Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziel sie historia

DLA ODWAŻNYCH: O czym nie wie twój facet/ twoja kobieta?

Polecane posty

Gość podziel sie historia

Piszcie tu o swoich przygodach erotycznych, z którymi kryjecie się przed swoimi partnerami... :)

Gość KarolinkaaaaTisiaaaaaaaa
Nie wie ilu faceta robilam loda :D:D

Gość oksanka3
nie wie, że robiłam to już w pupkę

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora

O kilku nie wie ;) - anal z poprzednim partnerem - przygody z kolezanka na studiach - sex z przypadkowymi facetami po imprezach wiecej grzechow nie pamietam

Gość moja nie wie o
wstydze sie napisać ;)

Gość moja nie wie o
oj tam nie ma o czym pisać o małym co nieco na boku.. ona w rozmiarze...dlaczego Twoj nie wie o analu ma z tym jakis problem?

Gość moja nie wie o
oj tam oj tam, mlody jest nie wie co dobre ;) a z tą koleżanką na studiach? tez dla niego jest to fuj?

Gość moja nie wie o
zbyt dlugo przy num nie wytrzymasz, teraz musisz życ jak zakonnica ;) a jak wiadomo wilka ciagnie do lasu

Gość moja nie wie o
własnie do tego samego zmierzam, ze tęsknota za dobrym analikiem bedzie narastac. Jesli facet jest ok to szkoda dla samego seksu w pupkę go wymieniać, moze chlopak sie przełamie i spróbuje.

Gość karolinka mo
Mój nie wie, że miałam taką fazę na studiach w akademiku, że prowadziłam dość bujne życie erotyczne. Myśli, że pilnie się uczyłam i dopiero potem rozkwitłąm przy nim. A ja się wyszalałam i teraz jest OK z nim jednym :) Lepiej żeby nie wiedział ilu było wcześniej bo najpierw by się zdziwił a potem... nie wiem :)

Gość moja nie wie o
karolinka to ilu ich było, dawaj smiało

Gość moja nie wie o
ona w rozmiarze Gdy Twoj bedzie bardzo napalony wtedy powedz muze muszelka chora a jak bardzo chce to moze do drugiej dziurki a jak nie to ma tydzien czekania

Gość kolorowo i odwaznie *
mnie kiedys anal tak "wciagnal" ze dochodzilam tylko w ten sposob, trzeba bylo isc na odwyk i teraz jest ok:) mam sasiada ,fajny facet, zdarza mi sie fantazjowac o nim :D lepiej zeby maz o tym nie wiedzial, a sasiad i tak pozostanie w sferze fantazji...

Gość zycie jest beznadzieje
karolinka mo jakbym czytala o sobie :P

Gość zuuska90
Nie zna ilości partnerów(coprawda nie pyta, ale napewno mysli,że było ich mniej), nie wie,że spałam z jednym jego największych wrogów :P

Gość casecorr_offline
Moja nie wie o: - ze bzykalem pare lasek jak juz bylismy razem. - ze uwielbiam ogladac walenie konia (ale tylko zblizenie na penisa) z ogromnymi wytrykami.

Gość moja nie wie o
...rżnij mnie w tyłek"...a jego mina bezcenna. Tak czytam i czytam i coraz bardziej zaczynam doceniac to co mam w domu, nie mam problemu rozmawiać o tym co bysmy chcieli jakie mamy fantazje. O przeszłości romzowy nie ma bo jej nie bylo więc moze to ma taki dobry wpływ na relacje jakie mamy teraz.

Gość moja nie wie o
Sweet Hardy Boy Wiele osob z czasem przekonuje sie do anala, tak kobiet jak i facetów (faceci w roli aktywnej) a bierze sie to z poszukiwania z wiekiem coraz mocniejszych wrażeń, jak sie jest młodym to zwykłe bzykanko wystarcza a potem trzeba czegos mocniejszego i sie szuka i trafia sie gdzie? no gdzie sie trafia? ;)

mi sie kiedys marzylo ,nagrac krotki filmik jak sie pieszcze i wyslac mezowi jak jest na wyjezdzie ... Nie mialam odwagi :) no kiedys po paru drinkach zrobilam to ...i byl zachwycony ,a jak wrocil to sie dopiero dzialo, do dzis ma w telefonie filmik :D

Gość to lepiej zeby
go nie zgubil bo film trafi do sieci

:D bez twarzy wiec moze trafic

to nie ladnie Boy , a nie lepiej poszukac takiej co pasuje i do tanca i do rozanca :D