Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam porady

Bezpłatne porady prawne Kraków

Polecane posty

Gość szukam porady

Witam. Nie znalazłam takiego wątku, więc postanowiłam założyć. Czy ktoś ma jakieś info gdzie w Krakowie można uzyskać bezpłatną poradę prawną w sprawie powiedzmy że prawa rodzinnego?? Bardzo proszę o pomoc. Kraków, ale też inne miasta.

W środy, po wcześniejszym umówieniu w Compensum przy Radziwiłłowskiej. W poniedziałek i w środę Actio przy Kasprowicza Ponadto Uniwersytecka Poradnia Prawna UJ zaprasza pon-piątek, ewentualnie przez formularz on-line 🖐️

Gość jula_krakowska
Jeszcze też w piątki w kancelarii radcowskiej Mariusz Boruch na gen. chłopickiego 12/2

Gość Erva
Witam serdecznie, ostatnio szukając informacji, gdzie mogę uzyskać bezpłatnych porad prawnych natrafiłam na fajną stronkę, gdzie są zamieszczone aktualne miejsca, gdzie możemy taką pomoc dostać! pytaniaiodpowiedzi.pl/bezplatne-porady-prawne-krakow/ Mam nadzieję że się przyda!! Pozdrawiam!!

Gość gość
Szukam adwokata z Krakowa, który specjalizuje się także w prawie niemieckim. Słyszałam tylko o biurze prawnym, które prowadzi pan Grzegorz Lemek. Chodzi mi o adwokata, który będzie potrafił napisać pismo w tym języku i wytłumaczyc mi procedurę spadkową.

Gość gość
A to nie trzeba w takim wypadku wybrać sobie adwokata z Niemiec??

Gość gość
W Krakowie nie kojarzę żadnego innego adwokata niż pana Grzegorza odnośnie prawa niemieckiego. To skuteczny adwokat, nie działa na zasadzie zaliczek ito, najpierw wykonuje swoją pracę, dopiero później jest rozmowa o pieniądzach. Najlepiej będzie jak do niego zadzwonisz i przedstawisz mu swoją sytuację.

Gość Geralt4
O moje sprawy dba od roku firma Res Publica. Mają siedzibę na Karmelickiej i Królewskiej w Krakowie. Jestem zadowolony z kontaktu, są dyspozycyjni, terminowi, rzetelni, prawnicy godni zaufania. Wiedzą co to znaczy tajemnica zawodowa i etyka pracy.

Gość gość
www.rzeyelnyadwokat.pl POLECAM!

Gość gość
bezpłatne porady są udzielane przy ul. Drożdżowej 2. pani mecenas specjalizuje się w prawie rodzinnym (rozwody, alimenty, kontakry z dziećmi itd itp). wcześniej trzzeba zadzwonic, bo pani mecenas przyjmuje w różne dni. 606 278 116