Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robic??? Co robic????

W kwietniu mamy sie pobrac ale... Jego koleżanka z pracy!!!!!

Polecane posty

Gość do : co robić???
A co to za licytacja? Lepsza, gorsza? Bo ma dzieci? Dla jednych to będzie minus, dla drugich plus.

Gość vin80
Każdy ma prawo do szczęścia, ale niech każdy gra w swojej lidze. To tak jakby porównać auto powypadkowe i nowe z salonu. Nikt rozsądny nie weźmie powypadkowego...

Nie pomyślałaś, że on wspomniał o tym a laska zaczęła go podburzać przeciwko tobie. Jak jest ładna i cwana to będzie go podburzała. Widocznie wpadł jej w oko. Nie daj się tylko bądź miła i nie rób mu scen zazdrości. Wykorzystaj to co masz. Ty masz przewagę!

no dobra nic zlego , ze ma dzieci , ale czemu chce psuc zycie kawalerowi? czemu nie zwiaze sie z facetem , ktoren tez juz ma "gotowce"?

Gość facet ma ogromne
szczescie ze spotkał kobiete która go odwiedzie przed największym błędem w zyciu który ma zamiar popełnic czyli slubu z toba! dlacezgo nie poszukasz rozwodnika z dziecmi ? kogoś na twoim poziomie dlaczego chcesz zniszczyc zycie faceta i pakować go w cudze dzieci? wątpie zeby takie małżeństwo sie udało i po jakims czasie zemścił by sie twój wybór na waszej rodzinie , zostaw chłopaka i daj mu szanse na normalne życie bez bagazu w postaci twoich pociech do utrzymania i wychowania które on i tak po jakims czasie znienawidzi

Nie pomyślałaś, że on wspomniał o tym a laska zaczęła go podburzać przeciwko tobie. Jak jest ładna i cwana to będzie go podburzała. Widocznie wpadł jej w oko. Nie daj się tylko bądź miła i nie rób mu scen zazdrości. Wykorzystaj to co masz. Ty masz przewagę!

Gość facet ma ogromne
szczescie ze spotkał kobiete która go odwiedzie przed największym błędem w zyciu który ma zamiar popełnic czyli slubu z toba! dlacezgo nie poszukasz rozwodnika z dziecmi ? kogoś na twoim poziomie dlaczego chcesz zniszczyc zycie faceta i pakować go w cudze dzieci? wątpie zeby takie małżeństwo sie udało i po jakims czasie zemścił by sie twój wybór na waszej rodzinie , zostaw chłopaka i daj mu szanse na normalne życie bez bagazu w postaci twoich pociech do utrzymania i wychowania które on i tak po jakims czasie znienawidzi

Gość vin80
Każdy ma prawo do szczęścia, ale niech każdy gra w swojej lidze. To tak jakby porównać auto powypadkowe i nowe z salonu. Nikt rozsądny nie weźmie powypadkowego...

Gość zaintrygowana sprawą
vin80 "Pewnie, że autorka się boi - wie, że na rynku matrymonialnym jej wartość jest zdecydowanie niższa, niż tej drugiej." Drogi kolego! O ile mi wiadomo miłość jest największa wartością.A zakładam,że skoro Ci ludzie zdecydowali się na ślub,wspólne życie to są odpowiedzialni i połączyła ich miłość w czystej postaci. Całe życie będziemy wystawieni na pokuszenie przez inne obiekty- młodsze,zgrabniejsze,ładniejsze,mądrzejsze itp. Ale sami musimy decydować co jest dla nas dobre i na czym nam w życiu zależy.

Nie myśl już tyle o treści maila, wiem jak to dobija. Tym bardziej, że takich maili mogłoby znacznie więcej. Nie wiesz, o czym rozmawiają np. w pracy na przerwie. Nie mówię tego, by Cię zdołować, ale właśnie zmotywować do szczerej rozmowy. Od razu poznasz, czy się wykręca od odpowiedzi, czy gubi się w zeznaniach. Faceci lubią kłamać, na szczęście my kobiety mamy wyostrzona intuicję i nie tak łatwo sprzedać nam pierwszy lepszy kit.

no dobra nic zlego , ze ma dzieci , ale czemu chce psuc zycie kawalerowi? czemu nie zwiaze sie z facetem , ktoren tez juz ma "gotowce"?

A gadka, że powinna szukać rozwodnika z dziećmi to tania jak barszcz prowokacja. O jakich wy ludzie "ligach" mówicie? Może powinna się zarejestrowac na portal randkowy i w preferencjach zaznaczac "dzieciaty rozwodnik"? A uczucia to co? W pudełko po pinezkach i do kieszeni?

na giełdzie "miłości" facet z dziećmi jest dla Niewiast szczególnie panien jak fiat 126p przy lexusie czyli bogatym kawalerze

Wspolczuje Ci :( Ale na TWOIM MIEJSCU ZAPYTALABYM GO WPROST i jak zostanie z Toba tzn ,z e kocha a jak pojdzie to niech idzie widocznie nie byliscie sobie przeznaczeni i lepiej niech idzie teraz a nie po roku rozwod. Mowi Ci to mezatka z 5 letnim stazem :)

jaka giełda? jaki fiat? czy wam się wszystko kojarzy tylko z kasa i materializmem? Mówimy o zywej istocie i o jej uczuciach. W miłości nie ma żadnej giełdy. Albo są szczere uczucia i intencje albo to jakas tragifarsa, na która szkoda zachodu.

