Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TotalnieZszokowanaCoJest678

Oazalo sie ze ma dziewczyne i ona do mnie dzwoni!

Polecane posty

Jakis tydzien temu nagle zadzwonila do mnie kobieta, faceta z ktorym pisalam smsy, rozmawialam przez telefon, e-maile, wymiana fotek, mysli o wspolnym spotkaniu... az tu nagle dzwoni do mnie jego dziewczyna (o ktorej nie wiedzialam, mowil ze nie ma, ze jest samotny, itd.) i ona mnie sie pyta czy mnie cos z nim laczy? Mowie ze jetem w szoku ze nie, ze tylko ze soba pisalismy, itd. ale ze chcial sie ze mna spotkac i pisal namietne smsy. Ona mi o nim wszystko powiedziala, okazalo sie ze facet wcale nie ma 27 lat tylko 31 i wiele innych. Oczywiscie mnie zrozumiala, gadalysmy normalnie, bez zadnych zlosci. Napisalam do niego smsa po tym zdazeniu ze juz wiem itd. Nie odpisal, nawet nie chce zeby odpisal bo juz nie chce miec z tym facetem nic wspolnego. Wiem ze ta kobieta mu tego nie daruje, chce do mnie jeszcze zadzwonic zeby pogadac. Ok ale co ja mam jej powiedziec? Ja nie chce miec zadnych problemow bo to nie ja zawinilam, a co jak on sie bedzie na mnie mscil albo cos? Przeciez to nie ja zawinilam, nie moja wina ze mnie oklamywal. Co mam zrobic? Bo sama nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przepraszam za literowki ale jestem w szoku nadal.

Udost臋pnij ten post

zdarza si臋 nie wiem sk膮d ten szok r贸偶ni ludzie si臋 zdarzaj膮 na necie:) nie przesadzaj

Udost臋pnij ten post

A jak on ma si臋 niby na Tobie m艣ci膰?:D Chyba nie da艂a艣 mu namiar贸w na Siebie po za mailem, nr. tel. i td?:o

Udost臋pnij ten post

I pom贸偶 tej lasce. Ona dozna艂a chyba jeszcze wi臋kszego szoku. Skoro podesz艂a do Ciebie normalnie, to spotkaj sie z ni膮, pogadaj, powiedz jak by艂o. To wszystko.

Udost臋pnij ten post

Oczywiscie ja jej napisalam ze nie ma sprawy ze moze do mnie zadzwonic kiedy chce, napisala ze napewno zadzwoni i ze dziekuje. Ja wiem ze ona jest w szoku, ale nie wiem czy ja powinnam sie w to mieszac?

Udost臋pnij ten post

w sumie fajnie si臋 zachowa艂a艣 偶e zaproponowa艂a艣 wsparcie, ale jak niby mog艂aby艣 jej pom贸c?

Udost臋pnij ten post

Ona mi w ogole zaczela mowic ze oni planuja dziecko, a ja szok,i sie pytam czy w ciazy jest? a ona ze nie ze staraja sie i ze niedlugo maja, znaczy mieli jak to powiedziala, brac slub...

Udost臋pnij ten post

Dreszczyk emocji... i brak zainteresowania u m臋偶czyzn. Masz du偶e szcz臋艣cie, bo mo偶esz dowiedzie膰 si臋 wi臋cej o m臋偶czyznach, lecz... p贸藕niej zaprzeczysz, 偶e znasz czyjegokolwiek m臋偶a. Bo to podnieca.

Udost臋pnij ten post

No wlasnie nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji, ja owszem moge z nia porozmawiac przez telefon jesli chce jeszczez rozmawiac ale ja nie wiem czy chce sie spotkac z ta kobieta jesli ona bedzie tego chciala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak poznali艣cie si臋
i gdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahah123624823
Poznali sie na portalu dla geji po huj sie pytasz autorki o to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allibaba....No....
Te偶 jestem ciekawa jak si臋 poznali艣cie...przecie偶 jako艣 ten kontakt z nim nawi膮za艂a艣 ...podejrzewam, 偶e przez neta, skoro piszesz, 偶e planowali艣cie spotkanie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dno....
Te偶 mia艂am tak膮 akcje jak jego dziewczyna, tylko, 偶e m贸j pisa艂 tylko maile i s艂ali sobie foty...do dzi艣 nie wiem czy z ni膮 nie spa艂...ona mieszka w s膮siednim mie艣cie, a on tam pracuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :-X
Te偶 mia艂am tak膮 akcje jak jego dziewczyna, tylko, 偶e m贸j pisa艂 tylko maile i s艂ali sobie foty...do dzi艣 nie wiem czy z ni膮 nie spa艂...ona mieszka w s膮siednim mie艣cie, a on tam pracuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdjje9
najlepiej jakbyscie sie skuma艂y i zrobi艂y co艣, jakas akcje, zemste na frajerze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skrzypce_Vanessy
hahah, ciekawe jak si臋 dowiedzia艂a o tych waszych smsach :D

Udost臋pnij ten post