Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamapsa

DO KOMPETENTNYCH KATOLIKOW

Polecane posty

Gość laska_supermenna
a tak naprawdę to umieram ze strachu że mnie coś teraz spotka złego za pomawianie niewinnej osoby, co tu robić, jak by na nią wpłynąć żeby to cofnęła????????? Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!

Gość laska_supermenna
milego wieczorku, wskakuje na cieple nozki do mezulka, czeka na mnie z utesknieniem :) jeszcze kakauko cieple, paciorek i spaciu buziaczki alamapsa :*

Gość pirat drogowy
precz z znakami drogowymi one ograniczaja nasza swobodę i przyjemnosc jechania bez ograniczęn zwłaszcza jak trzeba jechać 40 km przez wioske kto to wymyślił pasy to terz ogranicza nasza swobodę

Gość loekwiwsass
ciekawe czy buddyści pójdą do nieba?

Gość ala nie ma psa
Jeszcze raz zyczę ci chorób, nieszczęść, zruinowanego życia i wszystkiego najgorszego. I możesz sobie histeryzować, mam cie gdzieś razem z twoimi lamentami i paniką.

Gość klątwaa
gdyby to było nic to byś sie tak nie pluła, nie pociła i nie robiła pod siebie z przerażenia. Teksty o kleksach, kupie do majtek itd (wiecej nie wymieniam bo się tobą i twoimi problemamy z defekacją brzydzę) - to wszystko twoje. Musisz mieć nieczynne zwieracze. A dzisiaj jest pierwszy dzień reszty twojego koszmaru.

Gość niekatolik
myslisz że masz taka moc? To grzech pychy

Gość modlitwa-czyni.cuda
To niestety prawda, jestem chora psychicznie i wydaje mi się że jestem innymi ludźmi, wiele sobie wymyślam a potem w to wierzę i opisuję na forum, mam tez ataki paniki, zwłaszcza kiedy ktoś mi powie coś niepomyślnego, zaczynam wariować i krzyczeć, właśnie teraz podarłam na sobie ubranie bo mimo że jestem wierząca i modlę się 5 godzin dziennie, chodzę do spowiedzi i na prywatne modły do księdza proboszcza, to strasznie się boję. Bóg nie weźmie mnie w obronę bo jestem złym człowiekiem i kara wreszcie mnie dosięgnie. A na dobranoc pogrzebię sobie w kleksie który zrobiłam do majtek. Jak uposledzone dziecko.

Idź do lekarza, może jeszcze da się ciebie wyprowadzić na ludzi, nawet upośledzeni tacy jak ty mają dzisiaj szansę na trochę normalniejsze funkcjonowanie.

Gość mildda
tylko kretyn kieruje sie w religia w seksie a stosunek przerywany przed ciaza nie chroni -na onecie .kobieta jest artykuł-zapłodnienie bez wytrysku-olej ksiedza i uznaj go za gówno

Gość mildda
jesli nie zmadrzejsz to bedziesz fabryka dzieci -jak kaze KK

Gość orenkkja
Kk to samo zło i tylko debile go sluchają

Gość ZNALAM TAKA JEDNA
ktora tez czekala z sexem do slubu i juz jest po rozwodzie bo sie okazalo, ze jej maz lubi raz na mies a nawet rzadziej a ona jak sie rozkrecila to potrzebowala raz ale na dzien. I co wy na to kompetentni katolicy???

Gość ty zalamana
smiac mi sie chce jak czytam wasze wpisy a myslicie ze jakiegos ks to obchodzi ze wy z kims spicie, o tak on reaguje tak czy inaczej ale jego reakcja musi byc ze to grzech bo taka jego praca i tyle. Sam pewnie mysli inaczej. Moja kumpela spotyka sie z ksiedzem. Ukradkiem sie widuja, kochaja namietnie po czym on leci na msze i co powiecie na ten grzech? Ich to wali rozumiecie WALI

loekwiwsass ciekawe czy buddyści pójdą do nieba? buddyści osiagaja nirvane