Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyryrdytryudtydh

Nie mam z kim isc na piwo, bo wszytskie kolezanki w domach z dziecmi

Polecane posty

Gość retyryrdytryudtydh

I zadna nie chce wychodzic. Dlaczego? Dlaczego nie ozecie sie na chwile gdzies wyrwac? Zostawic meza z dziecmi i wyjsc z domu? Co z wami kobiety????

idź z kolegami na pewno któryś jest wolny i nie będzie Ci srał o pieluszkach a jakaś siłą wyciągnięta z domu mamuśka i tak w nich mentalnie pozostanie

Gość retyryrdytryudtydh
jednak sama sie napije. Ktos jeszcze sam dzis pije?

Gość asikk24
ja wyrypałam całą butelkę wina swojaka mam doła a teraz leże w łóżku mam straszne dni nie wiem co robić jutro się zastanowię dziś nie bo mam banię :(

Gość retyryrdytryudtydh
Czasem trzeba ''zatankować'' zeby dalej rozpedu nabrac do zycia

Gość asikk24
prawda:)

Gość lk;jd;sjas
a skąd jestes?

Gość kobieta_zona_mamita.
wiesz dlaczego one siedza w domach? bo im tam dobrze, kochaja swoje dzieci, mezow tez byc moze , klimat domowego ogniska i tyle, maja w du..pie jakies piwo z kolezanka, moga co najwyzej na kawke wyskoczyc popoludniu albo rano. Poza tym poco maja psuc sobie sytuacje w domu?skoro ma spoko kolesia-meza ,dlaczego ma zaczac to psuc jakimis wieczornymi bezsensownymi wyjsciami?? Przyznaj ze wolalabys sie teraz wtulic w ramiona jakiegos ukochanego, kazda tego chce.A ona to ma.

Gość retyryrdytryudtydh
Wa-wa. A Wy? Cholera jakos tak ludzi mi brakuje bliskich. Ale moze dlatego ze juz sama jestem po 30. I wszyscy znajomi pozakladali rodziny. Ja mam troche inne pragnienia. Nie spieszy mi sie. Wole cos jeszcze robic w zycoiu ciekawego. Ale czasem mi doskwiera samotnosc. Mimo ze mam faceta. To chyba nie z nim chce spedzic zycie. Mam ochote gdzies wyruszyc w swiat. I zrobie to. Kwestia czasu i nagromadzenia srodkow. Chce podrozowac. Spakowac walizke i wyruszyc w podroz na dlugi czas i zyc chwila.

Gość retyryrdytryudtydh
kobieta_zona_mamita - no wlasnie nie tego chce. Nie chce jeszcze rodziny. Tylko czasem mi brakuje kogos z kim bym mogla wyjsc gdzies. Troche mam inaczej niz wiekszosc ktorzy pozakladali rodziny. Nie chce dzieci. Przynajmniej na dlugi dlugi czas. Zycie am tylko jedno. troche realizuje te podroze. Ale czuje ze jeszcze mi malo.

Gość kobieta_zona_mamita.
nie mowie o dzieciach, nie kazda para je ma, chodzi o meza, faceta, jesli sie takowego ma to zycie sie zmienia. Kolezanki i piwko schodzi na dalszy plan, czasami staje sie niewazne.

Gość retyryrdytryudtydh
No niby tak. Jak jest to poczatkowa faza tej milosci. Ja mam swojego juz pare lat i juz cos wygaslo. Moze dlatego tak mam ze zaczynam pragnac czegos nowego. Nic na to nie poradze. Prawda jest taka , ze w wiekszosci zwiazkach po paru latach czlowiek czuje sie troche sam. I brakuje czegos innego. Bo ile mozna to samo. Jest takie przyslowie '' nawet mysz nie wytrzymuje w tej samej dziurze cale zycie''. Jest w tym chyba sporo racji. Wypalenie. Nie wiem czy jest takie fajne siedzenie w domu z ta sama osoba cale zycie. Ale ja mam taki okres przemyslen zyciowych od dluzszego czasu. Wiec wybaczcie.

Gość paouula
wiesz co mam to samo..jestem po 30tce i nie chcę mieć dzieci dlatego pewnie nigdy nie znajdę partnera który podzieli moje poglądy :) cóż, myślałam że będzie to inaczej wyglądać

Gość retyryrdytryudtydh
ja tez nie chce. A moj partner chcialby kiedys. Jakie to trudne. Nie chce sie zaszywac w domu. A tak szczerze to juz mam 36 lat. Czyli daleko po 30.

Gość kurwamać.....
retyryrdytryudtydh jest powiedzenie jakby kot jednej dziury się trzymał to by zdechł widzisz różnicę

Gość rozpita:)
to co? ktos pije??

Gość kurwamać.....
ja pije

Gość kurwamać.....
i pale

ale konkret prosze - co , ile... itd... i na zdrowie

Gość retyryrdytryudtydh
ja pije i pale teraz. Ale popieprzone to wszytsko . Zycie :) Ale prawda taka ze sami je sobie utrudniamy. Bo czesto nie wypada czegos. A w glebi duszy sa inne pragnienia. Zbyt skompliwane . Na zdrowie wszytskim. I tym ktorzy maja rodziny i sie ciesza, i tym ktorzy maja inne oczekiwania od zycia :)

Gość kurwamać.....
pije wóde zapijam piwem a pale papierosy,nie wiem czy to tytoń polski

Gość kurwamać.....
na zxdrowie

Gość retyryrdytryudtydh
Zapodajcie fajna nute. Ja teraz slucham The Power Of Love - Frankie Goes. cos pieknego. Akurat na takie pijanstwo w samotnosci :D

ech... nie da sie tu chyba pic... same wulgaryzmy leca

Gość kurwamać.....
gdzie widziałaś wulgaryzmy?

Gość retyryrdytryudtydh
nie ma wulgaryzmow:) rozmawiamy kulturalnie. Ja sie nie dopatrzylam niczego zlego. Tylko ewentualnie inne zdanie .

Gość retyryrdytryudtydh
ile macie lat?

wasze zdrowie!.. mi juz szumi

Gość rlncsl
ja chce sie nachlac ale nie mam co bo nie mam z kim!!!!!!!

Gość Zakład pogrzebowy
Garnitur gratis na twoja ostatnia godzinę jeżeli ty stawiasz piwko:)