Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadbana Piekna Sexy Mama

Mam jedynaka i jestem wyspana wypoczęta piekna i szczesliwa!!!!

Polecane posty

Moja kuzynka ma troje dzieci, raz że bida, a dwa - rzadko widuję tak wykończone kobiety. A ma dopiero 28 lat. Niby młoda, energii powinna mieć full. A trzy, że przy trójce dzieci (w jej przypadku tak jest) to nie jest wychowywanie dzieci tylko czekanie aż dorosną. W sensie - jak dziecko leży w łóżeczku i nie płacze to już nic nie trzeba z nim robić. Jak zapłacze - nakarmi, zmieni pieluchę i spowrotem do łóżeczka. No ale jak mieć czas na zabawę z nim czy zwykłe przytulenie, skoro następna dwójka już się pcha.

Gość Moim skromnym zdaniem....,
najpiękniejszym prezentem dla dziecka jest rodzeństwo :-) Nasz syn 5lat jest ogromnie kochanym dzieckiem,my rodzice zawsze dużo czas z nim spędzaliśmy, miał wszystko pokój 60m2, pełno zabawek,gadżetów,wyjazdy na narty,nad morze,do aqua parków...wydawało mi się,że jest bardzo szczęśliwym dzieckiem. Ale jakie szczęście i radość widzę u niego odkąd ma małego brata ;-))) nie do opisania :-) Myślę,że osoby mające różnicę wieku u dzieci kilka lat wiedzą o czym tu piszę.Chodzi o to jak starsze rodzeństwo kocha,tęskni za tym młodszym,jak troszczy się o młodszego brata czy siostrę. Sama jestem jedynaczką przykro jest gdy rodzice odchodzą a my zostajemy na tym świecie sami ani siostry ani brata ;(

Gość siemartwieeeeee
jak ja bym chciała mieć drugie dziecko. Corka ma 2 lata skonczone i fajnie byloby móc starac sie o brata lub siostre dla niej...niestety nasza sytuacja materialna na to nie pozwala... mamy wlasne ale tylko dwupokojowe mieszkanie...maz zarabia " w sam raz" akurat na nasza 3-ke starcza, moja mala jak sie urodzila do teraz to miala i ma wszystko-swoj pokoj, piekne zabawki, wyjazdy nad morze, do spa,fajne ciuchy. Niestety jakby bylo 3 dziecko to corka musialaby dzielic pokoj z bratem-siostra, a tym samym mniej ciuszkow lub gorsze, mniej zabawek lub wcale, gorsze przedszkole, zero wyjazdow....Chyba nigdy nie bedzie nas stac na drugie a czas leci mam juz 30 lat....:/ a niechcialabym zeby na tym swiecie zostala potem sama jak my odejdziemy przykre to

Gość siemartwieeeeee
w poscie sie pomylilam mialo byc 2 dziecko (nie 3 cie):D