Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imenn

Związek z Arabem mieszkającym w Austrii

Polecane posty

Gość Imenn

Witam. Jestem od 6 miesiecy w związku z Arabem z Tunezji mieszkającym w Austrii . Słysząc opinie o nich , mam dylemat. Nie wiem czy jest sens pakować sie w to . Ja mam 30 lat i dziecko. Obecnie nie pracuje , on wspomaga mnie finansowo. Ja mieszkam w polsce. widujemy sie raz w miesiącu. Jest wszystko dobrze. jest dobry , sprzata ,gotuje , płaci . Twierdzi ze mnie kocha i chcialby sobie zycie ze mną ułozyć tutaj w Europie. OD 6 lat mieszka w Europie. Nie jest jakis bardzo za wiarą . pije alkohol , uprawia sex . Nawet jak był Ramadan to jadł w ciągu dnia i sex rowniez. Jego rodzina zna mnie , widziala na zdjeciach i rozmowa przez skypa jak bylam z nim.Jego Ojciec chcialby zeby on wrocił do Tunezji , ale on nie chce tam byc i mieszkać.Ma siostre ma 19 lat, uczy sie , jezdzi na wakacje po Europie , ubiera sie normalnie. Chcialaby studiować we Francji.Moze jego rodzina nie jest jakas zacofana , Z tego co sie orientuje w Tunezji mial lekkie zycie bo rodzice są bagadzi i mial wszystko za darmo. On twierdzi ze chce sam zapracować na siebie i rodzine . Teraz po nowym roku chcialby zebym sie przeprowadziła i sprobowali zamieszkać razem i zobaczyć jak to bedzie .. A ja po tych opiniach na forum mam obawy co zrobic. Czy sprobować czy uciekać ... Jest jeszcze sprawa jego pobytu , bedzie mu sie konczyć. Wiem ze moze mnie wykorzystac dla stalych dokumentów. Rozmawialam z nim twierdzi ze nie , ze kocha . a slub dla dokumentów moglby wziasc bo są chetne dziewczyny to zrobic dla kasy... nawet mu powiedzialam ze jak mu o to chodzi to niech mi powie szczerze , bede wiedzieć ze tylko papier i bedziemy mogli sie jakos dogadac. On twierdzi ze to miłosc . ze chce ze mna byc na zawsze. Ja ubieram sie w duze dekoldy , i spodnice krotkie . Raz mi powiedzial zebym troche podciagla bluzke . Ale ja mu zaznaczylam ze ja jestem Polka, i nie zmienie tego. Mam co pokazywać wiec pokazuje , ze mam duzo znajomych mezczyzn i charakter ciezki . Ze jakby mnie kiedys udezył , to nie recze za siebie . powiedzialam mu ze nie jestem muzlumanką i rownouprawnienie . Zeby to zapamietał ze ja sie nie nadaje na zycie w krajach arabskich . Nie zmienie wiary itp. On twierdzi ze on nie chce zebym ja przeszla na jego wiare, i takie tam .... Czy on tak pieknie gra !!!!! NO sama nie wiem już .... Moze jest tutaj jakas osoba ktora wyrazi swoją opinie na ten temat, Pozdrawiam

Gość marcheweczka...
Nie pakuj sie w takie rzeczy, czy wy musicie wybierac akurat TAKICH facetów jak gdyby innych bylo malo. Oni wlasnie maja to do siebie ze sa cudowni fantastyczni i wspaniali ale do czasu

Gość nie tylko palikot ale terz
muzułmanie paja prawo okłamywać kobiety bo sa nisze gatunkiem sa dla nich głupie jest durzo filmików na yutubie jak ich uczeni w pismie to wyjasniaja

Gość amaon
zostawcie ją,niech się gzi z arabem,na zdrowie

Gość złóż najlepiej
ja bym się bała, nie tknęłabym takiego fagasa.

Gość Imenn
nie rozumiem po co mam pisac dokladną jego date urodzenia. Ma on 30 lat .

Gość Imenn
Dzieki za opinie . Ale opina ze Arab to gowno , to mnie nie przekonuje .. Wszedzie są popaprańcy . Moze znajdzie sie jakas osoba ktore bardziej sie wypowie.

Gość Imenn
wzieło mnie na niego , nie wiem czy to miłosc czy zauroczenie ... Mieszkalam juz z Polakiem , mam z nim dziecko był cudowny , przez 4 lata , a potem mu cos odwaliło i jestem sama z dzieckiem . A tak nas kochał i swiata nie widział poza nami. Wiec czy to arab czy polak , jak widzisz wszedzie mozna zle traić .... Mnie to zastanawia , ze ja kobieta z dzieckiem , wiec to cos dziwnego .... Masz moze jakies doswiadczenie w tym temacie ??? Wlasnie on chce zebysmy razem zamieszkali i zobaczyli jak bedzie na codzien . Czy wytrzymamy ze sobą pod jednym dachem .... A ja teraz sama juz nie wiem ...

Gość malokto
Pobyt mu się kończy i w związku z tym namawia cię na ślub z miłości. Dobrze zrozumiałam?

Gość dfr56ja tam pochleja
kochana to duze ryzyko., j a bym si e bala i 2 razedm juz tego nie zrobila. mi si e marny element trafil!chodz znam dziewczyny co zyja z arabamii maja dobrze, nie ryzykuj tym bardziej ze masz dziecko.

