Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgg

Dlaczego wiekszosc polek ma tak zaniedbana twarz po 40 ? krem drogi nie pomoze

Polecane posty

Gość hghgg

Kobiety sa glupie niestety...Krem przeciwzmarszczkowy to najwiekszy bubel jaki mogl zostac wymyslony. Aby krem przeciwzmarszczkowy dzialal cokolwiek jego cena musi byc bardzo wysoka rzedu 1500-3000 minimum a nie 50 czy 100 zl. Wiecie dlaczego macie stare twarze ? 1 Palicie ,zrecie gowno 2 Malo snu, nie cwiczycie i najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!! nie cwiczycie miesni twarzy!!!!! codzienne cwiczenie miesni twarzy 15-20 min pozwala na zachowanie mlodej twarzy tak jak po skalpelu!!! zrozumcie w koncu zekrem nie naciagnie wam skory! to ze macie opadajace policzki, powieki m podbrodki podwojne to tylko kwesstia oslabiajacych sie miesni twarzy!!!!!!!!!!!!!!! zacznijcie stosowac facelifting zobaczcie na kobiety ktore plywaja biegaja cwicza jakie maja cialo!!! to samo mozna zrobic z twarza bedac w nowym jorku, mialam okazje wziac udzial w zajeciach prowadzonych przez 55 letnia amerykanke wygladala rewelacyjnie, twarz jedrna niesamowicie, tylko ze ona od 30 lat codziennie cwiczy po pol godziny i zajmuje sie tym profesjonalnie

Gość hghgg
face fitness to cos czego Polki nie znaja Dlatego tak nedznie wygladaja....kiedy miesnie twarzy nie pracuja to zaczynaja wam opadac wszystko tak jak brzuch wylewa sie spod brzucha jak nie robicie brzuszkow a tylko zrecie i zrecie

Gość hghgg
ja potrafie nawey młode góvno wysrać dzięki ćwiczeniu jelit

Gość hghgg
no zapewne te za 100 zl likwiduja ci zmarszczki hahaha

Gość hghgg
Ty jestes bardzo madra:) Jednak takie naiwne dziewuszki jak ty musza istniec na swiecie, dzieki tobie koncerny zarabiaja :)

Gość lrgklfkgl;kl;fdl
Na zmarszczki najlepsze są spinacze do bielizny .

Gość ona jest glupia nie dlatego
że promuje facefitness, bo to akurat dobre, tylko dlatego, że uwaza, ze drogie kremy po 2tys potrafia zdziałac cuda :D są tak samo gówno warte jak te za 10 zł. Moze nawet gorsze, bo jak kupisz za 10zł to ci nawilzy facjatę i jeszcze forsa w portfelu zostanie :P a facefitness jest ok

Gość ja sie moze wypowiem
Nie powiedzialabym ze autorka jest glupia:) Jestem kosmetyczka z 10 letnim stazem i potwierdze, ze cwiczenia miesni twarzy plus profesjonalnie zrobiony masaz twarzy co jakis czas- dzialaja lepiej od kremow:) Takze ktos tam wyzej niezle sie osmieszyl :)

Gość trochę prawdy niezaszkodzi
Może być tak jakieś linki podała do tych ćwiczeń twarzy, chętnie sprawdzimy a nie tylko jad wylewasz...

Gość ja sie moze wypowiem
A i kremy za 2 tys sa lepsze od tych za 100 zl -w tym tez autorka ma racje:) Nie usuna zmarszczek ale lepiej podzialaja. Jednak face fitness i kem za 20 zl da lepsze rezulataty niz krem za 2 tys

w czym są lepsze? podaj mi proszę przykład kremu za 2 tys bo szczerze powiedziawszy takich nie widziałam, najdroższe które widziałam kosztowały około 600 zł (ale to dlatego że nie kupuję w drogeriach kremów, więc nie znam się na drogeryjnych markach, nawet tych luksusowych)

Gość hghgg
vicenta czy inna kretynka zacznij czytac ze zrozumieniem heheh:) nie napisalam ze krem za 3 tys usunie ci zmarszczki ale ze bedzie lepiej dzialal

Gość kurwamać.....
najlepszy rezultat da robicie loda ze spustem na twarz i jeszcze po 50 pln dostaniecie

Gość do jacintaaa
ty masz 12 lat ze nie widzialas kremow drozszych niz za 600zl? wychyl nos poza swoja miejscowosc pod nazwa pizdowo same kremy prairie kosztuja ponad 2 tys

Gość xvxcvsfv
praire to gówno uczulające sieroto- ja sprzedaje te kremyt takim głupim kurwom i mam z tego 80% marży hahahahaha

a teraz popatrzyłam na stronę i przypomniało mi się, że kiedyś czytałam artykuł o testach kremów, i wykazano że krem drogeryjny za 20 zł ma lepszą jakość niż la prairie i działa skuteczniej hahahahhahah :D powodzenia w stosowaniu :)🖐️

Gość jesli uważasz,że drogie kremy
potrafią zdziałać cuda-TO MI CIĘ BARDZO ŻALLLLLLLL!!! Jesteś tak samo naiwna jak inne głupie dające sobą manipulować przez koncerny kosmetyczne !!! KREMY DZIAŁAJĄ TYLKO POWIERZCHOWNIE I CAŁA BAJKA O ICH CUDOWNYM DZIAŁANIE WEWNĄTRZ JEST DLA NIEDOUCZONYCH BIOLOGICZNIE PANIENEK!!WIĘCEJ WIEDZY OD OSÓB STUDIUJĄCYCH NAUKI BIOLOGICZNO-KOSMETOLOGICZNE!!! cała szara masa powtarza to co słyszą w reklamach....to żałosne,ale owszem wygląd skóry oprócz czynników genetycznych to prawidłowe odżywianie ,ruch i brak papierosów czy solary też!

Gość polki sa oblesne
maja geby zaniedbane na maxa przez faje, brak cwiczen i jedzenie miesa codziennie i popijanie cola

Gość polki sa oblesne
ty tam wyzej!!!! nie trzeba studiowac niczego aby wiedziec ze krem nie pomoze tylko cwiczenia, kto ma choc troche tolku w mozgu nie musi szukac potwierdzenia u wielce wyksztalconych

"polki sa oblesne ty tam wyzej!!!! nie trzeba studiowac niczego aby wiedziec ze krem nie pomoze tylko cwiczenia, kto ma choc troche tolku w mozgu nie musi szukac potwierdzenia u wielce wyksztalconych" ­ otóż to 🖐️

Gość polki sa oblesne
i fakt faktem face fitness codziennie 15 min !!!!!! -to mus nad musy + zeo fajek + zero solarium + bogate nawilzanie twarzy jakimkolwiek nawilzajacym kremem + wysoki faktor latem +picie duzej ilosci herbaty i wode mineralnej+unikanie gowna spozywczego+cwiczenia calego ciala i dotlenienie organizmu= taki sam efekt jak skalpel i lifting u chirurga po 50 roku zycia ( za darmo...lifting kilka tysiecy i trzeba powtarzac) ale co z tego....99% polek nie posiada tej elementarnej wiedzy i wygladaja jak sieroty