Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dla antypolaków

bojkotuje antypolski film "Pokłosie"

Polecane posty

Gość mentaI cut
filmy to służą głównie do propagandy, a nie do "przepraszania", bo przez takie przepraszanie utrwala się negatywny, przekoloryzowany obraz Polaków

Gość filmu nie ogladalam
wiec w sumie nie powinnam oceniac, ale jak czytam, ze to film o pogromie zydow przez Polakow... az sie dziwie, ze STUHR w czyms takim zagra. jeszcze troche, a dzieci beda w ksiazkach OD HISTORII czytac, ze obozy koncentracyjne byly polskimi obozami.. :( i ze tam wcale Polacy nie gineli, same zydki biedne. rzygac sie chce. zyd tez czlowiek, ja wiem, ale to oni trzymaja swiat w lapach i wszystkim dyktuja, prawda jest taka, ze gdyby Hitler zydow nie zdziesiatkowal w wojne to juz dawno stlamsiliby Europe!!

Gość to są właśnie polacy
no więc zapomnieć i na koniec - nic się nie stało, Polacy nic sie nie stało..

Gość TO JEST ZŁY FILM
Byłam niedawno pięć dni w pewnym pięknym kraju.Skąd jestes -pytali. Z Polski-odpowiadałam.Aaaa,Polska,pogromy.Żydzi,antysemityzm. Pierwsze,absolutnie pierwsze skojarzenia. Takie to macie swoje zmierzenie się z prawdą . Jakby mi ktoś w oczy napluł.

Gość to są właśnie polacy
a to dziwne jakieś. Ciekaw co to za kraj ma takie skojarzenia. Bo wiele jeżdżę po świecie i takich skojarzeń nie słyszałam

Gość audieetvide
18:10 [zgłoś do usunięcia] Gutekszoł a a Napisałeś ćwoku,że film ten ukazuję prawdę o "nas"[czyt. polskim społeczeństwie-bo chyba to miałeś na myśli]. A jaka to niby prawda jest? Po jeśli rozgraniczyć problem oceny pewnych faktów do "prawdy czasów" i "prawdy ekranu"to moglibyśmy mieć temat do bardzo interesującej dyskusji. Tymczasem film bazuje na określonych relacjach jako wizja pewnych zdarzeń.Nawiązuje do pewnych relacji i pewnych stanowisk w kwestii pewnych zdarzeń i podchodzenie przeciętnego odbiorcy tego filmu iż ukazuję On prawdę jest nieuczciwe. Prawdy nie znamy a nawiązując do głośnych prób odgrzebania pewnych problemów sprzed dziesięciu lat to mieliśmy okazje poznać prawdę.Chociażby poprzez ekshumację szczątków ofiar by poznać rzeczywisty rozmiar określonej zbrodni a być może i jej rzeczywisty przebieg.Tak się nie stało. Więc łaskawie bądź nie łaskawie trzymaj peezde w kubeł. Nikogo nie interesują "fabrykaty"pseudouczonych bazujące na jakichś tam relacjach. Prawda leży nadal pogrzebana gdzies w ziemi na ktorej stąpali żołnierze zbrodniczego reżimu hitlerowskiego,który sam dokonywał zbrodni albo do nich zmuszał pod groźbą pozbawienia życia.

Gość filmu nie ogladalam
to jest zly film tez bym sie tak poczula. do tego ze Polki to dziwki :o ja pierrdole... ze stereotypami nie wygrasz, ale to nie znaczy, ze jak Ci ktos pluje w twarz, to musisz mowic, ze pada deszcz. ten film tego przykladem. dobrze, ze ludzie sie bulwersuja. ilu rodzinom zydowskim Polacy pomogli, calym rodzinom, nie jednostkom. babcia mi opowiadala, jak jej mama prowadzila zajecia polskiego w wojne u siebie w domu, dla dzieci rowniez polskich, ale i zydowskich. przyszli Niemcy wiec ksiazki pod posciel, prababka do wyra i udaja, ze w domu tyfus panuje, a Niemcy podobno bardzo bali sie tej choroby. wiec odpuscili, niczego nie szukali. ale o tym sie filmow nie robi!! niedlugo bedzie wersja, ze to Polacy wojne wywolali, nie chce mi sie myslec o tym zaklamaniu :o:o:o

Gość safdafdefefefe
filozofia kalego po pierwsze nie jesteśmy tacy święci jak w nas wpajano po drugie, wystarczy poczytać antyżydowskie wypowiedzi powyżej i na każdym innym forum żeby przekonać się,że w takim Jedwabnym Niemcy niespecjalnie musieli zachęcać Polaków do mordowania Żydów. - Kolejna idiotka powiela kłamstwa. Aniby jak Polacy mieli mordować żydów? Czym? Myśl idiotko!

Gość unicorn_
najlepszy polski film jaki widziałem w ostatnim dziesięcioleciu, brawa, pokazuje polskie zakłamanie, rasim i nietolerancję i to zamiatają własne brudy pod dywan.

