Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin35

Brak wiary u kobiet ?

Polecane posty

Gość Marcin35

Witam was drodzy forumowicze. Na podstawie swoich obserwacji oraz doświadczenia życiowego,natknąłem sie naproblem, na który jak do tej pory nie znalazłem stosownego wytłumaczenia. A mianowicie. Kiedy miałem sposobność poznać dziewczynę a była ona brunetką(takie najbardziej mi sie podobają) jej wzrost 169 cm, waga 61 kg, długie proste włosy ładne brązowe oczy a do tego miła twarz i wyraziste ładnie podkreślone usta. Kiedy takiej dziewczynie mówię że jaka jesteś piękna, a wręcz olśniewająco piękna to ona zaczyna się czuć jak prawdziwa księzniczka, gdyż spotkała i poznała faceta, który umie dostrzec prawdziwy urok i piękno w kobiecie.Taka kobieta wierzy moim słowom tzn. że jest piękna...Sytuacja na tyle sie zmienia kiedy poznaję kobietę równiez brunetkę, która ma 162 cm wzrostu, waga 114 kg, włosy lekko krecone długie, oczy wyraziste w kolorze błękitu a do tego ładnie zarysowująca sie twarz. W tym przypadku również pragnąłem podkreślić wdzięk i piękno owej kobiety w bezpośrednim kontakcie. Mówiąc jej jaka jest ładną i cudownie sie prezentująca kobietą. Lecz ona na to " jak ktos taki jak ja z moim wyglądem może być ładny i piękny" Owa kobieta nie uwierzyła moim słowom. Powiedzcie mi drogie kobiety dlaczego szczupłe kobiety wierza w to co mówi facet o ich wyglądzie, a dlaczego puszyste kobiety nie sa w stanie uwierzyć, w to co mówi facet o ich wyglądzie ? Czy puszyste kobiety nie moga sie podobać facetom, czy tak trudno uwierzyć kobiecie, że naprawde są na świecie faceci którym bardziej podobają sie kobiety puszyste od kobiet szczupłych. Ja do takich właśnie facetów należę, którym puszyste kobiety się bardzo podobaja, tylko szczęścia nie jestem w stanie osiągnąć, gdyz kobiety z którymi udało mi się umówić nigdy nie były w stanie uwierzyć w to, że tak naprawde, moga mi sie podobać. To strasznie smutne.

Gość budda tu stal
z moich obserw wynika ze i jedne i drugie nie wierza ale lepiej nie mowic a dac do zrozumienia