Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dla antypolaków

bojkotuje antypolski film "Pokłosie"

Polecane posty

gutenberg wlasnie dobrze napisane dzis zwykly europejczyk jak sie go zapyta o polske to mysli ze tutaj bizony biegaja i jest jeden samochod na cala dzielnice dopiero euro im troche oczy otworzylo i byli w szoku ze to jest jakies panstwo wiec co oni moga wiedziec na temat naszego panstwa czy naszej historii dobrze ze tego chlamu na zachodzie nie beda puszczac wiec i tak w sumie nikt tego scierwa nie obejrzy

Gość to są właśnie Polacy
przecieżz my, bohaterski naród, umęczony przez wszystkie możliwe nacje podczas rozbiorów, wojen i po, zawsze byliśmy narodem wybranym :) Nigdy nikomu nic złego nie zrobiliśmy, to antypolskie nas oskarzać :) Lepiej zapomnieć i udawać, że nigdy tak nie było i że to oszczerstwa...

pewnie bylo tak ze zmusili polakow niemcy zeby wymordowac ta wioske z zydami a my mamy za cos przepraszac to byla wojna a na wojnie panuja troszeczke inne zasady.

Gość a może jednak ten związek
po antysemickiej propagańdzie ONR i Falangi Niemcy nie musieli zbytnio sie wysilać by w Jedwabnym spalić swoich żydowskich sąsiadów.

a jeśli chodzi o inne kraje - mało Amerykanie nakręcili filmów o tym, co robili z czarnoskórymi niewolnikami na południu? Nie było żadnych westernów o tym, co zrobili z Indianami? Oni potrafią spojrzeć na to obiektywnie i przyznać, się, że było to złe. A my udajmy nadal, że nic takiego nie było :( Wszyscy są winni tylko nie nasi rodzacy

jedni Polacy trzymali żydów na strychu cała wojne, inni sprzedawali za wódke. ciekawe do jakiej grupy należeli potomkowie wawci...

ale zes podal przyklad westerny :D:D:D ahahahahhahha gdzie i tak zly apacz byl bo zabil bialego dlatego spacyfikowali mu wioske :D normalnie podales przyklad ze ho ho czapki z glow :D pacan

ty widziałeś że zly Apacz był. Ja widziałam wręcz odwrotnie.. Wiesz dlaczego w Stanach jest święto dziękczynienia? I komu i za co dziękują?

filmów o ku klux klanie też nie znasz?

a ja nie dyskutuję z osobami twojego pokroju, którzy zamiast argumentów używać, zaczynają wulgarnie sie produkować na kafe :(

nie robmy z jakiegos slabego rezysera jakim jest pasikowski gwiazdy bo on chyba z 10 lat nic nie wyrezyserowal i nagle wyskoczyl z jakims badziewiem jacy to polacy byli bezwzgledni wobec zydow a pewnie zrobili to pod przymusem niemcow bo sami by zostali spaleni w tym kosciele czy stodole czy hu j wie gdzie

Gość mentaI cut
czy wy nie rozumiecie, że chyba te wszystkie filmy to sobie sami Żydzi kręcą? i w Polsce i w USA i w innych krajach. producenci to prawie zawsze Żydzi, reżyserzy, scenarzyści, aktorzy, kompozytorzy to b. często Żydzi. to jak inwestują swoją kasę w propagandowe filmy no to cóż, ONI WYGRYWAJĄ. :P a Polacy to co? czemu w Polsce tylko polscy Żydzi tworzą filmy? co z Polakami?

Wielekronie pokazywano w filmach Polaków pomagających Żydom, teraz pokazano inny przykład. Po wypowiedzach na forach widać, że taka sytuacja jak w Pokłosiu mogłaby się wydarzyć i dzisiaj.

Gość TO JEST ZŁY FILM
GUTEKSZOŁ I CAŁA RESZTA PIEWCÓW FILMU-POKAŻCIE MI NIEMIECKI FILM W KTÓRYM NIEMCY BIJĄ SIĘ W PIERSI ŻE GAZUJĄ ŻYDÓW ,ŻE ICH PALĄ,WYDZIERAJĄ IM Z POMOCĄ UKRAINCÓW ZŁOTE ZĘBY Z UST. ZAKŁAMANE MALUTKIE KMIOTKI, CZUJECIE SIĘ LEPIEJ JEDYNIE WTEDY GDY TŁUMACZYCIE SIĘ INNYM.CZY FRANCUZI NAKRĘCILI FILM O POGROMACH W LYONIE?CZY ARGENTYŃCZYCY NAKRĘCILI FILM O OCHRANIANIU PRZEZ SIEBIE ZBRODNIARZY NIEMIECKICH?CZY ROSJANIE NAKRĘCILI FILM O TYM JAK WYZWALALI BERLIN,JAK GWAŁCILI I MORDOWALI KOBIETY?NIE!A TY MI KAŻESZ,ZMUSZASZ MNIE BYM SIĘ KAJAŁA ? MNIE,PRAWNUCZCE CZŁOWIEKA KTÓRY PRZESIEDZIAŁ W UBECKIEJ KATOWNI POD NADZOREM ŻYDOWSKICH I POLSKICH KOMUNISTÓW I DOŻYŁ TYLKO TRZYDZIESTU CZTERECH LAT.KAŻESZ MI SIĘ WSTYDZIĆ W IMIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZBIOROWEJ.PRZEZ TAKICH LUDZI MUSZĘ TŁUMACZYĆ PRZYJACIOŁOM ZZA GRANICY ŻE OBOZY KONCENTARCYJNE NIE BYŁY POLSKIE.JESTEŚCIE JAK SĘDZIA KTÓRY WSADZA DO WIĘZIEIENIA ZA JAZDĘ PO PIJAKU NA ROWERZE A WYPUSZCZA NA WOLNOSĆ GWAŁCICIELA-MORDERCĘ.

Gość hdbxbdbbd
Oj ta nasza polska hipokryzja

TO JEST ZŁY FILM haha były takie filmy, nie będę się wysilała na prymitywne prowokacje, bo i całkiem znane

do - to jest zły film No i sama napisałaś z jakich rąk zginął twój dzidek. Przecież nikt nie mówi, że tacy byli wszyscy Polacy. Ale niestety cześć takich była i o tym też musimy pamiętać. A skoro jesteśmy takim katolickim narodem jak sie mówi, to powinniśmy bić się w piersi, wyznać przewinienia i przeprosić