Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thefog

Niewiedziałam że jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość thefog

hej dziewczyny oglądałam ostanio na youtube takie filmiki ,, i dodnt know i was pregnant"' dziewczyny niewiedzialy ze byly w ciazy. czy jest to możliwe??! wogole prawie nie mialy brzucha, cos tam tyły ale troche! masakra

takie rzeczy to tylko w ameryce. niestety poziom intelektualny osób, które opowiadają swoje historie jest dość żenujący - trudno się dziwić, że nie zauważyły ciąży.

Gość Ciąża z zaskoczenia
W Tv jest taki program Ciąża z zaskoczenia. Czasem oglądam z nudów czy to prawda trudno powiedzieć .Większośc kobiet jest bardzo otyła może dlatego nie zauważają ciązy.

Gość To sa idiotki
Sorki ze tak pisze ale te laski w wiekszosci sa glupie. Jedna pamietam mowila ze stosowala metode kalendarzykowa bo miala cykle bardzo regularne: 30-35 dni :D smiechu warte! Z taka regularnoscia:D inna z kolei miala wszystkie mozliwe objawy ciazy lacznie ze spozniajaxa sie miesiaczka i siara z piersi w koncowce ciazy ale twierdzila uparcie ze jest bezplodna wiec ciazy nie zakladala:D ojjj mnozyc by takie przypadki:D spoznialy im sie okresy ale myslaly ze sa zestresowane i to dlatego. Nie uzywaly zabezpieczenia. Lykaly tabletki jak popadnie. Naprawde idiotyczne przypadki.

Gość ehhhhh....
mój ginekolog ostatnio mi powiedział, że przyszła do niego pani na zwykłą wizytę i się okazało, że jest w 27 tygodniu ciąży........ miesiączki miała, tylko bardziej skąpe niż zwykle. Brzuch urósł no ale myślała, że przytyła...a ruchy dziecka??? no coś tam jej jeździło w jelitach jak to określiła :D:D:D a takie w 22,23,24 tygodniu ciąży które o tym nie wiedzą jest pełno-tak mówi mój ginekolog :O

Gość thefog
tak się właśnie zastanawiałam jak to możliwe że one nie zauwazyly.. niektore nawet mowily ze przytyly tam z 5 kilo ale nie mialy brzucha takiego jak powinny.. masakra