Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejdjfadadam

Czy Polacy chcą kraju rządzonego przez ONR/NOP/MW ?

Polecane posty

Gość jejdjfadadam

chcecie?

Gość ja nie chcę, ale nie chcę też
kraju rządzonego przez Tuska i bandę jego oszustów, krętaczy i złodziei.

Gość jejdjfadadam
to kogo chcecie? Znow Millera ?

Gość ale też nie chcę kraju
rządzonego przez groteslowych lewaków

Gość no-way
nigdy w życiu

Gość proponuję zarząd komisaryczny
wybrać jakiegoś menadżera ze Skandynawii albo Niemiec. Skoro kiedyś przeszła wolna elekcja, to może i to by się udało.

Gość julka19x
wyrzućmy wreszcie tych faszystów z naszego kraju.Tuska ani kaczora tez nie chce. Najbliższy poglądami jest mi Palikot i Korwin

Gość Palikot? zapytaj jego żonę, co
to za człowiek. Zostwił ją ze swoimi długami, które ona musiała spłacić, pieniądze ukrywa przed fiskusem w rajach podatkowych, ciągle organizuje jakieś hucpy, kłamie na kazdym kroku. To pajac i nic więcej.

Gość julka19x
jeśli pieniądze ukrywa przed fiskusem to tylko plus dla niego, nie daje sie okradać. Nasze podatki idą na złodziejskie pensje prezesów i całej masy nierobów.Emerytury pewnie nie dożyjemy a wielu darmozjadów juz w wieku 40 lat ją dostaje.

Gość oiuuudoiis
Palikot leci tam gdzie kasiora. W koncu on finansowal katolicko faszystowskie pisemka :O a teraz wielki postepowy europejczyk. Kaczor to palant ktory zyja wiecznie historią i tym co było, swiatopogladowo to typowy katolik na uslugach koscila a gospodarczo socjalista. Korwin Mikke to jakis dziwny twór, w ogole nie dla mnie, niktore jego poglady sa ok a inne to chyba jakiejs jaja rodem z XIX wieku Tusk to wiadomo, kolesiostwo i ładowanie kasiory pod siebie. SLD to w sumie to samo co PO , zadna z nich lewica ...tylko banda kretaczy. PSL ludowcy to pijawy

Gość julka19x
ale tylko Palikot i Korwin są za legalizacją marihuany, a jest to aktualnie najważniejszy problem społeczny. Nasz system jest pełny hipokryzji, gdzie duzo szkodliwsza nikotyna i alkohol są legalne.

Gość Stodwa...jeden
bo chodzi o pieniądze... Za alkholem i nikotyną stoją ogromne koncerny, które regularnie daja w łape politykom a za marihuaną kto? drobni producenci, handlarze, przemytnicy.