Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyryrdytryudtydh

Nie mam z kim isc na piwo, bo wszytskie kolezanki w domach z dziecmi

Polecane posty

Gość rlncsl
dla nie to norma, ze one nie chca juz sie spotykac, kazdy tak robi. Jak ma rodzine to wiadomo, ze znajomych ma juz w dupie, bo do niczego juz nie sa potrzebni, no ewentualnie jak ma jakis problem to dopiero przyjdzie sie wyzalic, a tak to dla niej nie istniejesz...dlatego ja wolalam urwac kontakty, trzeba sobie szukac takich znajomych, ktorzy sa na takim samym etapie jak ty

Gość a co pijemy
bo nie wiem czy lubiee:O

Wlasnie tego zjawiska sama nie rozumiem. Przeciez w niczym to nie przeszkadza zeby wyjsc i rozluznic sie. Mam taka znajoma, ktora wiadomo beda w ciazy nie pila. Jak sie mala urodzila to jedna z pierwszych rzeczy jakie zrobila to poszla z kolezankami do baru sie wlasnie rozluznic, szczegolnie ze w trakcie ciazy nigdzie nie wychodzila. Ja rozumiem nowa sytuacja, ale przeciez nie mozna sie zamykac w 4 scianach odseparowac od ludzi. Wiadomo znajomi przyjda raz po raz odwiedzic towarzysko ale wyjsc tez trzeba chociazby dla samego odpoczynku od tego wszystkiego. To bardziej zdrowe jest.

Gość retyryrdytryudtydh
ale sluchajcie. Mam wrazenie ze kiedys byl taki nacisk, a teraz sie troche odwraca ten temat. Pare lat temu pamietam ze byl nacisk na rodzenie i zalozenie rodziny. A teraz jest odwrotnie. Tzn ze kobiety zaczely glosno mowic ze ''nie chca''. Czy zgadzacie sie ze mna? Pare lat temu chcialy wszytskie . Teraz jest odwrotnie. Nie chodzi o ''mode'' . Tylko ze wreszcie poruszamy te tematy. Mezczyzni wczesniej mowili o tym ze np nie czuja i nie chca byc rodzicami. Bo nie czuja tego.

Gość kurwamać.....
ja pije co lubie i co mam

Gość rozpita:)
och, myslałam, że pogadam z lubiacymi wypić kobitkami ale wiedzę nic z tego

Gość rlncsl
moze i kobiety gadaj o tym, ale ja jakos takich nie znam, u mnie od zawsze byla moda na zwiazki, studia, sluby i domy, chyba bylam jedyna ktora widziala to wszystko inaczej

Gość a co pijemy
nie tylo sie rozluznic,ale pogadac,podyskutowac,przez to tez mozna cos nowego wniesc do swoejgo zycia,cos sie dowiedziec,mysle ze nie tylko nie powinne sie zamykac w 4ech scianach czy tam wyjsc na piwo z pprzypadku,ale raz na jakis czas kino,teatr,siłownia,zeby po prostu zyc,a nie wegetowac

Gość kurwamać.....
i dlatego mało Polaków się rodzi dążycie do kariery,jak jeszcze to się nazywa?

Gość rlncsl
kurwamac to jak, co mam pic???

Gość retyryrdytryudtydh
rozpita:) ale mozesz na luzie rozmawiac. bo narazie tylko masz pretesje wariatko. A nie mao co. Bo prowadzimy dyskusje ogolna. I nikt na nikogo nie naskakuje. Bardzo pozytywna dyskusja. Jak cos cie gryzie , to powiedz. No problem :) Porozmawiamy. poki w miare mozemy pisac :)

Gość PolskaPartiaPrzyjaciółPiwa
ZAPRASZAMY

Gość rlncsl
ja nie daze do kariery, odpowiada mi zycie na walizkach, poznawanie nowych ludzi, zarobic jakies pieniadze, a na rodzine itd przyjdzie czas

Gość kurczeniewiem
Ja akurat tej tendencji spadkowej nie zauważam. Dookoła mnie dalej kładzie się nacisk na zakładanie rodziny i rodzenie dzieci. Czuję się jak odludek, bo mam 26 lat, a wszystkie prawie moje koleżanki są mężatkami. Ja podobnie jak Ty autorko nie chcę jeszcze tego, chcę inaczej iść przez życie, choć presja społeczeństwa jest dość duża.

Gość kurwamać.....
gdzie jesteś już jadę ps nie wzywajcie policji

Gość retyryrdytryudtydh
Cholera , browar mi sie konczy. Mam cos innego w zapasie. Ale nie da sie pic normalnie. bo to do drinkow. bleee. Ile Macie lat? tak z ciekawosci pytam i czym sie zajmujecie?

no w sumie fakt, jestem singielka i raczej korzystam z zycia na rózne sposoby - jak ktos nie umie tego pogodzic ze swoim zyciem to ma niefajnie

Gość no to jest cudowne
ze musza miec tak jak koleznka,wszystko,jak slub,to limuzyna,najlepiej dłuzsza niz koleznaki,kok modniejszy i strojniejszy a suknia oczywscie drozsza,no i tort piętrowy z fajerwerkami,pierwszy taniec,no i podziękowania dla rodzców shom normalnie ze heja ...never again takiej imprezy,bede odmawiała bo szkoda kasy,a mnie to nudzi,żarcie nie smakuje,ogolne bleeeee

Gość rlncsl
kurwamac wezwij lepiej taksowke, tylko sie pospiesz bo mam sucho w gardle

Gość retyryrdytryudtydh
moi zdaniem. nie robcie nic wbrew sobie. mamy tylko jedno zycie. Jak sie kous nie podoba. to jedziemy gdzies np. za granice. Tam inaczej beda nas postrzegac. Dziewczyny, nie robcie nic wbrew sobie!

no to chyba się w "tradycję" nie wpisuję... ale cóz taki mój urok

Gość rlncsl
tak przescigaly sie w limuzynach, tortach, kto wiecej gosci zaprosi (zastaw sie a postaw) hahah a ciekawe czy beda sie tez tak glosno przescigac w rozwodach i depresjach wieku sredniego i kiedy zacznie sie narzekanie, ze wszystko poswiecily dziecku i mezowi i czuja sie niespelnione

Gość retyryrdytryudtydh
Przeciez chodzi o to zeby kogos wyjatkowego spotkac. mozna 30 lat szukac a nawet 50. Jak cos nam nie lezy na sercu, to po co to robic na sile?

Gość kurczeniewiem
No dlatego właśnie ja wyjeżdżam za rok na stałe do Niemiec. Mieszkałam tam dwa lata i było naprawdę cudownie. Całkiem inna mentalność:)

Gość kurwamać.....
daj adres bo zbyt pijany jestem zapomniałem,wybacz

Gość 39,wolny zawód
i wcale nie zakładałam ze poswiecam się karierze,tylko,trzeba było skupic sie na zarabianiu,bo rodzina miala powazne problemy ale i tak nigdy nie marzyłam o takim typowym zyciu,co nie oznacza ze nie chciałam nigdy miec partnera i dzieci,

Gość rlncsl
kurwamac to ty jeszcze nawet nie w drodze?!!!! myslalam, ze juz dojezdzasz

Gość retyryrdytryudtydh
to chcemy? czy nie chcemy rodziny? ja nie chce! chce podrozowac i sie uczyc! pragne wiedzy jak gąbka!

Gość rlncsl
kurwa mac a jakie wojewodztwo?? musze wiedziec ile bede czekac

Gość kurwamać.....
ja to już się pogubiłem,znowu. Ale co mi tam,lubie LUDZI i mapy