Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana92

chłopak mnie olewa i chyba nie chce już ze mną być. A ja Jestem w ciąży!:(

Polecane posty

Gość gość
A po co odkopywać stary temat?

Gość gość
Hej :) jestes tu jeszcze ? Jak sobie poradziłaś z tym wszystkim ? Ja mam teraz podobną sytuacje i tez mam 20 lat tzn niedługo we wrześniu 21, a w październiku mam rodzic, tez chłopak mnie zaczął olewać, a tez mam duże powidzenie u chłopaków, ale teraz to nie jest dla istotne bo kto mnie teraz bedzie chciał, tak samo cieżko mu odpisać, przyjechać, co troche chodzi na grila do kolegów, a ja siedze sama bo mowi, ze za daleko i mu sie nie opłaca bo nie bedzie tam długo siedział bo rano idzie do pracy, tez sie czuje niedoceniona bo wiem, ze wartam kogoś kto mnie bedzie kochał, nie słysze od niego nic czułego, a ja siedze w domu i sie dołuje bo nie mam nawet gdzie wyjsć, musze sie o wszystko upominać, a jak ja przyjade do niego to czuje, ze on wgl nie zwraca na mnie uwagi. Ja staram sie jak moge zeby zaakceptować to dziecko bo tez było wpadką, ale bez jego wsparcia jest mi coraz gorzej. Jak mu powiedziałam ze jestem w ciąży to sie ucieszył, a teraz 19 tydzień, a on juz od długiego czasu ma mnie gdzieś. Co z tego, ze pisze mi ze wszystko jest w porzadku jak ja sie czuje nieszczęśliwa jak powietrze ktorego nikt nie zauważa. Jak Tobie sie ułożyło ? Pozdrawiam :*

Gość gość
Wiem, że nie powinnam bo ten Pan tego nie chce ale muszę go pochwalić. Pomógł mi pan od białej magii, ma stronę http://magia-anielska.pl Jego rytuał zdziałał cuda i odzyskałam męża, chociaż rozwód był już praktycznie przesądzony.