Gość vin80
No błagam - jak gruby, łysy, niski facet szuka laski to jest wielkkie oburzenie - z czym do ludzi. Ale jak dzieciata kobieta po przejściach szuka atrakcyjnego kawalera to jest ok?

Aha! I nie pisz do tej drugiej bo tylko wariatke z siebie zrobisz a poza tym to przeciez on twierdzil,, ze Cie kocha a nie ona , prawda? Miej klase :)

vin80 No błagam - jak gruby, łysy, niski facet szuka laski to jest wielkkie oburzenie - z czym do ludzi. Ale jak dzieciata kobieta po przejściach szuka atrakcyjnego kawalera to jest ok? 2 2 2 2 Tylko ciekawe czy on takie atrakcyjny :P

Wiesz moim zdaniem Ona chyba koniecznie chce go odwieść od ślubu z tobą. Niby mu doradza tak po przyjacielsku ale tak po prawdzie ma ochotę na niego. Gdyby była naprawdę jego przyjaciółką to nie posuwała by się to takich rad. Skoro jeszcze nie odwołał ślubu to raczej znaczy że nadal cię kocha. I co istotne ma dobry kontakt z twoimi dziećmi. Może zawalcz o niego!! Powiedz mu co i jak.

czemu piszecie takie rzeczy :( Jestem gorsza bo mam dzieci? Nie moja wina że tak mi sie ułozyło zycie :( Jak go poznałam to nie patrzylam czy jest kawalerem, czy wdowcem czy tez ma dzieci. Po prostu go pokochalam... A o mailach staram sie nie myslec ale to trudne :( moze faktycznie bylo ich wiecej. Marcin mial dzisiaj miec wolne, ale znowu jest w pracy. Co ona mu gada... :(

Dziekuje tez za mile slowa. Napewno zawalcze. Bo go kocham. I mam nadzieje ze on mnie tez. musze byc dobrej mysli :)

mial miec wolne a "jest w pracy"? Moja droga nie badz naiwna pewnie z nia jest i tyle. Lepiej sprawdz czy rzeczywiscie jest w tej pracy.

Gość vin80
Nie "tak się ułożyło", tylko Ty je tak ułożyłaś - każdy jest panem swojego losu.

Gość Wiesz Ty co...
Jak poznalam mojego meza to byl miesiac przed slubem. jego narzeczona miala synka z poprzedniego zwiazku. Teraz jest ze mna, mam WSPÓLNE dzieci. Mówi, że otworzylam mu oczy i dzieki mnie nie popelnil zyciowego bledu. Nic do Ciebie nie mam, nie chce Cie dolowac, ale moze u Ciebie jest tak samo.

Gość porozmawiaj z nim
szczerze, na sile nic nie zrobisz.

Gość a tak a propos
skad w Was tyle jadu w stosunku do kobiet posiadajacych dzieci, nie patrzycie juz na mezczyzn , ktorxy je porzucii, lub nie chca wychowywac tylko , ze ona ma dzieci to juz jest gorsza?? a w czym jest gorsza?? , ze je wychowuje sama?? i co to znaczy jakas liga co to ma byc to mnie juz nie wolno kochac kogos bo mam dzieci tylko mam byc segregowana?? i dlaczego zero szaucunku dla dzieci z okresleniem bachory, tez bedziecie miec swoje bachory w takim razie. Gdzie u Was miejsce na uczucia bo u wiekszosci jakis arkusz kalkulacyjny widze. Jestem taka osoba , ktorą wychowal niebioliogiczny ojciec, i jest najlepszym tata na swiecie i kocha moja mame i mnie tak samo. teraz ja juz sama ma sowje dizecko i to dorosle i nie rozumiem jak mozecie pisac tak do tej kobiety, skoro pojawil sie u niej problem, to wy po niej jezdzicie??, ze co ze tamta PANI jest bezdzieetna to ona jest lepsza, juz sam fakt pisania z facetem ktory jest przed slubem o rzeczach do niej nienalezacych stawia ja w zlym swietle. Widocznie teraz takie czasy ze faktycznie kobiety zachowuja sie jak suki, zamiast byc lojalnym chocby w stosunku do innych kobiet, a mezczyzni coz korzystaja, ale niewszyscy sa wyzbyci jakichkowliek zasad.

Oczywiście wiara to połowa sukcesu do szczęścia! Ja osobiście wolałbym związać się z kobietą z dzieckiem. Gdyż takie kobiety po nieudanym 1 związku raczej są bardziej wiarygodne i odpowiedzialne. Myślą bardziej poważniej o założeniu rodziny. N.P o przyszłości swoich pociech!! Bo w końcu żyjemy po to by coś po sobie zostawić. Mam tu na myśli dzieci! Jak by nie było to jeszcze chyba możecie się pozwolić na kolejne dziecko. A prawdziwym Ojcem jest ten kto umie wychować dziecko a nie tylko począć.

ale wydzwaniaj tak zaraz i natarczywie. daj sie im wyspac wszak sex jest wyczerpujacy. skoro go kochasz to mu tego nie zrobisz. prawda?

Ale o co ty wściekasz się na tą kobietę?! za prawdę jaką mu jemu daje? No wybacz. Trzeba byc desperatem,żeby wziąć sobie kobietę z przychówkiem:D a swoją drogą, jak wy to robicie? :)

Każdej z was kobiet życie może potoczyć się nie tak ja chcieli byście! Każda z was może się rozpaść z wiązek w każdej chwili. Może wówczas zrozumieli byście kobietę z dzieckiem. Kiedy byli bycie na jej miejscu!