Gość tralakalala
ten film jest zły- twoj dziadzia byl bandyta , to siedzial. choc jak zawsze rodziny twierdza , ze w wiez\ieniach siedza niewinni

Gość safdafdefefefe
unicorn_ najlepszy polski film jaki widziałem w ostatnim dziesięcioleciu, brawa, pokazuje polskie zakłamanie, rasim i nietolerancję i to zamiatają własne brudy pod dywan. - Polskie zakłamanie szmato? Nikt nigdy nie kwestionował, że Polscy nie lubili żydów i to nie bez powodu. Kłamstwem jest twierdzenie Grossa, że Polacy wymordowali żydów w Jedwabnem. Pierdolisz bez dowodów i szkalujesz Polaków kurwo, że sa zakłamani. To ty jesteś kłamliwą wszą, bo pomawiasz nas w naszym kraju bez dowodów. Dowody sa na to, że Polacy nie zamordowali żydów w jedwabnem. Chcesz żydoska dziwko wiedzieć jak było naprawdę? To posłuchaj zeznań wiarygodnych świadków z jedwabnego, którzy wtedy przy tym byli. Czym kurwo według ciebie Polacy mieliby niby zamordować żydów? Polacy nie mieli broni, ani benzyny. Palenie żydów w stodołach nieuku było standardową procedura podpisaną i nakazaną przez Hitlera, aby przyspieszyć eksterminację żydowskiej zarazy. Polacy nigdy nie palili nikogo. Jeśli już, to partyzanci wydawali wyroki zastrzelenia kogoś. We wsi ludność nie miała broni, bo Niemcy by ich wymordowali za posiadanie broni. To prawda, Niemcy zmyusili ludzi (niektórych nie musieli) do tego, żeby utworzyli szpaler i poganiali zydów kijami. Może nawet ich bili, ale nie spalili i nie rozstrzelali żydowski chuju! Nie zakłamuj kurwo historii.

bo to nienormalne , żeby skoro jesteśmy w ue , obowiązuje nas tolerancja, poszanowanie innych Nacji , prawa Człowieka by wypisywać o paleniu kogokolwiek w piecach i wogóle nawoywaniu do zbrodni i nienawisci. moderatorzy i ten szef moczodawca o2 to przestępcy.

RTy kupo gówna gutekszoł mówisz chuju o tolerancji? Ty nacjonalistyczny antypolaku? Tacy jakj gutekszoł, ferdynand pryszczyc i podobni piszą na forach przeciw Polakom siejąc celowo nienawiść do żydów. To celowa żydowska taktyka siania nienawiści. Wyjaśnię ci kurwo łopatologicznie dlaczego Polacy nie lubili żydów i nadal nie lubią. Jesteś idealnym przykładem. Gdybyś był zwykłym sobie żydem, mieszkałbyś w Polsce, nie szkalował Polaków, byłbyś polskim patriotą, uczciwie byś pracował i dbał o odbre imię Polski, to nawet bym na ciebie nie spojrzał. Byłbyś dla mnie zwykłym obywatelem pomimo, że jesteś żydem. Przeczytaj swoje wszystkie wpisy na Kafeterii. Ty nienawidzisz Polaków, szkalujesz ich na każdym kroku i to w Polsce! Jesteś wrogiem Polaków i dlatego cię nienawidzą i tobie podobnych. Tylko i wyłącznie dlatego, że szkalujesz nas i prowokujesz. Robisz wszystko aby podsycać naszą nienawiść do żydów. Szukasz zaczepki. To typowa żydowska taktyka. Żydzi od zawsze podszywali się pod innych i prowokowali spory, żeby potem inne narody szkalować. Robisz dokładnie to samo co w tak zwanym "Pogromie Kieleckim" Pogrom :D Wielkie słowo do paru zabitych, a brzmi conajmniej jakby wymordowano setki żydów. Żydzi kłamią, że Polacy zrobili pogrom kielecki, a prawda jest taka, że to żyd zabił żyda i zwalił na Polaków, żeby wszcząć burdę i nienawiść. Mam skurwysynu ochotę cię zabić po tym co piszesz na Kafeterii. Teraz już wiesz dlaczego Polacy chętnie zabijali żydów i za co ich nienawidzili. A tak jak napisałem wcześniej - gdybyś był zwykłym obywatelem, nie szkalującym Polaków i nie byłbyś wrogiem Polski, to byś mnie nie obchodził parchu! Mam szczerą nadzieję, że dane mi kiedyś będzie cię zabić ty dyżurny parchu Mosadu, czy innej syjonistyczno nacjonalistycznej komórki prpagandowo szpiegowskiej Izraela.

Gość gh
gutek zacznij od siebie

Gość gh
pluja w swoje gniazdo

sie polactwo okradnie, oszuka , obesra i jak juz nie ma kogo okrasc i oszukac to wszedzie weszy i szuka winnych. i tak od wiekow. bylbym zaszczycony gdybym byl Żydem. niestety nie jestem. Żydzi takimi złymi Ludżmi nie są

Gość gh
a kim jestes

Gość rtrte erfvfgfgf rt
Gutekszoł sie polactwo okradnie, oszuka , obesra i jak juz nie ma kogo okrasc i oszukac to wszedzie weszy i szuka winnych. i tak od wiekow. bylbym zaszczycony gdybym byl Żydem. niestety nie jestem. Żydzi takimi złymi Ludżmi nie są im chleb droższy tym tańsza pupa - właśnie ścierwo robisz dokładnie to o czym pisałem powyżej. Za to was ścierwa nienawidzimy. Co do kradzieży, to największych kradzieży w Polsce dokonywali i dokinują żydzi. Lichwa, wszyscy ministrowie od ekonomii (żydzi) Rostowski, ktory giantycznie zadłuzył Polskę i ja okradł, aż do bankructwa - żyd. Upominają się o mienie i kamienice - żydzi itd. Więc nie piedol zarazo o Polactwie i złodziejach. Polak w złodziejstwie nawet do pient nie dorasta żydowi, ktory pochodzi ze zgniłej spermy samego Baala, albo jak wolisz belzebuba :O🖐️ Wikipedia: "Pierwsi Żydzi, którzy pojawili się na ziemiach polskich w X wieku, byli wędrownymi handlarzami niewolników słowiańskich. Handlarze ci, zwani Radanitami, dostarczali niewolników do Europy Zachodniej i krajów arabskich".