Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuioiuytgyu

dziwna sytuacja - ja, on, jego zona

Polecane posty

Gość Dajcie dziewczynie spokoj...
Wyzywacie ja tutaj...ciekawe dlaczego!? Jak babie sie znudzilo w UK i sobie pojechala do PL to jej wina i tyle. A ze nagle przypomniala sobie o milosci to ma po prostu pecha....troche za pozno jej sie przypomnialo.

Gość a ja sie zastanawiam
Nie , zwyczajnie powiedziec co wszystkie wiemy ,ale nie ublizac. O tak o.:D

Gość majeczkamajeczka
Skad wiesz, ze jej sie znudzilo? Moze na przyklad chciala dzieci wyslac do szkoly 1 wrzesnia? Moze musiala wybierac miedzy czyms z czyms? I wybrala, liczac na uczciwosc meza. Ale sie zawiodla... scenariuszy moglo byc tysiace.

Wiesz kochana , nie jestem hipokrytka i wiem ze inaczej mysli kobieta 35 letnia a inacze 20 letnia. Ta starsza tez moze bym poczestowala lafirynda , gdyby tak sie zachowala tej drugiej jednak nie . I to dla mnie oczywiste ,wiec nie pytaj dlaczego ,bo wiem ze wiesz:D

no tez by mi odpowiadalo mieszkanie w PL z karta bankowa z UK...super :-)

No kochana ja mam syna starszego od Ciebie bo ma 22 lata i tez zonatych nie tykam ,ale widze jakie sa dziewczyny , kolezanki. Strasznie glupiutkie jeszcze i biorace wszystko za dobra monete a potem placz.

Nie doczytalam hihihi ot stara slepa :) Mialam Ci i ja mialam.

Gość majeczkamajeczka
A mi a przyklad nie chodzi o to, zeby wyglaszac truzimy typu "żonaty jest zajęty na zawsze", bo dobrze wszystkie wiemy jak sie zycie roznie uklada. Zadna z nas mysle, spotykajac faceta swojego zycia i zakochujac sie po uszy, nie odpusci tak latwo, nawet jesli okaze sie zonaty. Do tego trzeba byc Tatianą, jesli ktos wie o czym mowie. Ale w tej historii nie widze ani wielkiej milosci, ani ani kszty refleksji autorki, ze moze swoim postepowaniem zrobic komus krzywde i ze stapa po bardzo kruchym lodzie.

Totez przywdzialam na nochala :) Nie nie porywa sie , po mamusi tak ma , bo tatus poszedl w dluga z dzidzia:) Wiem co oni potrafia robic w glowach tych mlodych lasek . echhhh :(

to moga byc jakies malzenskie rozgrywki, nie podoba mi sie to ,ze pokazuje ci smsy struga macho a jak co do czego jak Ona sie dowie to bedziesz cierpiala,bo poczatkowo moze i bedzie trzymal twoja strone a pozniej stchorzy

majeczka ale zycie niech sie uklada sobie jak chce , choc to my na to mamy wplyw. Ja sobie nie wyobrazam walczyc o czyjegos faceta , nie dla mnie i koniec. Mlode dziewczyny tego jeszcze nie wiedza.

Wlasnie autorka najbardziej dostanie po dupie w tym sek . Jest mlodziutka , ufna , mozna urobic.

Ja nie robie gesi ani innego drobiu , tylko widziala takie historie i te lzy . Szkoda gadac.

Gość teresa lipowska
"Zabierasz dzieciom ojca. Gratuluję. Obyś dostała nauczkę." x nie wiem co za imbecyl pisze podobne bzdury. To ze ktos ma z kims dzieci nie oznacza ze ma sie meczyc z ta osoba do konca zycia skoro jej nie kocha, napewno pisze to albo porzucona albo taka co to woli do konca zycia meczyc sie z dziadem ktory jej nie kocha haha gratuluje glupoty. Facet ma prawo zaczac nowe zycie bez wzgledu na to czy ma dzieci czy nie, kazdy ma takie prawo, a teksty o dozywotnim gniciu w martwym zwiazku zatrzymajcie dla siebie zacofane niedorozwoje. Poza tym kretynko, nikt tu nie zabiera dzieciom ojaca, o co ci chodzi psychopatko??

Przeciez wiesz ze nie o wiek tu chodzi a opewne doswidczenia . Ponoc czlowiek i tak glupi umiera , ale jak juz wie ze parzy to lapy do ogniska nie pcha tak ?

Zonie dobrze idzie w PL z karta bankowa meza...a do seksu kogos znajdzie sobie :-)

Gość iiiiiiiiiiie
"Ja sobie nie wyobrazam walczyc o czyjegos faceta , nie dla mnie i koniec. Mlode dziewczyny tego jeszcze nie wiedza." a po chuj sie odzywasz skoro od razu widac, ze nie bylas w takiej sytuacji, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, nie umoralniaj tu nikogo, bo gowno wiesz i w dupie bylas. A wiek nie ma tu zadnej roznicy, mloda czy stara, kazdy sie zakochuje bez wzgledu na wiek, co taka "dojrzala" a nie wiesz? Jestes kolejna ze starych bab co to mysla, ze mlody gowno wie, a ty masz prawo osadzac wszystkich bo masz swoje lata. W dupie mamy twoj wiek i co wiesz, nie wtykaj nochala w nie swoje sprawy