Gość zona czesiowej
Imenn Dwie sprawy Napisałas,ze jego rodzina Cie zna.Tzn zna z rozmów na skype i ze zdjec ?Nie widzialas ich nigdy? I druga sprawa-prosze pisz Polak z duzej litery. Wejdz moze na arabia.pl czy jakos podobnie i tam spytaj. Przemysl to,masz dziecko. I jeszcze jedno-zabezpieczaj sie,najlepiej tak aby on nie wiedział.

Gość kredka bambino
widzicie sie raz w miesiacu i nazywasz to zwiazkiem? To co najwyzej moze byc luzna znajomosc, a nie zwiazek. I nie, nie pakowalabym sie w zwiazek z arabem

Gość kredka bambino
Proponuje przeczytaj sobie ksiazke Arabska Zona...To, ze ty nie chcesz nie ma zadnego znaczenia. Po slubie twoje nie chce on bedzie mial gleboko i szeroko w dupie. Jak mu sie przeciwstawisz to dostaniesz wpierdal...Myslisz, ze oddasz?? Prosze cie:o

Gość dghiuyer
Tunezja to chyba najbardziej liberalny obyczajowo kraj arabski. Nie tak daleko im do Europy. Dżihadystą to raczej on nie będzie. Ani żadnym innym fanatykiem. Może i coś z tego będzie. Jeśli facet jest O.K. Dlaczego by nie?

Gość Imenn
Nie namawia mnie na slub , najpierw sam mowil ze musimy sprobować razem zamieszkać a jak bedzie dobrze . to wtedy . Jezeli chodzi o zabezpieczenie to biore tabletki i on wie ze ja nie chce dziecka . Moze kiedys w przyszlosci ale teraz nie . On niema z tym problemu ze biore anty. Jego rodziny nie znam osobiscie , tylko przez skypa ( czyli wcale ) :)

Gość czystosc milosc dziewictwo
pije alkohol , uprawia sex . Nawet jak był Ramadan to jadł w ciągu dnia i sex rowniez. OBRZYDLIWE!!!! jestes tak samo beznadziejna jak on i jestecie siebie warci

Gość Imenn
Nasze spotkania to nie tylko sielanka . Powiem ze prowokowałam kłotnie , było ostro . był w szoku jak zobaczył jaki mam charakter . Nie jestem osobą spokojna , mam ciezki charakter . niedam soba pomiatać i nigdy nie pozwole zeby facet mnie udezył . Powiedzialam mu to i nawet wykrzyczałam w kłotni . Zeby byl swiadomy tego . Ze ja chce zwiazku partnerskiego . Mezczyzna i kobieta na rowni . Powiedział ze rozumie . ze nigdy nie zrobi mi krzywdy ... Moze gra , moze udaje ... Ale czy jak nie sprobuje czy kiedys nie bede załować ? nie mowie ze odrazu slub ...

Gość Imenn
czystosc milosc dziewictwo może i jestem beznadziejna .. ale sex jest wazny jak dla mnie , na dluzej nie mozna zyc bez niego ... i nie jestem z klasztoru ..

Gość ELLANI14
Kolejna idiotka od arabow :D Nie dosc ze poleczki sa wredne to jeszcze durne jak but i same musza sie przejechac, zeby potem zalic sie calemu swiatu :o🖐️

Gość dfr56ja tam pochleja
ty zona tesciowej hahhaha pisza polakz duzej litery ahhahahhaha a niby czym zaluguje polka ze mamy tak pisac?? polak polak polak. hahaahhahaa

Gość Uroczy Szymuś
Czemu jej bronicie ? Niech spróbuje. Najwyżej później będzie tutaj ostrzegać następne dziewczyny.

Gość na 100 procent będziesz żałowa
ć, bo jesteś strasznie naiwna. Arab przed ślubem będzie robił wszystko i obiecywał złote góry, po slubie jesteś jego własnością, niewolnica bez praw i tyle. On ma to w zyłach, a to, że uprawiał sex, to nic dziwnego, oni zawsze to robią i po slubie tez zdradzają, a potem jeszcze będzie ci wypominał, że byłaś nieczysta i jesteś przez to gównem. No, ale to nie moja brocha. Bierz slub z facetem, z którym widzisz się kilka razy w roku, buhahhahahaha i którego kończy się pobyt - buahhahah

Gość na 100 procent będziesz żałowa
masz rację Szymuś, niech bierze ślub z Arabem. Mi idiotek nie żal...

Gość Imenn
ale to przecież prawdziwa miłość!! ona kocha mnie taką jaka jestem. mój ciapatek jest inny niż reszta :) :classic_cool:

Gość Imenn
te ostatnie wypowiedzi to nie nie ja pisze , autor tego postu .... nie wiem dlaczego sie podszywa ktos , i wstawia te emitony ....

Gość Imenn
skoro nie wiesz dlaczego się podszywa to jesteś głupsza niż ustawa przewiduje :D bierz się za ciapatego, bo głupia i naiwna poleczka idealnie pasuje do araba :classic_cool:

Gość ixyyyyyyyyyyy
"jestescie razem" 6 miesiecy, widujecie sie co miesiac, czyli widzieliscie sie raptem 6 razy i juz sie klocicie? i to tak ze ty musisz mu mowic, ze nie pozwolisz by cie uderzyl?! czyzby zamierzal to zrobic?