa , zagladaj do nas tutaj caly czas , bo od dzisiaj jest Twoj pierwszy dzien cyklu , wiec niedlugo kolejne staranka , wiec cos czuje , ze za miesiac dolaczysz do ciezaroweczek. Piekny prezent sprawilabys sobie z mezem na swieta jak DWIE PIEKNE KRESECZKI!

Gość malinowaaa
Myszulinka odstawiałam tabletki z myślą ze zaczniemy się starać właśnie jakoś końcem grudnia, wiec nie smucę się. Ale teraz już chyba nie wytrzymam aż do kolejnego cyklu tylko zaczniemy starać się już w tym.

Gość Witam was :)
No wiec malinowaa zaczynasz starania od tego cyklu! Bierzesz jakies wspomagacze poza folikiem, np olej z wiesiolka? Katlen lekko przesadzilas ze ma przed soba cale zycie na dziecko, niestety natura kobieca jest tak skomplikowana ze na dziecko mamy w sumie nieduzo czasu nie to co faceci... A biorac pod uwage ze kobiety szybciej teraz dostaja menopauze...:( Ja was bede podczytywac moze i ja sie doczekam. Mialam w tym cyklu sluz plodny niby zaraz po tym dziwnym plamieniu ktore opisywalam na pierwszej stronie ni i byl seks wtedy ale jakos nie czuje zeby mialo cos z tego byc w tym cyklu... No ale zobaczymy, nie nastawiam sie ale zobaczymy.

Witam was- pewnie zagladaj do nas jak najbardziej ! Malinowaaa , Ty tez zagladaj do nas. Jestem pewna , ze moze i za miesiac juz oglosisz nam radosna nowine! Dziewczyny.. im blizej jutra , tym bardziej sie stresuje. Staram sie byc dobrej mysli , ale z drugiej strony nie chce sie az tak bardzo nastawiac.Jutro w godzinach 10-11 napisze Wam jaki wynik.

Gość brak objawów :/
kurcze dziewczyny martwię się tym brakiem objawów :/ tak bym chciała żeby się udało

Gość Objawów nie ma
się kilka dni po zapłodnieniu! Ja jestem w 13 tyg ciąży a oprócz braku miesiączki nie mam ani nie miałam innych objawów.

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
Myszulinka... Ja grudniu odstawiłam tabletki u tez tuż od razu zaszłam w ciążę. Tak samo jak i Tobie pierwsze 2 testy wyszły pozytywnie a kolejnego dnia juz negatywne. Okazało sie,ze było to biochemiczne poronienie i działo sie to w 6-tym tygodniu ciąży. Następne poronienie miałam w kwietniu tez w 6-tym tygodniu ciąży. Dzięki Bogu w końcu sie udało utrzymać kolejna ciążę i jestem teraz w 16-tym tygodniu. Lekarze mówią,ze nie trzeba czekać i po odstawieniu tabletek można od razu działać. Bardzo szybko sie zachodzi w ciążę i tez często bardzo szybko sie ja traci. Wiele moich koleżanek miało tak samo...

Gość brzoskwinnnia
Hej dziewczynki :) Dzis jade do ginki, wiec nie bede gdybac czy to ciaza czy nie. Okaze sie o 15 :) Myszulinko pospalas troche czy sie stresowalas? Ja dzisiaj cala noc sie krecilam i dlugo nie moglam usnac, bo nie wiem czemu stresuje sie ta wizyta :( Pozdrawiam

Brzoskwinko , ja tez sie cala noc krecilam , tes sie stresowałam. najgorzej bylo nad ranem , gdy maz poszedl juz o 4.00 do pracy , to po jego wyjsciu nie umialam zasnac ponownie. Budzilam sie co chwile , w nocy rowniez. Daj nam znac po wizycie. Trzymam kciuki , zeby wszystko bylo dobrze , pod kazdym wzgledem patrzac. Ja za godzinke ponad jade odebrac moje wyniki.. czy sie stresuje ? TO MALO POWIEDZIANE :( No nic... odezwe sie zaraz jak wroce. Trzymajcie kciuki!!!

Gość Kiedyś byłam w ciąży...
Myszulinka trzymam mocno kciuki:-) Przeżywam to razem z Tobą:-) Oby wszystko poszło po Twojej myśli.

No to niedługo będą gratki dla Myszulinki :):):) Nawypisywały Ci tu laski najczarniejsze scenariusze , pewnie wyczytałaś cały internet w poszukiwaniu tego i to tylko bardziej Cię zestresowało,przecież musi byc dobrze:)Ja jak zwykle dzisiaj od po 4 już nie spałam , mam takie bezsenności czasem,że jestem aż sama zła wtedy , no ale nic, wszystko trzeba przeżyc;D

Gość brzoskwinnnia
Trzymam kciuki :) myszulinka juz wie a ja chyba zaraz umre z ciekawosci ::)

Gość bambaryla147
Wiesz, to bylo do przewidzenia, ze to jakies zmiany spowodowane odstawieniem tabletek. Organizm sie przestawi i zobaczysz, ze za 2-3 miesiace odbierzesz super wynik bety. nie zalamuj sie! Bedzie dobrze.

Dziewczyny patrze na te wyniki i nie rozumiem :( Pisze takie cos HCG ilosciowo : 0.200 A na samej gorze, w zaznaczonym kwadraciku pisze 239. Nie rozumiem.

Gość a dlaczego
nie zapytałas w laboratorium??? dziwne to co piszesz: zawsze pisze jaka wartośc normalnie

Gość a dlaczego
wróc i zaytaj co oznacz ten wynik