Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzyciel6969

O czym marzą mężatki.?

Polecane posty

antracyt - nie bierzemy , na początku pachną , niestety w miare upływu lat następuje proces rozkładu i zapach przeobraża się w smród zgniłej kiszonej kapusty

marzyciel widać, że jak ty przestajesz marzyć...... to i mężatki przestają ;) napisz czasem co u ciebie, z kim na kawie byłeś, wiesz... :P

Dżoneya Witaj. Ja nie przestałem marzyć ,ciągle mi się marzy namiętna kochanka , z którą mógł bym się rozkoszować tym zakazanym owocem ,jakim jest delikatny , a zarazem perwersyjny sex.!

marzyciel:-) Podobno zepsuta kobieta smakuje lepiej niż nawet najbardziej dojrzały owoc.:-P

Missima Masz rację i zgadzam się z Tobą , tylko gdzie taką znaleźć.? Dżoneja Chętnie bym o tym po opowiadał jak by było co , a skoro nie znalazłem kochanki to nie będę wymyślał i bajerował ,opowiadając głupoty.

Gość posuwacz
push

marzycielu.....no jak ty marzysz jak nic napisać nie chcesz o tym ;) dzień doberek🖐️

no widzisz tak zazwyczaj jest, że jak chcesz - nie masz z kim, jak masz z kim - nie ma gdzie :P a gdy nie chcesz - masz to wszystko u swych stóp.

Gość ladnapaniusia
chetnie odpowiem :). Mezatki, po ugotowaniu zupy, przyrzadzeniu na obiad surowki z brokulow, przygotowaniu mieska na obiad, o ile maja wolna chwile marza zeby poczytac sobie cichutko. O w miedzyczasie nastawiaja pranie z tygodnia. A co czytaja? A roznie. Znajda urokliwy wiersz "kapie kapie czas". Pograja chwile ze starym znajomym w gre planszowa. Ale to nie wszystko. Podstawowe zadanie mezatki to sniadaniowa owsianka dla Meza, dobre slowo i buziak na pozegnanie. A potem dzien przynosi rozne dobre i mniej dobre ciekawostki. Pozdrawiam ciekawskich