Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia zza gór....

NIESPRAWIEDLIWY TESTAMENT TATY

Polecane posty

Gość wredniucha05
ale jak moje dziecko nie zasłuży to zapiszę komu będę chciała

Gość gupiacipo
rewrewrwe, mocna historia, ale czy on zostawił testament? no bo skoro nie to i tak miała szczęście że pomieszkała u siebie ta córka

Gość gupiacipo
jasne wredniucha a w razie czego twoje dziecko będzie żebrać albo zrobi sobie krzywdę

Gość baśka pisz pod jednym nickiem
dziewczyno ile ty masz lat? z tego co napisalas, to dowiedzialas sie o testamencie od macochy a nie przyszlo cio do glowy ze ona zrobila to celowo?chce was sklocic masz 100% pewnosc ze testament istnieje z takimi zapisami o jakich mowila macocha?

Gość wredniucha05
nie, moje dziecko będzie samo pracować na swoje utrzymanie

Gość rewrewrwe
chyba to nie było do końca uregulowane, ona tam mieszkała z rozpędu, ale to szok że ja kompletnie wywalili, i to na bruk...było o tym nawet w gazecie kiedyś

Gość rewrewrwe
ta babka była juz wtedy pod 50 jak to sie stało, zeby było ciekawiej. Pomieszkiwała długo u moich znajomych, a potem brała jakieś prace z zamieszkaniem, ale teoretycznie jest bezdomna, nie wiem co teraz robi...

Gość wredniucha05
mogła tego złota od macochy nie wyrywać - chytry dwa razy traci

Gość gupiacipo
to jest chore że faworyzowane są żony, rodzice a dziecko w razie czego musi żebrać o zachowek, dziecko które spłodzili, krew z krwi jest traktowane jak pies przez prawo. To jest chore. A ta córka nie powinna w ogóle wyskakiwać do tej macochy jak nie miała testamentu, to był wielki błąd.

Gość rewrewrwe
tez uwazam, że za mądra nie była, ja bym na jej miejscu się nauczyła fachu i pracowała z tym warsztacie jak miał juz renomę... zwłaszcza jakbym nie miała nic wiele lepszego tzn zawodu, bo ona była po gastronomii... Ale i tak jej szkoda, bo kto by wymyslił, że prawo dopusci coś takiego, wszyscy sa zdania, że tam musiały pójsc jakieś pieniądze że taki wyrok wydano... i adwokat co odradza klientowi chodzenie na rozprawy... :(

Gość gigi gigi
tak się właśnie kończy zostawianie dzieciom majątków - zaraz przepierdzielą - łatwo przyszło łatwo poszło

Gość gupiacipo
mam nadzieje że to się kiedyś zmieni, jakieś glupie gadanie że możesz sobie zrobić ze swoją kasą co chcesz. Dziecko też możesz lać i gwałcić bo jest twoje? nie chciałeś mieć dzieci trzeba było sobie fiuta obciąć

Gość gigi gigi
a ty co? też liczyłaś na drapane i nie dali? a teraz żal dupe ściska?

Gość gupiacipo
bo zrobić i wychować to wielka sztuka, tylko niektórzy potrafią, i trwają od wieków w swoich rezydencjach, coraz większych z rodowym nazwiskiem, i mogą pochwalić się pradziadkami, dziadkami, jest ciągłość rodowa i majątkowa

Gość gupiacipo
gi gi jakoś tam, nieudacznico, co nie potrafiłaś wychowac dziecka na porządnego człowieka ,tylko zrobiłaś z niego kalekę to się nie dziw. A poza tym nie zawsze dziecko dziedziczy talenty po rodzicach i co dlatego ma iść na bruk idiotko?

Gość gigi gigi
już przestaję się dziwić, że ci nic nie dali - za postawę roszczeniową należy się kop w dupe

Gość gigi gigi
jakbym miała taka córkę jak ty to leciała by z domu na zbity ryj

Gość gupiacipo
wiesz co znam niedorozwiniętego faceta z arystokratycznej rodziny, który palcem do dupy nie potrafi sobie trafić i jakoś rodzina nie pominęła go w testamencie, ma dom i samochód, nie wstydzi się go że jest niedorozwiniety, co z tego, inne dzieci są normalne, zawsze się trafi jakieś dziwne dziecko

Upomnij się o zachowek po jego śmierci. Nie miej skrupułów. Albo teraz po cichu z rodzonym bratem namówcie go by kupił wam po mieszkaniu, samochodzie, niech wam umebluje apartamenty... i niech nic nie mówi o tym swojej babie i waszemu bratu po śmierci idziesz w zaparte o zachowek.

Gość gupiacipo
na szczęście nie jestem twoją córką hehe

Gość gigi gigi
masz szczęście, ale kasy nadal nie masz :-)

Gość gupiacipo
mam wiecej od ciebie

Gość gigi gigi
:-) :-) :-)

Gość gupiacipo
ale ci nie dam