Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjaljaj

Gdzie aktualnie kupie najtaniej klocki lego

Polecane posty

Gość hkjaljaj

W jakiej sieci sklepów,gdzie?

Gość lidl sie reklamuje
fd

Gość lidl sie reklamuje
.

Gość janieznaju
A wcale że nie w lidlu!:P Lego City w lidlu będzie po 68zł Carrefour przecenił te same zestawy z 72zł do 58zł W rakingu przecen lego prowadzi zatem Carrefour!:P

Gość janieznaju
A wcale że nie w lidlu!:P Lego City w lidlu będzie po 68zł Carrefour przecenił te same zestawy z 72zł do 58zł W rakingu przecen lego prowadzi zatem Carrefour!:P

Gość gość
Podnoszę i pytam gdzie oplaca sie kupić lego?

Gość lucas23
Duży wybór klocków jest na portalu www.extraklocki.pl . Powinni mieć praktycznie każdy model z tego co widziałem. Profesjonalny sklep, z dobrą obsługą, cenami też w miarę sensownymi jak na LEGO :P

W sklepie z używanymi klockami jest najtaniej. Ja jak szukałam ostatnio klocek z nadrukiem (chyba ze dwa miesiące) i nie mogłam go znaleźć, natrafiłam na sklep z używanymi klockami Lego. Jest w Katowicach ale ma też sklep internetowy http://legobokka.otwarte24.pl więc można kupić tam klocki na sztuki i otrzymać je przesyłką. Nie mają tam co prawda wszystkich klocków wystawionych jakie posiadają ale właśnie tam trafiłam na taki który mi brakował do zestawu z lat 90 który budowałam dla mojego klienta.

Gość zenekt
Ja kupiłam figurki lego dla synka koleżanki tu http://mini-figurki.pl. Z zabawką było absolutnie wszystko w porządku. Z samą transakcją tez nie było żadnych problemów. Polecam serdecznie.

Gość gość
Moje maluchy też bardzo lubią te klocki. Czasem kupujemy je tutaj mini-figurki.pl. Mają całkiem dobre ceny i jeszcze nigdy nie miałam z nim problemu. Ponad to te zabawki są oryginalne.

Gość gość
a ja kupuję ludziki lego tutaj: www.minifigsarea.com

Gość NikotinaN
Polecam zapoznać się z tym www.rowery2013.pl/klocki-legi-w-sklepie-z-zabawkami/ artykułem. Generalnie fajnym pomysłem wydają się wspomniane wcześniej portale aukcyjne.

Gość gość
W sklepach wiadomo - mają wysokie marże, także warto poszukać na stronkach z zabawkami. Ja znalazłam tutaj: https://www.klockidlaciebie.pl/ Można też poczekać na fajne promocje, jeśli zależy Wam żeby kupić jak najtaniej :)

Gość gość
W Empiku. Porównaj sobie z allegro. A z marketami to już naprawdę nie ma co porównywać, bo tam ceny są kosmicznie wysokie, szczególnie w okresach, kiedy wszyscy kupują prezenty. A jeśli zamawiasz z Empiku, to najlepiej żebyś miała ich kartę - często można złapać dodatkowe rabaty, a nawet i bez tego nigdzie nie znalazłam lepszych stawek.

Gość celina098
Najtaniej pewnie kupisz w internecie. Dla własnego spokoju możesz ubezpieczyć przesyłkę w banku Raiffeisen.

Gość mamafranka09
Szukaj tutaj: https://kuponiarnia.pl/specjalne/lego/ zawsze zamawiam zabawki i gadżety dla malucha, zerkając na kuponiarnię i sprawdzając, gdzie jest najtańsza oferta. Po co przepłacac, jak w sieci mozna z łatwością sprawdzić najniższą cenę :)

Gość gość
Dzisiaj masz w Empiku Online 20 zł rabatu na klocki Lego, jeśli wydasz minimum 99 zł. Nie wiem, czy ta promocja jest również stacjonarnie, musicie sprawdzić, ale przynajmniej w ostatnich miesiącach nigdzie nie było cen niższych niż właśnie u nich. A tak zamawiamy już u nich mniej więcej od roku.

Gość gość
Lego standardowo najtańsze w Empiku. Bardzo tanio City, Duplo i Friends. Teraz mają dobrą promocję, ale nie wiem, przez jaki czas to ma obowiązywać. Ogólnie - nie spotkałem się jeszcze z sytuację, żeby w ciągu ostatniego roku ktoś miał klocki Lego w niższej cenie.

Gość legomaniak
Polecam sklep www.boysliketoys.pl Szybko, tanio i pewnie. Opakowania niepogniecione. Maja odbiór w Poznaniu też.